• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۴۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
آذربایجان غربی » ورزشی

صدور رای دیدارجنجالی باشگاه‌های اروم کیای ارومیه وآرامش مشهد

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال درواکنش به حواشی دیدارجنجالی اروم کیای ارومیه وآرامش مشهد حکم خودرا صادرکرد.

صدور رای دیدارجنجالی باشگاه‌ های اروم کیای ارومیه وآرامش مشهد

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ مسابقات لیگ امید‌های کشور در حالی به نقطه پایان کار خود رسید که در هفته ماقبل پایانی این رقابت‌ها، یک مسابقه جنجالی برگزار شد؛ دیدار بین ۲ تیم اروم کیا ارومیه و آرامش مشهد. ۲ تیم که جزو تیم های بالانشین جدول بودند، در اتفاقی جنجالی دست به تبانی زدند که خیلی زود آشکار شد. 

کاروان تیم آرامش مشهد از سفر به ارومیه امتناع ورزید و لباس این تیم بر تن برخی بازیکنان، اعضای کادرفنی و تدارکات تیم اروم کیا و برخی دیگر از تیم‌های حاضر در ارومیه شد و حتی آیدی‌کارت‌های جعلی هم به مسئول مسابقات ارائه گردید. مسابقه‌ای که به دلیل کمبود بازیکن برای تیم اروم کیا، خیلی زود نیمه‌تمام می‌ماند و کمیته انضباطی رأی به پیروزی انضباطی تیم آرامش مشهد می‌دهد.

 کمیته اخلاق با توجه به حواشی به‌وجود آمده، جمعی از مدیران، اعضای کادرفنی و بازیکنان ۲ تیم را فراخواند تا جزئیات بازی جنجالی انجام شده مورد بررسی دقیق قرار گیرد و حالا بعد از گذشت حدود یک‌ماه، رأی پرونده مرتبط با این مسابقه جنجالی در لیگ امید‌های کشور صادر شد.

۱۰ چهره جنجالی ۱۰ سال محروم شدند!

کمیته اخلاق با توجه به خدشه‌دار شدن حیثیت و اعتبار فوتبال کشور و مغایر بودن رفتار انجام شده با ماده‌های ۴، ۱۴، ۱۵، ۱۶ آیین‌نامه اخلاق فدراسیون فوتبال و مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ مقررات اخلاقی فیفا حکمی جنجالی را پیرامون این بازی صادر کرده است.

 علی تفکر ناوه طوسی، جعفر خوشحال، جواد خوشحال، علی عسگرپور، علی رضامحمدی، عرفان علیپور، مهدی خلصی، هادی هاشمی، حبیب عباس‌زاده و محمدصابر عطائی هر کدام به مدت ۱۰ سال از هر گونه فعالیت رسمی مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی، اعم از مدیریتی، فنی، اجرایی و اداری محروم شدند. ضمن آنکه نامبردگان باید هر کدام ۱۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی پرداخت کنند.

محرومیت ۵ ساله علیه ۱۷ چهره خبرساز

ابوالفضل موسی‌زاده، مبین قهرمان‌پور، سبحان صدرپور، محمد نوری، امید شیدائی، امیررضا امیری، مهدی ابراهیم‌زاده، علی حسینی، مانی شاخگلدری، یاشار حیدریان، آرمان اشرفی سلطان احمدی، مهدیار عبداللهی، نیما عبدی اذعان، ئروبین آگوشی، آیدین رومی قراتپه، مهدی ابراهیم‌زاده و سام حسنی که در آن مسابقه جنجالی حضور داشتند، هر کدام به مدت ۵ سال از هر گونه فعالیت رسمی مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی، اعم از مدیریتی، فنی، اجرایی و اداری محروم هستند. ضمن جریمه نقدی ۵۰ میلیون تومانی برای هر کدام آنها در نظر گرفته شده که باید به حساب فدراسیون فوتبال واریز کنند.

۲ باشگاه جنجالی ۵ سال ممنوع‌الکار شدند

کمیته اخلاقی فدراسیون فوتبال همچنین باشگاه اروم کیا ارومیه را به مدت ۵ سال از هرگونه فعالیت ورزشی در زمینه مرتبط با فوتبال محروم کرد. ضمن آنکه باشگاه آرامش مشهد هم با حکم محرومیت فعالیت مواجه شد و این باشگاه هم به مدت ۵ سال حق هیچ‌گونه فعالیت ورزشی در زمینه و مرتبط با فوتبال را ندارد.

چهره‌های محروم شده به همراه مسئولان ۲ باشگاه ممنوع‌الکار برحسب حکم کمیته اخلاق موظف هستند که طی ۴۸ ساعت پس از ابلاغ رأی، نسبت به تقدیم متن عذرخواهی رسمی و شفاف مطابق با ضوابط و استاندارد‌های تعیین‌شده از سوی این کمیته اقدام نمایند. رأی صادره ظرف مهلت قانونی ۷ روزه از تاریخ ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در کمیته استیناف است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «یرحا» حاصل دو سال پژوهش بینادینی است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تاکید بر ضرورت نگاه نظام‌مند به اقتصاد صنایع‌دستی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ بهمن
وقف ۱۴۰۰ مترمربع زمین کشاورزی در بشرویه
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد
ترجمه فارسی «المبدا و المعاد» در راه است
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
روایت بمباران شیمیایی سردشت در قالب داستان
راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر آزاد جهان
تشکیل باشگاه تصویرگران نوجوان
رونمایی از ۳۶ کتاب شهدای اسارت
تحقق ۲۹ همت سرمایه گذاری اقتصادی در لرستان
مراسم سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت امروز برگزار می‌شود
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)