• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۹۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
اقتصادی » بازاروتجارت

مصونیت ایران از تهدیدات با پیشرفته های پدافند غیر عامل

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: تاکنون ۱۰۰ آئین نامه فنی و تخصصی از طریق مراکز دانشگاهی در زمینه پدافند غیر عامل تولید کرده ایم.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، سردارسرتیپ غلامرضا جلالی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل ، دفاع در برابر تهدید و از ابتدا با بشر همراه بوده است، افزود: موضوعات پدافند غیرعامل همیشه در حال تغییر است بنابراین باید متناسب با این تغییر ، روش ها را تغییر دهیم .

وی با تاکید بر اینکه پدافند غیر عامل یعنی  مصون کردن کشور از تهدید، گفت: با اقداماتی که انجام شده است، کشورمان در بسیاری از حوزه ها  از تهدیدات مصون شده است. 
سردار جلالی افزود: تلاش می کنیم در کنار نظام فنی و مهندسی،  روش صفر کردن تهدید را  بر روی  سازه ها انجام دهیم .
وی ادامه داد: اکنون 4 تا 5 رشته دانشگاهی در این زمینه راه اندازی کرده ایم و دانشجویانی در این باره مشغول تحصیل هستند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر فرهنگسازی در زمینه پدافند  غیر عامل تاکید و اضافه کرد:  به همین علت تا کنون دستگاهی را به عنوان  متخلف از پدافند غیر عامل  به دستگاه قضایی  معرفی نکرد ه ایم .
سردار جلالی بر لزوم  ایمن سازی فضای سایبری  تاکید کرد و گفت : در جهان حدود 21 کشور ارتش سایبری تشکیل داده اند .
وی افزود : نخستین  حمله سایبری آمریکا به ما در موضوع ویروس استاکس‌نت انجام شد و بر اساس سند راهبردی آنها،‌ بهترین دفاع در زمینه سایبری، حمله است .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: نیازمند یک معماری دفاعی  سایبری  هستیم  به گونه ای که بتوانم تهاجم را دفع کنیم به همین منظور ساختارهای دفاع سایبری  در بخش های مهم کشور راه اندازی شده است تا بتوانیم جلوی تهاجم را بگیریم .
سردار جلالی با بیان اینکه در ایمن سازی حوزه ای زیر ساختی تلاش کرده ایم گفت: ایجاد اجماع  و درک واحد  از پدافند  غیر عامل بسیار مهم است .
وی افزود: نیازمند صنعت بومی در زمینه سایبری هستیم لذا  مرکز پدافند سایبری  را در وزارت دفاع ایجاد کردیم  تا تجهیزات مورد نیاز را تولید کند .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پارسال بیش از 120 شرکت دانش بنیان را وارد این عرصه کردیم و 34 محصول را  از مرحله  آزمایش سخت عبور دادیم و تایید کردیم  .
سردار جلالی افزود: ظرفیت  تولید دانش در این زمینه  در کشور وجود دارد اما معمولا مدیران ما به جنس  خارجی رغبت دارند وعموما دستگاههایی که از این سامانه ها  استفاده می کنند ترجیح می دهند  محصولات خارجی  را استفاده  کنند به همین علت  نیازمند فرهنگ سازی هستیم .
وی گفت: شرکت ملی گاز ایران در زمینه دیسپاچینگ از محصولات خارجی استفاده می کرد در حالی که  شرکت های داخلی هم محصولات خوبی را دارند  و محصولات  داخلی و شرکت های دانش بنیانی که در این زمینه فعال هستند به شرکت ملی گاز معرفی کردیم .
سردار جلالی افزود: نبود آزمایشگاههای تشخیصی  برای بیماری های نو پدید دستکاری شده  یکی از مشکلات است که امیدواریم این کاستی ها  برطرف شود .
وی ادامه داد: باید زیرساخت های لازم برای ساخت آزمایشگاههای مورد نیاز ایجاد شود  و  وزارت بهداشت  آمادگی خود را در این زمینه  ارتقا دهد .
