• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
زنجان » اقتصادی

تأمین اعتبارات زیرساختی نهضت ملی مسکن زنجان

۴۰۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل صندوق ملی مسکن برای توسعه زیرساخت‌های طرح های مسکونی استان زنجان تامین شد .

تأمین اعتبارات زیرساختی نهضت ملی مسکن زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان زنجان؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: امسال مبلغ ۴۰۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل صندوق ملی مسکن برای توسعه زیرساخت‌های پروژه‌های مسکونی استان تامین شد که نحوه توزیع آن میان شرکت‌های آب و فاضلاب، توزیع نیروی برق و شرکت برق منطقه‌ای در شورای مسکن استان بررسی و تصویب می‌شود.

سعید شاهین فر با اشاره به نقش اعتبارات صندوق ملی مسکن در توسعه زیرساخت‌های پروژه‌های مسکونی استان افزود: طی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ در مجموع ۶۹۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل صندوق ملی مسکن برای توسعه زیرساخت‌های استان اختصاص یافت که بخش عمده این منابع در حوزه‌های آب و فاضلاب و برق هزینه شده یا در مسیر اجرای پروژه‌های زیرساختی استان قرار گرفته است.

وی با اشاره به عملکرد استان در حوزه توسعه زیرساخت‌های طرح‌های مسکن، گفت: بر اساس اعلام دفتر پایش وزارت راه و شهرسازی، استان زنجان تنها استانی است که میزان پروژه‌های افتتاح و اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت با میزان اعتبارات دریافت‌شده از صندوق ملی مسکن تناسب دارد که این موضوع نشان‌دهنده عملکرد مناسب دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان استان در بهره‌گیری از منابع اختصاص‌یافته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به تاکید صندوق ملی مسکن بر تسریع در پرداخت اعتبارات مورد نیاز استان، گفت: تأمین اعتبارات زیرساختی استان به رقم پیش‌بینی‌شده محدود نخواهد بود و در ادامه نیز تخصیص منابع مورد نیاز پروژه‌ها با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان استان در اجرای پروژه‌های زیرساختی و همراهی با طرح‌های نهضت ملی مسکن، گفت: بر اساس برآورد‌های انجام‌شده، نیاز‌های اعتباری دستگاه‌های خدمات‌رسان برای اجرای پروژه‌های زیرساختی شامل ۵۳۹ میلیارد تومان برای شرکت آب و فاضلاب، ۲۶۰ میلیارد تومان شرکت توزیع نیروی برق و ۹۲۸ میلیارد تومان شرکت برق منطقه‌ای است که تأمین منابع مورد نیاز این بخش‌ها با هدف تکمیل زیرساخت‌های پروژه‌های مسکن در حال پیگیری است.

شاهین‌فر در ادامه با اشاره به ضرورت تأمین فضا‌های خدماتی و روبنایی مورد نیاز ساکنان پروژه‌های مسکن، گفت: با توجه به اسکان حدود چهار هزار و ۵۰۰ خانوار از مجموع پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در کوی زنگان، توسعه خدمات روبنایی و تأمین فضا‌های مورد نیاز ساکنان این مجموعه از اولویت‌های مورد پیگیری است.

وی اضافه کرد: با توجه به افتتاح یک مدرسه در کوی زنگان طی سال گذشته، تأمین سایر فضا‌های خدماتی مورد نیاز از جمله احداث مسجد در این مجموعه در دستور کار قرار گرفته است.

شاهین‌فر تأکید کرد: مجموعه راه و شهرسازی استان با پیگیری مستمر موضوعات مرتبط با تأمین مالی، توسعه زیرساخت‌ها، تسهیلات بانکی، تأمین فضا‌های خدماتی و تعیین تکلیف پروژه‌های حمایتی، تلاش می‌کند روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن با سرعت بیشتری دنبال و زمینه برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژه‌ها و ارتقای کیفیت سکونت در این مجموعه‌ها فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت ۱۲۲ موکب و قرارگاه جهادی کهگیلویه و بویراحمد در شلمچه و کشور عراق
مهلت ارسال آثار به جشنواره بین‌المللی فارابی تا ۳۱ شهریور
«ای ایران» و «مادر» از شبکه نمایش
۷ آزادکار جوان مازندرانی در اردوی تیم ملی
اعزام بیش از دو هزار زائر اربعین از بهارستان به مرز مهران
جنوب ایران همچنان ایستاده
جودوکاران ایران در اردوی مشترک بین‌المللی تاجیکستان
معامله ۲۴۳ هزار میلیارد ریالی در بورس انرژی در یک هفته
عبدی هرگز به مردمِ شریفِ ایران پشت نکرد
میلاد زکی‌پور به تراکتور پیوست
بلیتی به جهنم برای نیرو‌های متجاوز آمریکایی
بی‌توجهی به تأمین برق صنایع، قاچاق لوازم خانگی را افزایش می‌دهد
نقش آفرینی بانوان یزدلی در پشتیبانی از رزمندگان
تداوم شکوه حضور گرگانی‌ها در میدان
ارائه بیش از ۳۰۱ هزار خدمت مشاوره فرزندآوری در خوزستان
آغاز بکار بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی در مرز باشماق مریوان
ثبت نام‌بیش از ۱۳۸ هزار اصفهانی در سامانه سماح
اقدامات یمن «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید در برابر تشدید» است
مهران محبوبترین مرز مسافران اربعین
اوسمار سرمربی دِوا یونایتد اندونزی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)