• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
بین الملل » غرب آسیا

‌اردوغان: با مداخله نظامی در ایران مخالفیم

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما در تمامی محافل، مخالفت خود را با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران اعلام کرده‌ایم.

‌اردوغان: با مداخله نظامی در ایران مخالفیم

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سيما از آنکارا؛ رجب طیب اردوغان که برای سفری رسمی در عربستان بسر می‌برد، پیش از این سفر در گفت‌و‌گو با روزنامۀ شرق الاوسط (که امروز منتشر شد) در پاسخ به سوال خبرنگار این روزنامه در رابطه با تحولات ایران، از آمادگی کشورش برای میانجی گری میان ایران و آمریکا خبر داد و با بیان اینکه ترکیه در تمامی محافل، مخالفت خود را با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران اعلام کرده است، گفت: ما تحولات ایران را از نزدیک دنبال می‌کنیم و برای امنیت و ثبات ایران اهمیت زیادی قائل هستیم.

‌وی در ادامه با اشاره به اینکه کشورش به هیچ وجه نگاه مثبتی به سناریو‌های مداخله جویانۀ خارجی که موجب رنج مردم ایران شود ندارد، تاکید کرد: ترکیه آمادگی دارد نقش میانجی را میان ایران و آمریکا برای کاهش تنش‌ها و حل‌وفصل مسائل ایفا کند، منطقه ما به عقل سلیم و گفت‌و‌گو نیاز دارد نه درگیری‌های جدید.

رئیس جمهور ترکیه افزود: ترکیه با رویکردی دیپلماتیک برای جلوگیری از جنگ‌ها عمل می‌کند و بر اهمیت مشورت منطقه‌ای و عقل سلیم تأکید دارد و نمی‌خواهد شاهد جنگی جدید یا موج جدیدی از ویرانی در منطقه باشد.

اردوغان در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این مصاحبه در مورد روابط با عربستان گفت: این روابط نه تنها از منظر دوجانبه، بلکه از منظر ثبات منطقه‌ای و مسئولیت مشترک نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. هدف ما تعمیق رایزنی‌ها در مورد مسائل منطقه‌ای و پیشبرد روابط دوجانبه در حوزه‌های مشخص است.

وی در مورد غزه، بر لزوم آتش بس پایدار، ارسال بدون وقفه کمک‌های بشردوستانه و صلح عادلانه مبتنی بر اراده مردم فلسطین تأکید کرد و افزود: ترکیه قاطعانه به مسئولیت خود برای کمک به صلح ادامه می‌دهد.

اردوغان تصریح کرد: تلاش‌های بازسازی و نوسازی باید بدون تأخیر آغاز شود، نیاز‌های فوری و اساسی در غزه باید برآورده شود، خدمات عمومی باید ارائه شود و نیرو‌های اسرائیلی باید به تدریج مطابق با قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل متحد از غزه خارج شوند. ترکیه به عنوان عضوی از کمیته صلح، به طور فعال در این فرآیند‌ها مشارکت خواهد کرد، ما با قاطعیت بر حمایت ترکیه از هر گام سازنده‌ای که به صلح خدمت کند، تأکید داریم.

وی در رابطه با سوریه نیز با تاکید بر یک راه حل سیاسی مبتنی بر تمامیت ارضی اظهار داشت: وحدت ملی و ثبات منطقه‌ای را نمی‌توان جداگانه در نظر گرفت و برای ما، معیار روشن است؛ سوریه‌ای که تهدیدی برای همسایگان خود ایجاد نکند، فضایی برای سازمان‌های تروریستی فراهم نکند و همه اقشار جامعه را بر اساس شهروندی برابر در بر بگیرد، این برای ثبات منطقه‌ای حیاتی است.

رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به سؤالی در مورد به رسمیت شناختن سومالی‌لند از سوی اسرائیل، گفت: دولت نتانیاهو که پس از حملات خود به لبنان، یمن، ایران، قطر و سوریه، در غزه مرتکب نسل‌کشی شد، اکنون قصد دارد شاخ آفریقا را بی‌ثبات کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)