• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
مازندران » اجتماعی

قرارگاه ملی مسجد در ۱۰ هزار مسجد کشور فعال شد

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از فعال شدن قرارگاه ملی مسجد در ۱۰ هزار مسجد خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با تأکید بر نقش محوری مساجد در تقویت انسجام اجتماعی اعلام کرد: قرارگاه ملی مسجد در ۱۰ هزار مسجد کشور فعال شده و نهضت «بازگشت به مسجد» با قوت در دستور کار قرار دارد.

حجت‌الاسلام علی ملانوری در جمع مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران که در سالن اجتماعات سلمان هراتی ساری برگزار شد، کمیته مساجد دهه فجر را از فعال‌ترین کمیته‌ها در سطح ملی و استانی دانست و گفت: این کمیته نقش مؤثری در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت یوم‌الله ۲۲ بهمن افزود: امیدواریم حضور توأم با شور و شعور مردم در راهپیمایی امسال، چشم طمع دشمنان انقلاب اسلامی را کور کند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه حدود ۸۰ هزار مسجد در کشور فعال است، از سال آینده به‌عنوان سال سرشماری مساجد یاد کرد و گفت: تاکنون ۲۸ هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد کشور تأسیس شده که بیش از سه دهه سابقه فعالیت دارند.

حجت الاسلام ملانوری با تأکید بر اینکه مساجد دارای امام جماعت واجد شرایط می‌توانند کانون فرهنگی هنری داشته باشند، تصریح کرد: مساجد در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و پشتیبانی از جبهه‌های دفاع مقدس نقش بی‌بدیلی داشته‌اند و امروز نیز احیای کارکردهای اصیل مسجد در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه ملی مسجد در استان‌ها گفت: امام جماعت به تعبیر رهبر معظم انقلاب، مدیر طبیعی مسجد است و این جایگاه باید بیش از پیش تقویت شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه ۶۵ هزار پایگاه بسیج در مساجد کشور فعال است، افزود: هم‌افزایی میان بچه‌های مسجد و بسیجیان در حوزه‌های فرهنگی، رسانه‌ای، هنری و اجتماعی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.

ملانوری از برگزاری ۱۷ دوره جشنواره قرآنی «مدهامتان» خبر داد و گفت: ثبت‌نام هجدهمین دوره این جشنواره به‌زودی آغاز خواهد شد.

وی آموزش هوش مصنوعی، تربیت خبرنگاران مسجدی، احیای گروه‌های سرود و نمایش، بازطراحی کتابخانه‌ها و تقویت فعالیت‌های رسانه‌ای را از برنامه‌های جدید کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برشمرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به مشارکت نهادهای اصلی کشور در قرارگاه ملی مسجد گفت: تقسیم کار ملی در حوزه مسجد انجام شده و نهادهایی همچون سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف، بسیج، حوزه‌های علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عضو این قرارگاه هستند.

ملانوری با تأکید بر نقش رسانه در تقویت گفتمان مسجدی افزود: هدف‌گذاری شده ۱۰ هزار انسان‌رسانه در مساجد کشور آموزش داده شوند تا در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن نقش‌آفرینی کنند.

وی مأموریت اصلی کانون‌ها و بسیج را جذب نوجوانان و جوانان دانست و گفت: برنامه‌ها باید متناسب با اقتضائات روز طراحی شود تا حضور نسل جوان در مساجد تقویت شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در پایان با اشاره به اجرای طرح‌های «طراوت» و «امین»، بر بازگشت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی محلات به محور مسجد تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)