• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۷
لرستان » اجتماعی

تصویب ۵۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری گفت: در سفر رئیس جمهور به لرستان، ۲۹ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای اجرای طرح‌های زیربنایی استان و بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از تولید در بخش خصوصی پیش‌بینی شده است.

تصویب  ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سرپرست نهاد ریاست جمهوری در گفت وگوی خبری با تشریح مصوبات حمایتی دولت برای توسعه استان لرستان اظهار داشت: بر اساس برآورد‌ها و کارشناسی‌های انجام شده، حدود ۲۹ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای اجرای طرح‌های زیربنایی استان و بیش از  ۲۳ هزار میلیارد تومان  تسهیلات برای حمایت از تولید در بخش خصوصی پیش بینی شده است.
 
محمدجعفر قائمپناه؛ با اشاره به تمرکز دولت بر بهبود شاخص‌های توسع‌های در استان افزود: کاهش نرخ بیکاری در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار دارد و در این راستا، علاوه بر حمایت از واحد‌های تولیدی، تکمیل پروژه‌های زیرساختی بهویژه در حوزه آب و راه با جدیت دنبال میشود.
 
سرپرست نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: سد‌هایی که نیازمند تست آبگیری هستند باید با شتاب بیشتری تعیین تکلیف شوند و در حوزه راه نیز اعتبارات قابل توجهی برای توسعه راه آهن و جاده‌های بین استانی اختصاص یافته است.
 
قائم پناه با اشاره به ضرورت ارتقای شاخص‌های خدمات عمومی در استان خاطرنشان کرد: با توجه به پایین بودن برخی شاخص‌ها در حوزه بهداشت، درمان و آموزش و پرورش، بخش قابل توجهی از منابع برای تقویت این بخش‌ها اختصاص خواهد یافت، هرچند سایر حوزه‌ها نیز از حمایت‌های لازم برخوردار می شوند.
 
وی همچنین بر لزوم تکریم مردم در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: خدمت رسانی شایسته و تسهیل امور مردم باید به عنوان یک اصل اساسی در تمامی سطوح مدیریتی استان مورد توجه قرار گیرد.
 
قائم پناه با اشاره به رویکرد دولت در توجه به مطالبات مردمی اظهار داشت: حدود دو ماه پیش و پیش از سفر به استان، نظرسنجی جامعی درباره نقاط قوت و ضعف و همچنین اولویت‌های اصلی استان انجام شد و دیدگاه‌های مردم به صورت دقیق جمع آوری گردید.
 
وی افزود: تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی‌های اجرایی بر مبنای همین داده‌ها در حال پیگیری است تا با تمرکز بر مطالبات واقعی مردم، میزان رضایتمندی از دستگاه‌های دولتی افزایش یابد.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مسئولان با هدف خدمت رسانی به مردم مسئولیت پذیرفته اند، تصریح کرد: تمامی مراجعان باید به عنوان ارباب رجوع مورد احترام قرار گیرند و بدون توجه به قومیت، جنسیت یا زبان، در کمال کرامت و عدالت تکریم شوند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت به خانواده جانباختگان حوادث دیماه، آنان را فرزندان این سرزمین دانست و بر ضرورت ترمیم زخم‌های اجتماعی از مسیر همدلی و کاهش اختلافات تأکید کرد.
 
قائم پناه با اشاره به هویت ملی و تاریخی ایران ادامه داد: با وجود کاستی‌ها باید با همدلی بر مشکلات غلبه کرد و کشور را با عزت و سربلندی ساخت، همچنین دولت نیز خود را خدمتگزار مردم میداند و برای توسعه لرستان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
 
وی با تأکید بر ضرورت تقویت روحیه همکاری، حفظ هویت ملی و حمایت از نیرو‌های بومی در استانها، بهبود شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی در لرستان نیازمند سرمایه گذاری هدفمند، برنامه ریزی دقیق و پرهیز از اختلافات داخلی است.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور در این زمینه با اشاره به برگزاری نشست‌هایی با حضور فعالان اجتماعی و فرهنگی، استادان دانشگاه، جامعه شناسان و اصحاب رسانه در جریان سفر رئیس جمهور به لرستان، اعلام کرد که در این نشست‌ها دیدگاهها، انتقاد‌ها و پیشنهاد‌های مختلف مطرح شد و رئیس جمهور نیز آمادگی دولت برای رفع مشکلات را مورد تأکید قرار داد.
 
