• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۴۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
صفحه نخست » عمومی

طفره رفتن امریکا از موضوع جاسوسی مذاکرات هسته ای

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از پاسخگویی به سوالی درباره موضوع جاسوسی از مذاکرات اتمی ایران طفره رفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،جف راتکه در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید:آیا دولت سوئیس تحقیقات درباره موضوع جاسوسی از مذاکرات اتمی ایران را به تنهایی اجرا می کند یا آمریکا به آنها در این کار کمک خواهد کرد،گفت:من درباره جزئیات این تحقیقات شما را به دولت سوئیس رجوع میدهم.
جف راتکه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت:هنوز مسائل پیچیده زیادی در مذاکرات با ایران باقیمانده که باید بر روی آنها کار کنیم.
این سخنگو در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید، برخی مقامات روس نگرانی خود را درباره کندی در مذاکرات اتمی با ایران اعلام کرده اند،گفت: وندی شرمن معاون وزیر خارجه در وین با همکاران خود در سطح مدیران سیاسی در گروه پنج به علاوه یک دیدار می کند. ما بر این نظر هستیم که می توان مذاکرات را تا سی ام ژوئن به نتیجه رساند. تمرکز ما بر روی این موضوع است. 
ما بارها اعلام کرده ایم که قصد نداریم به طور علنی مذاکره کنیم. جزئیات مذاکرات باید در اتاق مذاکرات باقی بماند. من قصد ندارم که وضعیت کنونی مذاکرات را توصیف کنم. ما همچنان بر این نظر هستیم که  سی ام ژوئن قابلیت رسیدن به موفقیت دارد. تمام تمرکز ما بر روی رسیدن به یک طرح اقدام مشترک فراگیر و جامع است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا شما نمی توانید جزئیاتی درباره مذاکرات ارائه دهید، اظهار داشت: من نمی توانم سطحی را در این رابطه نشان دهم. این مذاکرات، مذاکراتی پیچیده است. موضوعاتی پیچیده وجود دارد که ما باید بر روی آنها در این مرحله کار کنیم. ما همچنان معتقدیم که می توانیم تا ضرب الاجل مذاکرات به نتیجه برسیم.
وی افزود: ما درباره موضوع ابعاد احتمالی نظامی برنامه اتمی ایران دیروز هم صحبت کردیم. موضع ما در این رابطه تغییر نکرده است. ما بارها این موضوع را به طور شفاف برای ایرانی ها اعلام کرده ایم که آنها باید در توافق خود با آژانس بین المللی انرژی اتمی به نگرانی های موجود درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه اتمی خود پاسخ دهند. بدون این توافق ما نمی توانیم به جلو و در جهت رفع تحریمها حرکت کنیم. این موضع ما درجریان این مذاکرات بوده است. ایران باید دسترسی لازم را برای آژانس به منظور برطرف کردن نگرانیها فراهم کند. بدون توافق بر روی دسترسی آژانس ما نمی توانیم این موضوع را حل و فصل کنیم و به توافق برسیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید :آیا گزارش ها درباره سفر  رئیس سازمان امنیت ملی اسرائیل به همراه یک هیات در روز دوشنبه آتی  به آمریکا و برنامه وی درباره گفتگو درباره تحولات مربوط به  مذاکرات اتمی ایران را تایید می کنید،گفت: من هیچ اعلامیه ای درباره این دیدار ندارم و برای کسب اطلاعات بیشتر شما را به مقامات اسرائیلی رجوع می دهم. من نمی توانم این موضوع را تایید کنم. البته ما با مقامات اسرائیلی در طول زمان برگزاری این مذاکرات در تماس هستیم. این موضوع وجود داشته است و ادامه خواهد داشت. ما روابط نزدیک امنیتی و دوجانبه ای با اسرائیل از جمله درباره مذاکرات با ایران داریم. این موضوع وجود داشته است و ادامه پیدا خواهد کرد. ما با آنها در این رابطه مشورت می کنیم.
تحریمها رفع نخواهند شد
سخنگوی کاخ سفید با کم اهمیت خواندن برخی گزارشها دربارة تمدید مهلت مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5  گفت سرنوشت ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای، در لحظات پایانی مشخص خواهد شد. 
وی افزود: موضع ما در این باره تغییری نکرده است. ما همیشه به صراحت به ایرانی‌ها گفته‌ایم که آنها باید با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فراهم آوردن دسترسی‌های لازم برای حل نگرانی‌ها پیرامون جنبه‌های نظامی برنامه هسته‌ایشان به توافق برسند و بدون چنین توافقی ما قادر به رفع تحریم‌ها نخواهیم بود. این موضع ما در سرتاسر مذاکرات بوده است
کری : در مراحل پایانی مذاکرات با ایران حضور خواهم داشت
وزیر امور خارجه آمریکا بعد از مرخص شدن از بیمارستان گفت قطعا در مراحل پایانی مذاکرات هسته ای با ایران حضور خواهد داشت زیرا این مساله بسیار اهمیت دارد.
جان کری پیش از عزیمت از بیمارستان به خانه، در حضور خبرنگاران گفت: امروز گفتگوهایی طولانی درباره ایران داشتم، من با تیممان در وین صحبت کردم و به صورت کامل در جریان این گفتگوها خواهم بود و در زمان مناسب در روزهای آینده به آنجا خواهم رفت تا در این برهه حساس از مذاکرات، کار را پیش ببریم.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت من قطعا چشم به پایان ماه دارم و از جهات بسیاری، این مساله حیاتی است. پاسخ (به این سوال که آیا غیب وی تاثیری در مذاکرات با ایران دارد یا نه) منفی است؛ غیبت من در واقع غیبت نبود. من تا یکی دو هفته نیز طرحی برای دیدار با همتایان خود نداشته ام. تیم ما در وین روی جزئیات و ضمیمه های بسیار پیچیده این توافق کار می کنند. کاری دشوار است، ساده نیست و من یک ساعت و نیم با خط تلفنی امن، در خصوص این مسائل با آنان در تماس بودم. این اولین تماس من در چند روز گذشته نبود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)