پخش زنده
امروز: -
برترینهای مسابقات شمشیربازی جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان در بخش پسران معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در این رقابتها در رده سنی کمتر از ۱۲ سال اسلحه سابر ایلیا دلیلی، رایان باورصاد و سید رسام حسینی صفا به ترتیب در ردههای اول تا سوم ایستادند و در رده سنی نوجوانان نیز بهزاد ابوطالبی و سید جواد سمن بوی اول و دوم شدند و سامیار ابراهیمی و سید رهام حسینی صفا به طور مشترک در ردهی سوم ایستادند.
در اسلحه فلوره نیز پارسا مسائلی، امیر عباس دهقانی و رادین رشتیزاده در ردهی سنی کمتر از ۱۰ سال به ترتیب در جایگاه اول تا سوم ایستادند و در رده سنی کمتر از ۱۲ سال نیز امیر علی لطفی و منصور سالدورگر به ترتیب اول و دوم شدند و رتبه سوم مشترک نیز به آرمین پزشکزاده و علی میرمحمدصادقی رسید.
همچنین آراد شیخالاسلامی، سیروان اسلامی و رادمان مؤمنی در جایگاه اول تا سوم رده سنی کمتر از ۱۴ سال و امیر صدرا مسائلی، عرفان دشتگر و امین زمانی درردهی اول تا سوم گروه سنی نوجوانان اسلحه فلوره قرار گرفتند.
نفرات برتر در اسلحه اپه نیز ایمان رضایی و آریان کشانی در جایگاه اول تا دوم و محمد حسن زاده و علی طباطبایی نیز در جایگاه سوم مشترک ردهی سنی کمتر از ۱۴ سال و نیما براتی و آرش فلاحتیان به ترتیب در رده اول تا دوم و بنیامین یوسفی و محمد صداقت در جایگاه سوم مشترک ردهی سنی نوجوانان این اسلحه قرار گرفتند.