• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۸۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۹
سیاسی » مجلس
هشدار به آمریکا و رژیم صهیونی:

ادامه ماجراجویی، جنگ را فرامنطقه‌ای می‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با تأکید بر اینکه امنیت لبنان خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، پاسخ ایران فراتر از منطقه خواهد بود و تمام مراکز مرتبط با آمریکا در تیررس قرار خواهند گرفت.

هشدار  به آمریکا و رژیم صهیونیستی: ادامه ماجراجویی، جنگ را فرامنطقه‌ای می‌کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  علاءالدین بروجردی در گفتگو با شبکه خبر  با اشاره به تحولات اخیر و چند عملیات متقابل، رژیم صهیونیستی را عامل اصلی تنش‌های اخیر دانست و گفت: «نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای حفظ بقای سیاسی خود در آتش جنگ می‌دمد. ما پیش‌تر در مذاکرات اسلام‌آباد اعلام کرده بودیم که امنیت لبنان، امنیت جمهوری اسلامی ایران است و عبور از این خط قرمز، با واکنش قاطع ما مواجه شد.»

وی با اشاره به پاسخ نیرو‌های مسلح ایران به تجاوزات اخیر افزود: «پس از حمله به ضاحیه، قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) طبق وعده قبلی، پاسخ سریعی به این اقدام داد. در پی این پاسخ، دشمن به برخی مراکز صنعتی و پتروشیمی ما حمله کرد که ما نیز بلافاصله پالایشگاه حیفا را هدف قرار دادیم.»

این عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه سیاست ایران برقراری آرامش در منطقه است، هشدار داد: «اگر دشمن بازی را ادامه دهد، این جنگ که اکنون منطقه‌ای شده، به یک جنگ فرامنطقه‌ای تبدیل خواهد شد. ما آمادگی کامل داریم و آثار اقدامات بعدی ما برای جهانیان مشهود خواهد بود.»

بروجردی همچنین خطاب به کشور‌های همسایه گفت: «بسیاری از عملیات‌ آمریکا از پایگاه‌های مستقر در کشور‌های حاشیه خلیج فارس انجام شده است. گلایه این کشور‌ها از پاسخ ایران بی‌جاست؛ چون پایگاه‌های در اختیار آمریکا، نه تنها امنیت آنها را تأمین نکرده، بلکه مایه ناامنی شده است. اگر این کشور‌ها راهبرد خود را تغییر ندهند، در آینده متضرر اصلی خواهند بود.»

وی در پایان با تأکید بر ظرفیت‌های میدانی جبهه مقاومت، به بستن تنگه هرمز و فعال شدن محور‌های یمن و سایر هم‌پیمانان منطقه‌ای اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: «منافع آمریکا در پروژه‌های نفت و گاز منطقه و همچنین محاصره دریایی، از اهدافی است که در صورت ادامه تعرض، حق پاسخگویی برای جمهوری اسلامی ایران محفوظ است.»

بروجردی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، با اشاره به خطای محاسباتی دشمن در ارزیابی توان پاسخ‌دهی ایران، تصریح کرد: «تصور رژیم صهیونیستی این بود که ایران در پاسخ به حملات محدود، به همان سطح بسنده می‌کند، در حالی که ما پیش‌تر هشدار داده بودیم پاسخ ما گسترده‌تر و قاطع‌تر خواهد بود.»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به به‌کارگیری نسل جدیدی از موشک‌های ایرانی در عملیات اخیر افزود: «ما هنوز بسیاری از توانمندی‌های نظامی خود را رونمایی نکرده‌ایم. اگر دشمن وزن واقعی این توانمندی‌ها را در محاسبات خود لحاظ می‌کرد، قطعاً در تصمیماتش تجدیدنظر می‌کرد.»

وی با تأکید بر فقدان عمق راهبردی برای رژیم صهیونیستی، هشدار داد: «توانمندی‌های ما در هدف قرار دادن مناطق حساس رژیم صهیونیستی به گونه‌ای است که می‌تواند زندگی و زیرساخت‌های آن‌ها را به کلی مختل کند. این رژیم در صورت حملات گسترده، آسیب‌های جبران‌ناپذیری را متحمل خواهد شد.»

بروجردی در پایان خطاب به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تأکید کرد: «اگر این کشورها خواهان جلوگیری از گسترش جنگ و تکرار حوادث ناگوار هستند، زمان آن رسیده است که با اعمال فشار بر طرف‌های استفاده‌کننده از خاک و امکانات آن‌ها، مانع از ادامه این روند شوند. در غیر این صورت، ادامه وضع موجود می‌تواند به وقوع حوادثی منجر شود که آثار آن دامنگیر همه منطقه خواهد شد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای یک هزار و ۶۹۷ واحد خون توسط مردم خوزستان در تاسوعا و عاشورای حسینی
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان
پویش سلامت علوی در روستاهای اردبیل
بر ساحل صحیفه
تجلی شور و شعور حسینی مردم استان در قرار‌های شبانه
بهینه‌سازی مصرف انرژی در نسل جدید شبکه‌های مخابراتی
قافله عزاداری هیئت‌های مذهبی شهرستان لنجان
دعوت پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از نخبگان و استارتاپ‌ها
ارتقاء عملکرد حفظ نباتات با هوشمندسازی
ضرورت توسعه گردشگری هوشمند در اردبیل
محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ محرم در یزد
خدمات مترو و حمل و نقل عمومی در مراسم تشییع رهبر شهید رایگان است
از دلهره جنایی تا درامی تاریخی در شبکه نمایش
افزایش ۳ تا ۴ درجه‌ای دما از دوشنبه در ایلام
تاکید شهباز شریف بر روابط برادرانه پاکستان و ایران
اجرای پویش سراسری «نقش من» برای ترویج صرفه‌جویی
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته قوه قضائیه
ساعت ۲۱ آغاز تجمعات حماسی شبانه در خراسان شمالی
سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی به مردم ارائه می‌شود
افتتاح طرح گاز رسانی و آب رسانی روستای ابراهیم آباد گرگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
پخش مسابقه تیم ملی ایران و مصر از شبکه سه سیما 
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد
آغاز به کار ادارات استان فردا شنبه از ۹ صبح
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم
تاخیر دوساعته آغاز بکار ادارات فردا بخاطر بازی فوتبال ایران در جام جهانی
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد
تاخیر شروع به کار ادارات خوزستان در روز شنبه ۶ تیر
امشب، آغاز پخش فصل سوم «آقای قاضی» از شبکه دو سیما
تقویم روز و اوقات شرعی ۵ تیر ۱۴۰۵
جریمه میلیاردی فروشنده کیف و کفش قاچاق در رشت
شنیده‌شدن صدای انفجار در سیریک و قشم
اعطای وام ۷۵ میلیون تومانی به ۲۲ هزار بازنشسته کشوری در فارس
تعویق ۲ ساعته آغاز به کار ادارات مازندران، فردا
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۲ نظر)
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد  (۲ نظر)
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم  (۱ نظر)
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۱ نظر)
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
اعتراف دوباره مارک روته به حمایت ناتو از تجاوز آمریکا به ایران  (۱ نظر)