• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
لرستان » اجتماعی

مشارکت سه هزار و ۸۲۶ لرستانی در طرح‌های مدرسه‌سازی

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: تاکنون سه هزار و ۸۲۶ نفر از اقشار مختلف مردم استان به صورت مستقیم در طرح‌های مدرسه‌سازی مشارکت داشته‌اند و اجازه توقف هیچ طرحی را نداده‌اند.

مشارکت سه هزار و ۸۲۶ لرستانی در طرح‌های مدرسه‌سازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، با اشاره به دستاورد‌های این نهضت در استان، گفت: نهضت توسعه عدالت آموزشی موجب شتاب‌بخشی به محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی، ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت و تقویت سرمایه اجتماعی در لرستان شده است.
 
سیدعیسی سهرابی؛ با بیان اینکه آموزش و پرورش نقطه اتصال حاکمیت و مردم در نظام تعلیم و تربیت است، اظهار کرد: در گام نخست اجرای این نهضت، نظام مسائل فضا‌های آموزشی استان احصا و بر اساس اولویت‌ها، ۳۱۸ طرح شامل ۸۲۶ کلاس درس با زیربنای یک‌هزار و ۶۳۳ مترمربع آغاز شد.
 
به گفته سهرابی، در پایان سال نخست، همه ۱۷۰ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان به طور کامل برچیده شد که گامی مهم در مسیر تحقق عدالت آموزشی و کرامت‌بخشی به فضا‌های تعلیم و تربیت به شمار می‌رود.
 
وی با تأکید بر اینکه دستاورد این نهضت فراتر از افزایش ۱۱ سانتی‌مترمربعی سرانه فضای آموزشی بوده است، گفت: تغییر پارادایم مدیریتی و جلب مشارکت گسترده مردمی از مهم‌ترین نتایج این حرکت است. در این مسیر، بدون اتکا صرف به اعتبارات دولتی، از ظرفیت مردم استفاده شد و خیران، نهاد‌های حمایتی، مجموعه سپاه، بنیاد علوی، بنیاد برکت و سایر دستگاه‌ها در کنار آموزش و پرورش قرار گرفتند.
 
سهرابی ادامه داد: تاکنون ۳ هزار و ۸۲۶ نفر از اقشار مختلف مردم استان به صورت مستقیم در طرح‌های مدرسه‌سازی مشارکت داشته‌اند و اجازه توقف هیچ طرحی را نداده‌اند. معلمان استان با کسر بخشی از حقوق خود، ساخت نخستین مدرسه نهضت را در یکی از روستا‌های شهرستان چگنی آغاز کردند؛ همچنین اولیای دانش‌آموزان در مناطق عشایری و کارکنان شرکت گاز استان نیز در ساخت مدارس مشارکت فعال دارند.
 
وی با اشاره به نقش دستگاه‌های خدمات‌رسان افزود: شرکت‌های آب، برق و گاز استان تأمین شبکه و انشعابات مورد نیاز مدارس را بر عهده گرفتند و با پیگیری استاندار و نمایندگان استان، شرکت پتروشیمی خلیج فارس نیز برای حمایت از آموزش و پرورش اعلام آمادگی کرده است. همچنین پویش‌های دانش‌آموزی، از جمله مشارکت دانش‌آموزان دختر، جلوه‌ای از اعتماد و همراهی جامعه با آموزش و پرورش است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حوزه کیفیت‌بخشی اشاره کرد و گفت: با تأکید رئیس‌جمهور بر کیفیت به عنوان مکمل عدالت آموزشی، تمرکز ویژه‌ای بر توانمندسازی نیروی انسانی صورت گرفته است. در این راستا، ۸ هزار و ۵۵۰ آموزگار ابتدایی در قالب ۵۷۰ اجتماع یادگیری فعال شدند و معلمان باتجربه در کنار معلمان تازه‌کار به ایفای نقش راهنما و مربی پرداختند.
 
وی افزود: بیش از ۹۰ درصد معلمان استان آموزش‌های لازم برای اجرای روش‌های نوین آموزشی را فراگرفته‌اند و محتوای آموزشی بومی تولید و در سامانه‌های طراحی‌شده به اشتراک گذاشته می‌شود. همچنین بیش از ۲ هزار نفر از مدیران مدارس در دوره‌های ارتقای مدیریت آموزشگاهی و استقرار الگوی «مدرسه تراز» شرکت کرده‌اند و چارچوب شایستگی مدیران مدارس تدوین شده است.
 
سهرابی با اشاره به سایر برنامه‌های حمایتی اظهار داشت: در قالب طرح «حامی»، یک‌هزار و ۲۷۳ دانش‌آموز برای جلوگیری از تکرار پایه تحت پوشش قرار گرفتند و ۵۵ هزار و ۷۵۶ دانش‌آموز دوره متوسطه با مهارت‌های روز، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی آشنا شدند. همچنین برای نخستین بار مدرسه اینترنتی و تلویزیونی استان با بهره‌گیری از ظرفیت معلمان و مدارس راه‌اندازی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز بیش از ۶ هزار باغ ویلای گیلان
برد تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران در لیگ برتر کشور
از قصه گویی و سینما تا هنر‌های تجسمی در آینه کودک
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر
فعالیت مجدد ایستگاه هواشناسی نوبنیاد سرخس
واریز عیدی برای ۱۱هزار مستمری‌بگیر استان همدان
نسل‌کشی نخبگان در کشور‌های منطقه
ناتینگام فارست، سلتاویگو و بولونیا در یک قدمی صعود
پیش بینی هواشناسی هرمزگان جمعه اول اسفند
ناوشکن جماران؛ نماد خودباوری، علم و اقتدار دریایی ایران
برترین عبادت، خدمت به خلق خداست
توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
تمدید مهلت ثبت نام انتخابات شورا های روستایی و عشایر تا امشب
ثبت نخستین رویش قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت
تداوم تولید و تأمين تجهیزات پزشکی در گرو پرداخت مطالبات
سانحه رانندگی در محور پیرانشهر ـ نقده ۴ مصدوم برجا گذاشت
۲۶ مصدوم در ۴ حادثه ترافیکی در جاده‌های فارس
پیش‌بینی بارش پراکنده در خراسان شمالی
از انتشار کتاب های دفاع مقدس تا جشنواره های ادبی
پویش ایران همدل در خراسان‌شمالی آغاز شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)