• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۲۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴
سیاسی » عمومی

حضور گسترده مردم ، سرمایه دستگاه دیپلماسی

وزارت امور خارجه در بیانیه ای ، حضور گسترده ملت بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن را سرمایه بسیار ارزشمند برای موفقیت دستگاه دیپلماسی کشور دانست .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران این مناسبت بزرگ و تاریخ ساز را به رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای ، رئیس محترم جمهور و آحاد مردم شریف ایران اسلامی بویژه خانواده های محترم شهدا و ایثارگران انقلاب , جنگ تحمیلی و عرصه های علم و فن آوری و دیپلماسی تبریک و تهنیت عرض مینماید.

تغییر مبانی و اصول سیاست و روابط خارجی از نخستین عرصه های تغییر و تحول در سایه پیروزی انقلاب اسلامی و نظام جدید برآمده از مردمسالاری دینی بوده که تاثیرات راهبردی بر روندهای سیاست داخلی و خارجی کشور مبتنی بر عناصر استقلال طلبی و آزادی خواهی ملت ایران در صحنه جهانی را به همراه داشته است که بدون شک نقطه عطفی در روند تحولات داخلی ، منطقه ای و بین المللی به شمار می رود.

جایگاه رفیع جمهوری اسلامی به همراه دستاوردها و پیشرفتهای ایران اسلامی بر پایه نقش و حضور مستقیم مردم در حماسه سازی و مشارکت فعال و هوشمندانه در تعیین سرنوشت خود در انتخابات متعدد و به خصوص حمایت و پشتیباتی ملت بزرگ از دولت برآمده از اراده مردم در طول این سالها نمود یافته است.

استمرار حضور مردم انقلابی و بزرگ ایران در صحنه های مختلف به خصوص راهپیمایی عظیم جشن پیروزی انقلاب اسلامی بیانگر پشتیبانی محکم برای پیگیری اهداف , آرمانها ومطالبات به حق مردم به ویژه در عرصه روابط خارجی کشور بوده و وزارت امور خارجه حضور گسترده ملت شریف ایران در راهپیمایی سی و ششمین سالگرد جشن پیروزی انقلاب اسلامی را سرمایه بسیار ارزشمند کشور برای کارگزاران سیاست خارجی در انجام ماموریتهای خود بویژه در این برهه حساس می داند.

کارگزاران سیاست خارجی در دستگاه دیپلماسی همچون تمامی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی مصمم هستند تا با تکیه بر قدرت لایزال الهی و استمداد از امام عصر حضرت مهدی (عج) ، دعای خیر و حمایتهای صریح و صمیمانه مقام معظم رهبری ، رئیس جمهور محترم و مردم خوب و انقلابی ایران ، با عزم و اراده ای راسخ از سرمایه ها و منافع ملی کشور دفاع کرده و بویژه در موضوع هسته ای از محور مهم و خدشه ناپذیر حقوق مسلم و طبیعی مردم ایران در حفظ و استفاده از فن آوری صلح آمیز هسته ای صیانت نمایند.

خدمتگزاران ملت در وزارت امورخارجه همگام با آحادمردم ایران در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن سالجاری حضور می یابند و همزمان نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور نیز با برگزاری جشنهای باشکوه و مراسم روز ملی کشورمان، ابعاد پیشرفتها و دستاوردهای ایران اسلامی را برای جهانیان و علاقمندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی معرفی و تبیین خواهند نمود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)