سردار جلالی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل کشور در هر استانی ممکن است متفاوت باشد گفت: برای مثال استان های  بوشهر ، اصفهان ومرکزی  ، هسته ای هستند و مردم این  سه استان باید  آموزش های لازم  را ببینند و یا استان هایی که  دیگر تاسیسات در آن قرار دارد باید آموزش های لازم مربوط به آن تاسیسات را به مردم بدهیم .
رئیس مرکز مدیریت  حوادث و فوریت های پزشکی کشور هم در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به اهمیت  پدافند غیر عامل گفت : در زمینه پزشکی هم باید از نظر تهدیدات آماده باشیم .
امین صابری نیا افزود: با کمک سازمان پدافند غیر عامل کشور در بحث پیشگیری فعالیت و سند ملی  پدافند زیستی را تدوین کردیم.
وی گفت: این سند را به  همه دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و نقشه های خطر ،الگوی خطر و توزیع  خطر زیستی نیز در حال تدوین است .
رئیس مرکز مدیریت  حوادث و فوریت های پزشکی کشور افزود: بیماری های خطرناک رصد می شود و آمادگی لازم برای مقابله با آنها وجود دارد .
معاون طرح وتوسعه  و فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت هم در گفتگوی تلفنی با این برنامه با بیان اینکه فضای  سایبر ،پنجمین عرصه نبرد در جهان شناخته  شده و میدان  جنگ است گفت: پایداری نگهداشت  و امکان دفاع مناسب در فضای سایبری  به ما کمک  می کند ارتباطات  را در شریان های حیاتی زیرساخت های دیگر برقرار کنیم .
مهدی کریمی نیستانی افزود: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات  در کشور  ما روز به روز در حال گسترش است بنابراین  آماده بودن برای حفاظت  از این فضا برای ما بسیار مهم است .
وی ادامه داد: با فعالیت های خوبی که  مرکز پدافند سایبری  با هماهنگی دستگاههای مرتبط در کشور انجام داد وضعیت ما مطلوب است اما با وضعیت  ایده آل  و آرمانی فاصله داریم  .
کریمی نیستانی گفت: راه اندازی مرکز امنیت شبکه یکی از برنامه های ما بود  که انجام شد .
معاون طرح وتوسعه و فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت افزود: در حوزه پایداری و امنیت فضای سایبر شاید کشور ما جزو کشورهای تقریبا مطلوب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه آزادی در گرمسار
اصلاح قانون بانک مرکزی با سیاست‌های کلی مغایرت ندارد
معرفی مسئولان و اعضای ستاد اجرایی مسابقه‌های قرآن دانشجویان مسلمان
اخبار البرز در یک نگاه
بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار
انفجار یک دستگاه خودروی گازسوز در جایگاه سی ان جی نوکنده
تشییع سرگرد شهید ولی زاده در شهر جایزان امیدیه
وضعیت آسفالت جاده مرزیجران ونارضایتی شهروندان
شرح حال روز‌های قشلاقی عشایر بعد از ییلاقی به نسبت خشک
واریز بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها
انفجار تروریستی در پایتخت پاکستان
بسکتبال با ویلچر آسیا - اقیانوسیه؛ برتری بانوان ایران مقابل لائوس
توزیع ۹۴۵ تن برنج هندی یارانه‌ ای در مشهد
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
بررسی قضایی وضعیت تغییر کاربری اراضی زراعی آذربایجان غربی
اخذ ۲۷ میلیارد ریال برای رفع حریم شبکه برق در سال ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه «طراحی معماری معاصر ایران » در خرم‌آباد
تحقق ۳۰ درصدی تعهد اشتغال در گناباد
ابتکار رکورددار پرتاب وزنه جهان در تولید دیسک ورزشی
 حمل‌ونقل رایگان در محمدیه و مهرگان؛ گامی مؤثر در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)