• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۸
بین الملل » تحلیلی
برای چندمین روز متوالی؛

بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های جهان

حضور میلیونی مردم ایران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب برای چندمین روز جزو تیتر‌های اصلی رسانه‌های جهان قرار داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، حضور میلیونی مردم ایران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب برای چندمین روز جزو تیترهای اصلی رسانه های جهان قرار داشت. 

 

پخش زنده مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در رسانه‌های ترکیه

شبکه «اولوسال» ترکیه با پخش زنده مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای از تهران، حضور گسترده مردم را به صورت لحظه به لحظه پوشش دادند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، «توفیق کالان» مدیرمسئول روزنامه آیدینلیک که از محل مراسم گزارش می‌داد، با بیان اینکه از نخستین ساعات بامداد، خیابان‌های منتهی به محل برگزاری مراسم مملو از جمعیت بوده است، گفت: «از ساعت پنج صبح در محل حاضر شدیم، اما همان زمان نیز جمعیت بسیار گسترده بود. اکنون میلیون‌ها نفر در مراسم حضور دارند و حرکت در میان جمعیت حتی چند متر نیز به‌سختی امکان‌پذیر است.»

وی با اشاره به طولانی بودن مسیر تشییع افزود: «این مراسم تنها یک آیین سوگواری نیست، بلکه نمایش اراده، شجاعت و عزم مردم ایران است. شعار‌های "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل" و شعار‌های مرتبط با مقاومت و انتقام، بیش از همه در میان جمعیت شنیده می‌شود.»

کالان همچنین حضور گسترده زنان را از ویژگی‌های این مراسم دانست و گفت میلیون‌ها زن با پرچم‌ها و تصاویر رهبر شهید در مراسم حضور یافته‌اند و با توجه به حجم جمعیت، احتمال دارد آیین تشییع تا ساعات پایانی شب ادامه یابد.

مدیر مسئول آیدینلیک با اشاره به فضای حاکم بر مراسم تأکید کرد: «پس از مشاهده این صحنه‌ها، هیچ‌کس نمی‌تواند مدعی شود که ایران متحد نیست. میلیون‌ها نفر با حضور خود این پیام را می‌دهند که از مسیر رهبر شهید خود منحرف نخواهند شد و در صورت لزوم، بار دیگر از کشورشان دفاع خواهند کرد.»

وی در پایان با اشاره به استقبال مردم از گروه خبری اعزامی ترکیه گفت: هر جا اعلام می‌کردند از ترکیه و شبکه اولوسال آمده‌اند، با استقبال گسترده مردم روبه‌رو می‌شدند و بسیاری از حاضران بر ضرورت تقویت همکاری و همبستگی میان ایران و ترکیه تأکید می‌کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازتاب آئین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در تهران در شبکه الجزیره انگلیسی

خبرنگار شبکه «الجزیره انگلیسی»، در پلاتوی خود به بیان دیده هایش از آئین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در تهران پرداخت.

شبکه «الجزیره» با اعلام در جریان بودن «آئین تشییع پیکر «آیت‌الله علی خامنه‌ای»، رهبر فقید ایران، در پایتخت این کشور»، افزود: همزمان با انتقال تابوت در سطح شهر تهران، ده‌ها هزار نفر در خیابان‌ها صف کشیده‌اند.

آئین تشییع پیکر رهبر فقید ایران، آیت الله علی خامنه‌ای، در پایتخت در جریان است. همزمان با انتقال تابوت در خیابان‌های تهران، ده‌ها هزار نفر در مسیر حرکت (کاروان) صف کشیده‌اند. این آئین پس از دو روز عزاداری و برگزاری نماز در مصلای بزرگ تهران برگزار می‌شود. این بخشی از آئین تشییع شش‌روزه‌ای است که با خاکسپاری آیت الله خامنه‌ای در زادگاهش، شهر مشهد، در روز پنج‌شنبه به پایان می‌رسد. «رسول سردار»، خبرنگار الجزیره، این آئین را در تهران پوشش می‌دهد.

