• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۲۲۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲
صفحه نخست » عمومی

از ابتدا در کنار دولت و مردم عراق بوده ایم

رئیس مجلس شورای اسلامی پس از دیدار با آیت الله سیستانی گفت:حمایتهای ایران ،موضوع تروریست ها درمنطقه و اقدامات صورت گرفته برای ایجاد آرامش درمنطقه و صلح و امنیت پایدار ازجمله مسائل مورد گفتگو در این دیدار بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر به نجف اشرف،علی لاریجانی پس از دیدار و گفتگو با آیت الله سیستانی در جمع خبرنگاران قرار گرفت و به سوالات آنان پاسخ داد.
وی با بیان این که در این دیدار از نظرات آیت الله سیستانی درباره جهان اسلام استفاده بسیار کردم ، گفت: در این دیدار درباره شرایط و بحران های امروز منطقه و مسائل مختلف مربوط به آن بحث و بررسی شد.
وی افزود: موضوع تروریست هایی که در منطقه برای مسلمین ایجاد مشکل کرده اند (در سوریه ،  عراق و کشورهای دیگر) و همچنین اقداماتی که در جهت ایجاد آرامش در منطقه و صلح و امنیت پایدار می توان انجام داد از دیگر مسائلی بود که با این مرجع بزرگ تقلید گفتگو شد.
وی گفت: اینجانب نیز گزارشی از سفرم به سوریه و لبنان و اقداماتی که در آنجا صورت گرفت خدمت ایشان گفتم و تلاش های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریست و قرار گرفتن ایران در کنار ملت عراق برای ایجاد ثبات و امنیت در این کشور را شرح دادم.
رئیس مجلس شورای اسلامی گسترش روابط تجاری و اقدامات دولت ایران را از دیگر نکاتی ذکر کرد که با این مرجع تقلید در میان گذاشته است و افزود: آیت الله سیستانی در همه این زمینه ها راهنمایی های بسیار موثری داشتند.
لاریجانی با بیان این که هرگاه اینجانب به نجف اشرف مشرف می شوم و خدمت ایشان می رسم از نظرات خردمندانه ایشان بسیار استفاده می کنم ، گفت: آیت الله سیستانی برای همه مسلمانان چه شیعه و سنی و چه کرد و ترکمن نگاهی عمیق ، مفید و موثر دارند و نظر ایشان تلاش همه جانبه برای همزیستی مسالمت آمیز و در کنار هم زندگی کردن همه این اقوام است.
وی افزود: امیدواریم همه مسلمین تدابیر ایشان را اجرا کنند و اینجانب در مذاکرات با مسئولان عراقی پیگیر تدابیر و مسائلی که ایشان مطرح کردند خواهم بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که وجود این مرجع بزرگ شیعه برای مسلمین و مردم عراق نعمتی بزرگ است ، گفت: تلاش های موثری برای ایجاد فضایی امن در مناطق مختلف کشورهای اسلامی از جمله دیگر نظرات ایشان بود.
لاریجانی در پاسخ به سوالی درباره جزئیات حمایت ایران از دولت عراق افزود: تردیدی نیست که ایران از ابتدای بحران عراق در کنار دولت و مردم عراق بوده است و حتماً این تلاش ها را ادامه خواهد داد اما توقع نداشته باشید اینجانب جزئیات را مطرح کنم.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره کاهش قیمت نفت هم گفت: این یک اقدام توطئه آمیز است اما جمهوری اسلامی ایران به خاطر تولید زیاد و صادرات غیرنفتی خود شرایطش با کشورهای دیگر فرق می کند اما قطعاً همکاری های دوجانبه هم به نفع عراق و هم به نفع ایران است برای همین یکی از مسائلی که با مقامات عراقی مذاکره خواهیم کرد همکاری اقتصادی دوجانبه است.
لاریجانی با اشاره به پیروزی های اخیر دولت و ملت عراق و سوریه علیه تروریست ها افزود: رسانه ها باید در این زمینه واقع بین باشند چرا که حق اصلی برای ملت عراق و سوریه است و البته ما هم به آنها کمک می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)