وی همچنین از برگزاری نشست شورای برنامه ریزی برای پیگیری مصوبات سفر خبر داد و اظهار کرد: «برای این مصوبات ماه‌ها کار کارشناسی انجام شده تا به مرحله اجرا برسد، چرا که رویکرد دولت مبتنی بر عمل به وعده هاست و تلاش شده تمامی تعهدات حتی در صورت محدودیت تعداد، به طور کامل اجرایی شود.»
 
قائم پناه با بیان اینکه برخی شاخص‌ها در خرم آباد و استان لرستان از جمله نرخ اشتغال و سطح درآمد شهری و روستایی مطلوب نیست، تصریح کرد: «بهبود این وضعیت مستلزم توسعه تولید و جذب سرمایه گذاری است.»
 
وی افزود: «اصلاح شاخص‌های توسعه ای با شعار محقق نمی شود و نیازمند اقدامات عملی در حوزه‌های زیربنایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.»
 
معاون اجرایی رئیس جمهور مهمترین توصیه خود به مردم استان را حفظ سرمایه‌های انسانی و تقویت همدلی دانست و تأکید کرد: «نیرو‌های بومی باید مورد حمایت قرار گیرند و از تقابل و تخریب یکدیگر پرهیز شود، چرا که اصطکاک‌های داخلی می تواند ظرفیت‌های توسعه در استان‌ها را محدود کند.
 
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با تأکید بر ظرفیت‌های انسانی و فرهنگی استان لرستان، ضرورت حمایت متقابل مسئولان و فعالان استان و پرهیز از تضعیف یکدیگر را مورد تأکید قرار داد.
 
قائم پناه با بیان اینکه هر جا مسئولان عملکرد موفقی دارند، باید مورد حمایت قرار گیرند، افزود: «نگاه مثبت و حمایت از جوانان و بانوان مستعد می تواند به رشد و توسعه استان کمک کند.»
 
وی تصریح کرد: «با وجود نیرو‌های توانمند فراوان در استان، گاهی افراد یکدیگر را خنثی می کنند که این روند باید اصلاح شود. نخبگان و مدیران استان باید مسائل داخلی را با همدلی در داخل حل وفصل کنند و از انتقال مشکلات به خارج از استان پرهیز شود.»
 
معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: «اگر ضعفی در فردی مشاهده می شود، باید برای رفع آن تلاش کرد و نه اینکه ضعف‌ها بزرگ نمایی شود.»
 
قائم پناه همچنین بر حفظ حرمت بزرگان و بهره گیری از تجربه افراد کارآزموده تأکید و اظهار داشت: «فعالان سیاسی و فرهنگی استان باید توصیه به همدلی و هم افزایی را جدی بگیرند.»
 
وی با اشاره به پیشینه علمی و فرهنگی لرستان، از چهره‌هایی همچون آیت الله بروجردی، عبدالحسین زرین کوب، سید جعفر شهیدی، آیت الله کمالوند و اکبر قاضی آیت به عنوان مفاخر علمی استان یاد کرد و افزود: «این سرمایه‌های ملی باید ارج نهاده شوند و به جامعه معرفی شوند.»
 
معاون اجرایی رئیس جمهور در حوزه موسیقی نیز از هنرمندانی همچون فرج علیپور، سقایی و شاه میرزا نام برد و تأکید کرد: صدای هنرمندان، عالمان و دانشگاهیان لرستان باید پژواک بیشتری در سطح کشور داشته باشد.
 
وی با اشاره به دیدار خود با فعالان فرهنگی و اجتماعی استان، حضور پررنگ بانوان و استادان دانشگاه را نشانه ظرفیت بالای انسانی لرستان دانست و تأکید کرد: سرمایه اصلی استان، نیروی انسانی توانمند آن است و استفاده بهینه از این ظرفیت زمینه رشد و توسعه بیش از پیش استان را فراهم میکند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)