خبرنگار: اینجا در خیابان آزادی تهران، صد‌ها هزار ایرانی گرد هم آمده‌اند تا ادای احترام کنند و با رهبر فقید ایران، علی خامنه‌ای، وداع نمایند. درست پشت سر من، می‌توانید تریلر حامل تابوت علی خامنه‌ای را ببینید که به آرامی از میان جمعیت عبور می‌کند؛ زیرا صد‌ها هزار نفر این لحظه را فرصتی می‌دانند تا با مردی که نزدیک به چهار دهه رهبری جمهوری اسلامی را بر عهده داشت، خداحافظی کنند؛ و تنها تابوت او نیست که در معرض دید قرار دارد، بلکه تابوت نوه‌اش، نوه‌ی سه ساله‌اش نیز هست؛ در واقع، آن تابوت کوچک متعلق به اوست؛ و همچنین تابوت داماد، عروس و دخترش نیز هست. در ۲۸ فوریه (نهم اسفند ۱۴۰۴)، در نخستین روز درگیری‌های اخیر، او به همراه تقریباً تمام اعضای خانواده درجه یک خود ترور شد. پیش بینی می‌شود پیکر علی خامنه‌ای به میدان آزادی در اینجا منتقل شود. این مرحله پایانی آئین تشییع در تهران است. سپس در روز‌های آینده، پیکر او به (شهرهای) «کربلا» و «نجف» در عراق منتقل می‌گردد و در نهایت، او در مشهد ایران به خاک سپرده می‌شود. «رسول سردار – الجزیره - تهران».

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 

میلیون‌ها عزادار در خیابان‌های تهران؛ مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای از نمای هوایی

ایکس المیادین گزارش داد رسانه ملی ایران با انتشار تصاویری هوایی از حضور گسترده مردم در خیابان‌های تهران، از ادامه مراسم تشییع و تجدید بیعت میلیون‌ها نفر با آیت‌الله علی خامنه‌ای خبر داد.

تصاویر هوایی منتشرشده از سوی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، خیابان‌های تهران را مملو از جمعیتی نشان می‌دهد که برای ادای احترام به آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران، در مراسم تشییع حضور یافته‌اند.

بر اساس این گزارش، طی چهار روز گذشته، از ساعات اولیه بامداد، میلیون‌ها نفر در خیابان‌های پایتخت حضور یافته‌اند تا ضمن ادای احترام به رهبر فقید، بار دیگر بر وفاداری خود به آرمان‌ها و مسیری که او ترسیم کرده بود، تأکید کنند و بر ادامه آن مسیر سوگند یاد کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

پیام شرکت کنندگان مراسم تشییع به ترامپ: «کارت را تمام می‌کنیم، دونالد!»

صفحه «کلش ریپورت» در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار تصویری از مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران در تهران نوشت: «پیامی از ایران برای ترامپ: کارت را تمام خواهیم کرد، دونالد! از توجه ات به این موضوع متشکریم!»

بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر انقلاب در رسانه های جهان

 

 

ابراز شگفتی شبکه فرانسوی از جمعیت تشییع کنندگان در تهران؛ تخمین جمعیت ۲۰ میلیونی

مراسم تشییع پیکر آیت الله سید علی خامنه‌ای، (رهبر شهید ایران) برای آخرین وداع و ادای احترام عمومی روز دوشنبه در خیابان‌های تهران آغاز شد.

انتظار می‌رود این مراسم حدود ده ساعت طول بکشد و حدود ۲۰ میلیون نفر در این مراسم شرکت کنند. به گزارش شبکه تلویزیونی TV۵ فرانسه:

نریشن: جمعیت در خیابان‌های تهران بسیار زیاد و متراکم است و انتظار می‌رود به ۲۰ میلیون نفر برسد. رژیم از مردم خواست به طور گسترده در مراسم تشییع ملی رهبر که (در حملات آمریکا و اسرائیل) کشته شد (به شهادت رسید)، شرکت کنند. هدف اعلام شده، نمایش واقعی قدرت در برابر ایالات متحده و اسرائیل است. بر روی پلاکارد‌های حاوی تصاویر دونالد ترامپ و همه کسانی که دستور حذف علی خامنه‌ای را داده بودند، نوشته شده است: خون به پا خواهد شد.

شهروند ایرانی- از شرکت کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید: ما اینجا نیستیم که وداع کنیم، ما برای انتقام اینجا هستیم؛ و ما انتقام خواهیم گرفت. این یکی از سخت‌ترین روزهاست.

هرگز تصور نمی‌کردیم که روزی مجبور شویم در مراسم تشییع رهبرمان شرکت کنیم.

نریشن: تابوت (حامل پیکر سید) علی خامنه‌ای و بستگانش که آنها نیز در حملات هوایی اسرائیل و آمریکا در تاریخ ۲۸ فوریه کشته شدند (به شهادت رسیدند)، تا حدود ۱۲ ساعت از نمادین‌ترین مکان‌های تهران عبور خواهد کرد.

روز گذشته سه پسر وی برای ادای احترام به مجتمع مذهبی مصلای بزرگ تهران آمدند، اما از مجتبی، جانشین تعیین شده وی، که خود در حملات زخمی شده و از آن زمان تا کنون در ملاء عام ظاهر نشده است، خبری نبود. آخرین پیام وی که دیروز منتشر شد، انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه بود.

شهروند ایرانی- از شرکت کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید: احساس کودکی را دارم که پدرش، بزرگترش و حامی اش را از دست داده است. این موضوع مرا بسیار غمگین می‌کند. امیدوارم خداوند در این مصیبت به همه ما کمک کند.

