• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
خوزستان » اجتماعی

دعوت دفتر نظارت و بازرسی انتخابات خوزستان برای حضور حماسی در راهپمایی ۲۲ بهمن

دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان خوزستان مردم انقلابی استان را به حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.

دعوت دفتر نظارت و بازرسی انتخابات خوزستان برای حضور حماسی در راهپمایی ۲۲ بهمن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در بخشی از این بیانیه آمده است: لت همیشه در صحنه ایران اسلامی، که تنها یک ماه پیش با حضور دشمن‌شکن خود در ۲۲ دی‌ماه، فتنه و کودتای صهیونی‌ـ‌آمریکایی را ناکام گذاشت، این بار نیز سنت ۴۷ ساله راهپیمایی ۲۲ بهمن را با شکوهی افزون‌تر رقم خواهد زد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ أَن یُطْفِـُٔوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ

یوم‌الله بیست‌ودوم بهمن‌ماه، یادآور تجلی اراده الهی و حماسه‌ای ماندگار در تاریخ معاصر ملت ایران است؛ روزی که ملت مؤمن و انقلابی ایران با تکیه بر ایمان، وحدت، ایثار و رهبری الهی امام خمینی (ره)، بساط رژیم دیکتاتور و وابسته پهلوی را در هم پیچید و استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را برای این سرزمین به ارمغان آورد. این روز بزرگ، نه تنها نقطه پایان یک استبداد، بلکه آغاز فصل نوینی از عزت، خودباوری و پیشرفت ملت ایران بود.

در طول ۴۷ سال گذشته، انقلاب اسلامی با هدایت‌های حکیمانه و مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، علی‌رغم توطئه‌ها، فشارها، تحریم‌های ظالمانه و جنگ ترکیبی جبهه استکبار، مسیر پیشرفت، اقتدار و عزت‌آفرینی خود را با صلابت ادامه داده است. امروز ایران اسلامی به نماد مقاومت و الگوی ایستادگی برای ملت‌های آزاده جهان تبدیل شده و این حقیقت، ثمره خون پاک شهدا، ایثار جانبازان، صبر خانواده‌های معظم آنان و حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های سرنوشت‌ساز است.

رهبر معظم انقلاب در پیام اخیر خود، روز ۲۲ بهمن را «روز رونمایی از قدرت و عزت ملت ایران» دانستند؛ روزی که ملت با حضور باشکوه خود، طمع‌ورزان و بدخواهان را به عقب‌نشینی وادار می‌کند و با اتحاد، اراده و انگیزه خود، دشمن را مأیوس می‌سازد. این حضور عظیم مردمی، جلوه‌ای از قدرت ملی است؛ قدرتی که بیش از آنکه به ابزار‌های سخت وابسته باشد، ریشه در ایمان، آگاهی و ایستادگی ملت دارد.

ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، که تنها یک ماه پیش با حضور دشمن‌شکن خود در ۲۲ دی‌ماه، فتنه و کودتای صهیونی‌ـ‌آمریکایی را ناکام گذاشت، این بار نیز سنت ۴۷ ساله راهپیمایی ۲۲ بهمن را با شکوهی افزون‌تر رقم خواهد زد. این حضور، پاسخی قاطع به یاوه‌گویی‌ها و محاسبات غلط دشمنان و نشانه‌ای روشن از عزم ملت ایران در پاسداری از استقلال، امنیت و پیشرفت کشور است.

یوم‌الله ۲۲ بهمن، روز تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، منویات رهبر معظم انقلاب و خون پاک شهداست؛ روزی برای اعلام وفاداری به مسیر عزت‌مندانه‌ای که ملت ایران برگزیده است. در این روز، مردم ایران با حضور آگاهانه و وحدت‌آفرین خود، بار دیگر حقیقت «ما می‌توانیم» را به نمایش می‌گذارند و نشان می‌دهند که ایران اسلامی با تکیه بر مردم خود، در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها ایستاده و مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه خواهد داد.

دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان خوزستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای امنیت و همه جان‌فشانانی که برای عزت این ملت ایثار کردند، از عموم مردم شریف، بصیر و انقلابی ایران اسلامی دعوت می‌نماید تا با حضوری پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی عظیم یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر وحدت، اقتدار و استقامت ملت ایران را به جهانیان نشان دهند و با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی تجدید بیعت کنند.

دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان خوزستان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)