• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
اجتماعی

یک نهم ساکنان زمین گرسنه‌اند

دبیرکل سابق سازمان ملل گفت: ما اکنون در جهانی زندگی می کنیم که هر شب، از هر ۹ نفر ساکن کره خاکی، یک نفر گرسنه می‌خوابد.

به گزارش واحد مرکزی خبر از نیویورک؛ دوشنبه نشستی به مناسبت گرامیداشت شصتمین سالگرد سازمان اروپایی پژوهش های هسته ای موسوم به "سرن" در شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برگزار شد و بر استفاده از دانش برای ایجاد صلح و توسعه پایدار و ایجاد پلی بین ملت ها تاکید شد.
فوت 60 میلیون کودک در سال در اثر بیماری
کوفی عنان افزود: سالانه 60 میلیون کودک به دلیل ابتلاء به بیماری های گوناگون جان خود را از دست می دهند. 
تاکید بر لزوم گردش اطلاعات 
وی بر ضرورت گردش اطلاعات و دانش برای ارتقاء توسعه و رشد کشورهای در حال توسعه تاکید کرد و گفت: گفتگو و همکاری بین جهان دانش، جهان سیاست و دیپلماسی باید تقویت شود. 
برنده جایزه صلح نوبل افزود: باید اطمینان حاصل شود که ثروت اطلاعات موجود در اختیار قانونگذاران قرار گیرد و در فرآیند روند تصمیم گیری های سیاسی به کار گرفته شود. 
دبیرکل سابق سازمان ملل با تاکید بر اینکه محدودیت در منابع موجود در زمین تهدیدی برای همگان محسوب می شود، گفت: هم اکنون با چگونگی مدیریت براقتصاد و محیط زیست جوامع روبرو هستیم. 
بان‌کی مون: دانشی که برا ی اهداف مخرب به کار رفت
دبیرکل سازمان ملل نیز در این نشست با ابراز تاسف از اینکه دانش در مواقعی برای اهداف مخرب به کار گرفته شده است، گفت: اکتشافات درباره اتم برای ایجاد سلاح اتمی مورد استفاده قرار گرفت. 
تلاش برای رویارویی با مشکلات جهانی
بان کی مون افزود: علم یک نیروی قدرتمند برای پیشرفت و سعادت بشر به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. 
وی با تاکید بر اینکه تلاش های سازمان ملل همزمان متوجه تغییرات آب و هوا، توقف ویروس آبولا، مقابله با تهدیدات سایبری و منع گسترش سلاح های اتمی است، افزود: همواره به دانشمندانی با دید شفاف و تعهد به همکاری با یکدیگر در یافتن راه حل برای مشکلات نیاز داریم. 
دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر اینکه جهان با بحران های متعدد روبروست، گفت: امروز همه دانشمندان و قانونگذاران را به همکاری فعالانه تر با سازمان ملل به منظور ایجاد جهانی توام با صلح، رفاه و احترام برای همکان فرامی خوانم. 
افزایش شکاف فن‌آوری بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه
رئیس شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شکاف فنآوری میان کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه عمیق تر شده است، گفت: دسترسی به مزایای علم و فن آوری همچنان به طور نابرابر بین کشورها توزیع شده است. 
مارتین سجدیک با تاکید بر اینکه علم تاثیرات مهم بالقوه ای بر ابعاد توسعه پایدار از جمله اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی دارد، تصریح کرد: جامعه بین المللی باید آگاهانه به منظور اطمینان از اینکه پیشرفت در علم و فن آوری تاثیرات مثبتی خواهد داشت، تلاش کند. 
وی افزود: از همه دولت ها درخواست داریم به منظور دستیابی به اهداف توسعه هزاره و همچنین دستورالعمل جدید توسعه پایدار توام با خلاقیت جمعی شکاف و خلاء فن آوری را مورد توجه قرار دهند. 
تداوم گفتگوها، رمز موفقیت 
رئیس شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل گفت: ادامه گفتگو میان دانشمندان، قانونگذاران و جوامع رمز موفقیت در استراتژی های علمی و سیاست هاست و همه اقشار جوامع باید بتوانند ازعلم قابل دسترس برخوردار شوند و همزمان بتوان واکنشی مناسب به نیازهای جوامع نشان داد. 
وی بابیان اینکه باید تلاش کنیم مرزهای دانش به منظور توسعه مشمول، به عقب رانده شوند، افزود: ضرورت دارد در دانش، فن آوری ها و پیشرفت های علمی شراکت وجود داشته باشد تا هیچ جامعه ای در جهان از قافله عقب نماند. 
رئیس سازمان اروپایی پژوهش های هسته ای نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم ارتقای گفتگوهای موثر میان علم و روابط بین الملل گفت: امروزه جوامع با چالش های بسیاری روبرو هستند که برای مقابله با آنها به دانش نیاز است و ضرورت دارد دانش در قانونگذاری ها گنجانده شود. 
سازمان اروپایی پژوهش های هسته ای در سال 1954 میلادی و پس از جنگ جهانی دوم تاسیس شد و بیست کشور اروپایی نیز عضو این نهاد علمی - پژوهشی هستند. 
این سازمان که در شمال شرقی شهر ژنو و در مجاورت مرز فرانسه واقع شده است، بزرگترین آزمایشگاه فیزیک ذره ای جهان محسوب می شود که در حال حاضر بیش از ده هزار دانشمند و مهندس از صد کشور جهان در آن فعالیت دارند. 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رسانه تعیین‌کننده‌ترین ابزار‌ جنگ نرم
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
آغاز ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به مددجویان خراسان شمالی
آزادی ۱۲ زندانی واجد شرایط به مناسبت ولادت حضرت علی (ع)
فون درلاین: صلحی پایدار برای اوکراین آرزو می‌کنم
درخشش گروه‌های نمایشی چهارمحال‌وبختیاری در جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت منطقه آفتاب
قاری ایرانی مهمان ویژه مراسم شبی با قرآن در بوسنی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ دی
ادعای رژیم صهیونیستی به رهگیری یک پهپاد حامل سلاح مصری
بیش از ۴۰ درصد کنتور‌های برق خراسان شمالی هوشمند است
هشدار درباره رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان
۱۳ طرح آبخیزداری در لرستان اجرا می‌شود
شاهین ۰ _ آلومینیوم اراک ۱
تحول در صنعت نیمه‌رسانا با تولید ویفر شش‌اینچی گرافنی
فعال‌سازی سهمیه خدمات پس از فروش واردکنندگان خودرو
پایان قاطع پلیس به اقدام مجرمانه
فوت مشکوک در لنجان
فصل سرما و افزایش مشاهده حیات‌وحش در اطراف شهرها و روستاها
مسمومیت بیش از ۳۰ نفر بر اثر گازگرفتگی در چاراویماق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)