پخش زنده
امروز: -
وزير تعاون و کار و رفاه اجتماعي خواستار هماهنگي سياست هاي پولي و بازار کار شد و گفت : موفقيت در سياستهاي پولي کمک مکي کند اشتغال زايي مطلوبي هم بيشتر شود تا دچار مشکل مي شويم.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، علي ربيعي امروز در نشستهاي مديران بانکهاي دولتي و موسسات مالي اعتباري افزود : 240 هزار صنعت در معرض ريزش نيرو قرار دارد که بايد اين موضوع را ساماندهي کنيم و براي ايجاد هر شغل بين 200 تا 400 ميليون تومان هزينه نياز است.
وزير تعاون گفت : بايد سالانه يک ميليون شغل ايجاد شود و با همين يک ميليون شغل هم 10 درصد بيکاري خواهيم داشت و ما بايد مطالبه کنيم که تسهيلات بانکي به سمت ايجاد اشتغال بروند.
ربيعي گفت : سياست هاي پولي و بانکي و اشتغال بيش از اين به هماهنگي نياز دارد و در روشهاي بانکي مشکل داريم.
وي تصريح کرد : بانکها پارسال 236 هزار ميليارد تومان تسهيلات دادند اما وضع اشتغال رشد نکرده است و تزريق اين پولها اثربخش نبوده است.