پخش زنده
امروز: -
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: در پی آن هستیم تا با ایجاد خانه های میان راهی و مکانهای موقت، دوره انتقال کودکان بی سرپرست و معلول را به جامعه فراهم کنیم.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، علی ربیعی همزمان با بازدید از دو مرکز نگهداری کودکان معلول و بی سرپرست در ملارد کرج و همچنین شهرزیبا در تهران افزود: امسال با ایجاد صندوق اشتغال و همکاری سازمان فنی و حرفه ای و صندوق مهر و همچنین منابع بانکی بانک مرکزی زمینه اشتغال این کودکان بی سرپرست و معلول را ایجاد می کنیم.
وی گفت: همچنین با پرداخت حق بیمه و بخشی از دستمزد این افراد زمینه ایجاد می کنیم تا کارفرمایان برای به کارگیری آنها تمایل پیدا کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بودجه بهزیستی هزار میلیارد تومان است که در مقابل مسئولیت های آن درخور توجه نیست و باید از طریق کمک های مردمی و خیران، به مسئوولیت هایمان عمل کنیم.
ربیعی افزود: آمادگی داریم تا از ظرفیت های مادی و معنوی نیکوکاران در جهت اشتغال ، مسکن و اداره مستقیم بچه های بی سرپرست و معلول استفاده کنیم.
وی همچنین به اجرای طرح بخشش یارانه های افراد نیکوکار در جهت حمایت از افراد بی سرپرست و معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: هم اکنون در کرج 20 هزار نفر یارانه خود را به مدت یک تا سه سال در اختیار بهزیستی قرار دادند تا برای اشتغال ، مسکن و اداره مستقیم بچه های تحت پوشش این سازمان هزینه شود.
وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: در پایگاه اینترنتی سازمان بهزیستی زمینه استفاده برای شرکت در این طرح پیش بینی شده و استقبال خوبی هم تاکنون از آن به عمل آمده است.
وی افزود: اجتماعی و خانوادگی کردن فعالیتهای حوزه بهزیستی از ماموریت های پیش روی ماست.