• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

اینترنت ناپایدار، مهم‌ترین مانع پیش‌روی بازیکنان حرفه‌ای ایران

مدیر فنی برگزاری مسابقات لیگ سیمرغ هفت خوان با اشاره به ارتقای کیفیت زیرساختی این دوره از رقابت‌ها پس از ورود بخش خصوصی به لیگ، تأکید کرد مهم‌ترین چالش بازیکنان حرفه‌ای در ایران همچنان اینترنت ناپایدار است؛ مسئله‌ای که به گفته او، مانع جدی حضور مستمر در رقابت‌های بین‌المللی می‌شود.

اینترنت ناپایدار، مهم‌ترین مانع پیش‌روی بازیکنان حرفه‌ای ایران
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، نیما خیرالله، مدیر فنی برگزاری مسابقات لیگ سیمرغ هفت خوان در حاشیه برگزاری هفته بازی ایران با اشاره به تجربه همکاری بیش از یک دهه خود با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، اظهار کرد: در سال‌های گذشته چند دوره به‌عنوان داور با این مسابقات همکاری داشتم و در برخی دوره‌ها نیز بنیاد به‌صورت کامل مسئول برگزاری بود و یک دوره نیز بنیاد در برگزاری این مسابقات با انجمن ورزش‌های الکترونیک همکاری کرده است؛ اما به نظر می‌رسد که ورود بخش خصوصی در این دوره، کیفیت زیرساخت‌های مسابقات را به‌طور محسوسی ارتقا داده است.

وی افزود: مشکلاتی که بازیکنان در دوره‌های قبل از نظر سیستم، تجهیزات و زیرساخت داشتند، امسال تا حد زیادی برطرف شده است. تقریباً به‌روزترین تجهیزات موجود فراهم شده تا شرکت‌کنندگان تجربه‌ای حرفه‌ای داشته باشند؛ از مانیتور و هدفون گرفته تا موس و سایر ملزوماتی که حتی خود بازیکنان حرفه‌ای ترجیح می‌دهند با آن‌ها بازی کنند.

خیرالله با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ای میان برگزارکنندگان و انجمن ورزش‌های الکترونیک پیش از آغاز رقابت‌ها، گفت: بالطبع با افزایش کیفیت در این تجهیزات، بازیکنان می‌توانند پتانسیل بهتری از خود نشان دهند. در میان چهار تیم راه‌یافته به نیمه‌نهایی، تیم‌هایی از شهرهایی مانند شیراز و قم حضور دارند.

وی میانگین سنی بازیکنان را حدود ۲۲ تا ۲۵ سال اعلام کرد؛ البته چند بازیکن بالای ۳۰ سال نیز در رقابت‌ها حضور دارند.

مدیر فنی برگزاری مسابقات دهمین جام قهرمانان بازی‌های ویدیویی ایران در ادامه در پاسخ به سوالی درباره چالش‌ گیمرها در ایران، اینگونه توضیح داد: مهم‌ترین و اولین مسئله‌ای که اگر حل شود می‌تواند شرایط را متحول کند، اینترنت است. تقریباً در همه رشته‌ها، مشکل بازیکنان، اینترنت ناپایدار است. اگر اینترنت پایدار و با کیفیت مطلوب فراهم شود، بازیکنان ایرانی توان رقابت جدی در عرصه‌های جهانی را دارند. همانگونه که در حال حاضر برخی بازیکنان ایرانی در کشورهایی مانند اندونزی فعالیت می‌کنند و توانسته‌اند به جمع برترین‌ها راه پیدا کنند. برای مثال، حسن پاجانی به‌تازگی سهمیه مسابقات جهانی را کسب کرده است. اما در مقابل، تعدادی از بازیکنان مستعد داخل کشور های رغم رسیدن به مرحله نیمه نهایی به دلیل ضعف اینترنت مجبور به انصراف از رقابت‌ها شده‌اند.

خیرالله در ادامه نیز با اشاره به چالش‌های اقتصادی برای گیمرها گفت: به دلیل تحریم‌ها، برندهای معتبر جهانی فعالیتی نمی‌کنند و درنتیجه امکان جذب اسپانسری نخواهند نداشت. از سوی دیگر، قیمت بازی‌ها وابسته به نرخ دلار است. البته، بسیاری از بازی‌های رقابتی بین‌المللی رایگان هستند، اما برخی عناوین مهم مانند بازی‌های فوتبال با قیمت‌هایی بین ۷۰ تا ۱۰۰ دلار عرضه می‌شوند که برای یک بازیکن هزینه قابل‌توجهی محسوب می‌شود. همین امر می‌تواند منجر به این شود که بازیکنان به فعالیت تفننی در این حوزه بسنده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان سیاست‌پژوهی دولت برای مقاوم‌سازی بافت‌های تاریخی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ اسفند ۱۴۰۴
رشد ۲۸ درصدی داوطلبان انتخابات شوراها
تمدید مهلت استفاده از مشوق کاهش پیش‌پرداخت قراردادهای سرمایه‌گذاری تا پایان اسفندماه
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایجاد محدودیت برای درج قیمت در سایت‌های دیوار و شیپور برای مقابله با گرانی در بازار املاک زنجان
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی در لرستان
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در بیرانشهر لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)