پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامي مرودشت از کشف چهار تن برنج تقلبي قبل از عرضه در بازار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سرهنگ فریبرز مردانی گفت: ماموران پلیس آگاهی با رصدهاي اطلاعاتي به خبري مبني بر تهيه و توزيع برنج هاي تقلبي در يک کارگاه کابینت سازی در مناطقی از حاشيه شهر مرودشت و شیراز دست يافتند.
او افزود: در تكميل تحقيقات و حضور به موقع پلیس آگاهی مشخص شد چهار فرد سودجو با خريداري برنج هاي نامرغوب و تبدیل آن با دستگاه های سورتینگ و افزودن رنگ دانه، روغن، زردچوبه و سبوس برنج طوری که قابل تشخیص برای عموم مردم نباشد، تبدیل به برنج معتبر ایرانی می نمودند و سپس برنج ها را با کيسه هاي برند معتبر و مرغوب بسته بندي و قصد فروش بين کسبه سطح شهر مرودشت، شیراز و سایر استان ها به قيمت بالا داشتند.
فرمانده انتظامي مرودشت بیان کرد: ماموران پس از شناسايي محل و اطمينان از صحت موضوع با هماهنگي قضایي وارد عمل شدند و ضمن دستگيري دو فرد متخلف، در بازرسي از آن محل چهار تن برنج تقلبی را کشف کردند.
سرهنگ مردانی با بيان اينکه هر دو کارگاه پلمب و ارزش برنج هاي کشف شده از سوي کارشناسان ۱۶ ميليارد ريال برآورد شده است، افزود : افراد متخلف پس از تشکيل پرونده مقدماتي براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شدند.
اودر پایان بیان کرد : تلاش برای شناسایی سایر همدستان و مکان هایی که به این روش امنیت غذایی شهروندان را به خطر می اندازند ، ادامه دارد .