• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۱۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۴
خراسان رضوی » اقتصادی

بهره‌برداری از دو نیروگاه خورشیدی در مشهد

دو نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی و ۷۵۰ کیلواتی، صبح با حضور استاندار خراسان رضوی،جمعی از مدیران استانی و فعالان بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

بهره‌برداری از دو نیروگاه خورشیدی  در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران با اشاره به راهبرد دولت در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: با سیاست‌گذاری انجام‌شده از سال گذشته و اقداماتی که در ستاد انرژی‌های نو استان تعریف و اجرایی شده، به‌صورت مستمر شاهد افتتاح نیروگاه‌های خورشیدی در نقاط مختلف خراسان رضوی هستیم.

غلامحسین مظفری افزود: علاوه بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، برنامه‌ریزی برای ساخت نیروگاه‌های بادی نیز در استان در حال انجام است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری از این ظرفیت مهم نیز باشیم.

مشارکت ۲۳ هزار نفر در نیروگاه‌های خورشیدی بخش کشاورزی

نماینده عالی دولت در خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های ایجادشده در بخش کشاورزی گفت: در حوزه کشاورزی نیز گام‌های مؤثری برداشته شده و اکنون نزدیک به ۶۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی در این بخش ایجاد شده است.

مظفری افزود: بیش از ۲۳ هزار نفر در اجرای این طرح‌ها مشارکت داشته‌اند که از منظر مردمی‌سازی اقتصاد و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، تجربه‌ای موفق و قابل توجه به شمار می‌رود.

طرح های ۱۰۰، ۲۰۰ و هزار مگاواتی در راه است

استاندار خراسان رضوی با اشاره به طرح‌های بزرگ در دست اجرا گفت: هم‌اکنون طرح های ۱۰۰ مگاواتی و ۲۰۰ مگاواتی در استان در حال اجراست و همچنین طرح هزار مگاواتی منطقه گناباد نیز در دستور کار قرار دارد.

نماینده عالی دولت در خراسان رضوی گفت: امیدواریم  با تکمیل این طرح ها، ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر استان تا تابستان سال آینده به هزار مگاوات برسد و در ادامه نیز تا پایان سال ۱۴۰۶ به سه هزار مگاوات افزایش یابد.

خراسان رضوی در کشاورزی و تولید پراکنده برق، پیشتاز کشور است

مشاور استاندار خراسان رضوی در امور انرژی، در حاشیه این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: هم‌اکنون طرح های متعددی در بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات در سطح استان در حال اجراست و خراسان رضوی در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی کشاورزی با فاصله قابل توجهی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد.

جواد خدایی افزود: در حوزه تولید پراکنده نیز خراسان رضوی جزو استان‌های پیشتاز کشور محسوب می‌شود و هرچه آشنایی فعالان اقتصادی، صنعتی، تجاری و کشاورزی با مزایای سرمایه‌گذاری در این بخش بیشتر شود، سرعت اجرای طرح های جدید نیز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در استان گفت: هدف‌گذاری ما این است که طی یک سال آینده بخش قابل توجهی از واحد‌های صنعتی، تجاری و تولیدی بتوانند مطابق دستورالعمل‌های وزارت نیرو بین ۴۰ تا ۸۰ درصد برق مورد نیاز خود را از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند.

مشاور استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در بخش اداری نیز اقدامات مناسبی انجام شده و سال گذشته حدود ۲۰ دستگاه اجرایی استان توانستند دست‌کم ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند و این نیروگاه‌ها اکنون در مدار تولید قرار دارند.

خدایی با تأکید بر ضرورت رفع برخی موانع اجرایی گفت: با همکاری شرکت‌های توزیع برق در مشهد و سایر شهرستان‌های استان، روند توسعه این نیروگاه‌ها شتاب بیشتری خواهد گرفت و انتظار می‌رود مجموعه‌های صنعتی بزرگ نیز با توجه به هزینه‌های سنگین ناشی از قطع برق، حضور پررنگ‌تری در این عرصه داشته باشند.

از ابتدای امسال تاکنون، مجموعاً ۳۳ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در خراسان رضوی به بهره‌برداری رسیده است. از این میزان، ۱۲ مگاوات مربوط به چهار طرح سه مگاواتی دولتی در شهرستان بردسکن، ۱۲ مگاوات مربوط به چهار طرح سه مگاواتی در تربت‌جام، ۷ مگاوات در منطقه زاوه، یک مگاوات در هاشم‌آباد با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین نیروگاه ۶ مگاواتی شرکت سیمان زاوه بوده است. این طرح ها در چارچوب برنامه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر استان وارد مدار شده‌اند و نقش مهمی در افزایش ظرفیت تولید برق پاک و کاهش ناترازی انرژی ایفا می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پخش زنده فوتبال کرواسی و غنا در شبکه ورزش
برنامه‌های اندونزی برای توسعه گردشگری اسلامی
عادی‌سازی مصرف مواد در رسانه‌ها، سلامت نسل آینده را تهدید می‌کند
سرلشکر رضایی: پاسخ نقض هر بند از تفاهم‌نامه کوبنده است
برگزاری مراسم سالانه حرکت کاروان نمادین اسرای کربلا در شهرستان دماوند
فیلم‌های اولین هفته جشنواره تابستانی
 ایران در صدر بهره‌وری علمی جهان؛ گوی سبقت را از غول‌های پژوهشی ربودیم؟
ایمن‌سازی ۱.۲۷ میلیون راسی دام‌های مازندران
آموزش و پرورش اصفهان رتبه سوم مناسبت‌های ملی دفاع مقدس
آرامش نسبی جو و دریا در استان بوشهر
فراخوان شعر «قند مکرر» منتشر شد
کنترل HIV نیازمند یک رویکرد جامع در حوزه سلامت است
تشدید نظارت‌های زیست‌محیطی با بازدید‌های شبانه از واحد‌های صنعتی ارومیه
پایان کار باند سارقان رینگ و لاستیک خودرو در غرب پایتخت
نقش «همیشه مخاطب» در فرهنگ پاسخگویی رسانه‌ای
بدون تأمین مواد ناریه مورد نیاز، فعالیت معادن متوقف می‌شود
توسعه همکاری‌های گردشگری میان شهر‌های تاریخی آسیا
آغاز برداشت ۲۰۰ تن توت از توتستانهای آذربایجان‌غربی
هر شهروند بوشهری یک «پلیس آب» 
ادامه روند صعودی بورس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
پخش مسابقه تیم ملی ایران و مصر از شبکه سه سیما 
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد
آغاز به کار ادارات استان فردا شنبه از ۹ صبح
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد
تاخیر دوساعته آغاز بکار ادارات فردا بخاطر بازی فوتبال ایران در جام جهانی
امشب، آغاز پخش فصل سوم «آقای قاضی» از شبکه دو سیما
تاخیر شروع به کار ادارات خوزستان در روز شنبه ۶ تیر
جریمه میلیاردی فروشنده کیف و کفش قاچاق در رشت
تقویم روز و اوقات شرعی ۵ تیر ۱۴۰۵
شهادت ۲ نفر در حمله ضد انقلاب به ایست بازرسی بانه
شنیده‌شدن صدای انفجار در سیریک و قشم
اعطای وام ۷۵ میلیون تومانی به ۲۲ هزار بازنشسته کشوری در فارس
تعویق ۲ ساعته آغاز به کار ادارات مازندران، فردا
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۲ نظر)
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد  (۲ نظر)
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم  (۱ نظر)
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۱ نظر)
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
اعتراف دوباره مارک روته به حمایت ناتو از تجاوز آمریکا به ایران  (۱ نظر)