نریشن: در پایان این مراسم، تابوت به شهر مقدس قم و سپس به زیارتگاه‌های شیعیان در عراق منتقل خواهد شد. مراسم خاکسپاری نیز قرار است روز پنج شنبه در شهر مشهد، زادگاه وی برگزار شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
شرکت کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران، پرچم‌های آمریکا و انگلیس را به آتش کشیدند
خبرگزاری «رویترز» با انتشار ویدیویی از مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران در تهران نوشت: «شرکت کنندگان در مراسم تشییع آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر عالی فقید ایران، در تهران، پرچم‌های آمریکا و انگلیس را به آتش کشیدند.
بر روی یکی از بنر‌هایی که شرکت کنندگان در مراسم در دست داشتند، تصویری از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دیده می‌شد که در پایین آن عبارت «خون به پا خواهد شد» نوشته شده بود.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بدرقه قائد شهید امت در رسانه‌های جنوب شرق آسیا
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

المیادین: بزرگترین مراسم تشییع در تاریخ معاصر

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: شبکه المیادین تأیید می کند تشییع شهید آیت‌الله خامنه‌ای امروز به بزرگترین مراسم تشییع در تاریخ معاصر جهان تبدیل شده است.

روزنامه انگلیسی گاردین نوشت: میلیون‌ها نفر برای شرکت در مراسم تشییع رهبر عالی‌مقام ایران، (آیت الله) علی خامنه‌ای، به خیابان‌ها آمده‌اند.

گاردین هم نوشت: وسعت و عمق این مراسم نشان‌ دهنده تحولی استثنایی در ایران است.

روزنامه فایننشال تایمز هم نوشت: میلیون‌ها نفر در مراسم تشییع آیت‌الله علی خامنه‌ای شرکت کردند.

 

بازتاب تشییع میلیونی امام شهید در روزنامه‌ها و رسانه‌های افغانستان

تشییع پیکر مطهر قائد شهید امت در تهران بازتاب گسترده در رسانه‌ها و مطبوعات افغانستان داشت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، خبرگزاری‌های متمایل به جریان‌های شیعی و اسلامی در افغانستان مانند آوا (خبرگزاری صدای افغان)، شفقنا افغانستان و جمهور با انتخاب تعابیری همچون «سیل جمعیت» و «بدرقه پرشور»، حضور میلیونی و گسترده مردم ایران در خیابان‌های تهران را به تصویر کشیده‌اند.

رسانه‌هایی، چون آریانا نیوز، خبرگزاری جمهور و شبکه اطلاع‌رسانی افغانستان بر حضور میلیونی مردم پایتخت ایران تمرکز کردند.

آنها این رویداد را نمادی از انسجام، وحدت و همبستگی ملی ایرانیان اعلام کردند.

همچنین برخی شبکه‌های تلویزیونی افغانستان از جمله طلوع با اعزام خبرنگار به ایران به صورت مکرر از مصلا و خیابان‌های تهران در ارتباط‌های زنده از شکوه جمعیت سخن گفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی رسمی استان‌های نجف و واسط در عراق
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
تظاهرات سکوت در حمایت از فلسطین در پاریس
یکپارچگی ملت، عنصر کلیدی در خنثی‌سازی صحنه‌آرایی دشمن
تاکید ایران بر محکومیت جهانی حمله آمریکا به زیرساخت‌های فضایی
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
تائید تجاوز به ایران بخشودنی و فراموش‌شدنی نیست
شهید خامنه‌ای در مقابل زورگویی آمریکا سر خم نکرد
پیش‌بینی افزایش ترافیک در محور‌های ورودی به مشهد مقدس
حضور گسترده مردم پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران بود
انتقاد نماینده ایران در شورای حقوق بشر از آمریکا بابت زیر پاگذاشتن تعهداتش
تشییع امام شهید نمایش وحدت مسلمین و تنفر از استکبار بود
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ تیر ۱۴۰۵
طنین فریادهای خونخواهی رهبر شهید انقلاب در ارومیه
وقوع چند انفجار در هرمزگان
ایران: آمریکا و رژیم صهیونیستی منشأ ناامنی تنگه هرمز هستند
امدادرسانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی به آسیب دیدگان سیل تابستانی
تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است
نوای یاحیدر ساکنان کیش در صد و سی امین شب از حماسه خیابان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
ایران به نقض تفاهم اسلام آباد پاسخ قاطع می دهد
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
هشدار چین درباره از سرگیری خصومت‌ها در غرب آسیا
انهدام یک فروند MQ9 در آسمان خورموج
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۰ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۸ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
سی‌وششمین اجلاس سران ناتو در آنکارا آغاز شد  (۱ نظر)