• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۸۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

قوه قضائیه پیگیر حادثه ممسنی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حادثه ممسنی رفع شد گفت: تا استیفای کامل حقوق همکار جراح‌مان که به عقیده ما وظیفه‌اش را به خوبی انجام داده است، کارمان را به قوت انجام خواهیم داد.

دکتر هاشمی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در مورد این حادثه و بازداشت یک پزشک جراح افزود: بالاخره در دستگاه قضایی هم مانند دستگاه اجرایی توسط برخی افراد سلیقه‌پردازی می‌شود.
وی گفت: در یکی از شهرستان‌ها برای یک جراح کشیک که وظیفه‌اش را درست انجام داده بود، اقدامی انجام شد که از نظر ما دخالت در امور پزشکی محسوب می‌شود و من این موضوع را به رئیس قوه قضائیه اطلاع دادم و ایشان هم دستور رسیدگی سریع به موضوع را صادر کردند.
هاشمی با بیان اینکه آملی لاریجانی از این موضوع متأثر شده بود افزود:‌ الحمدلله مشکل حل شد؛ البته استیفای حقوق آن جراح وظیفه‌شناس به قوت خود باقی است و خواسته ما از آیت‌الله لاریجانی این است که این استیفا عملی و اجرایی شود که من مطمئن هستم این موضوع محقق می‌شود.
وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه جامعه پزشکی نیاز به حمایت دارد گفت: رسیدگی به این پرونده موجب پیشگیری از این نوع اتفاقات می‌شود و از آنجا که کار پزشکی در ارتباط با جان مردم است، طبیعی است که تعرض به حقوق آن ها تعرض به سلامتی مردم محسوب می‌شود.
دکتر هاشمی افزود: مطمئن هستم که رئیس قوه قضائیه با اشراف کامل و در حالی که از موضوع متأثر هستند به موضوع رسیدگی می‌کنند.
وی تأکید کرد: از نظر ما این اتفاق یک بازداشت بی‌جا بوده و البته دستور رسیدگی و برخورد با آن صادر شده است.
دکتر فروغ رزمجو از پزشکان بیمارستان نورآباد ممسنی روز چهارم مرداد در این مرکز درمانی به وضعیت فردی که در یک نزاع خانوادگی بر اثر اصابت ضربات چاقو مجروح شده بود رسیدگی می کرد که در همین حال فردی با عنوان بازپرس برای پیگیری این موضوع به بیمارستان مراجعه کرد و با پزشک جراح و معالج مجروح به مشاجره لفظی پرداخت و همین موضوع موجب بازداشت پزشک معالج شد.
نورآباد مرکز شهرستان ممسنی و این شهرستان در فاصله 158 کیلومتری غرب شیراز واقع شده است.
تکلیف سربازی نخبگان پزشکی به زودی روشن می‌شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی جلسه ای که ما و بنیاد ملی نخبگان با سردار فیروز آبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خواهیم گذاشت به زودی موضوع سربازی نخبگان پزشکی را حل می کنیم.
سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی افزود: این جلسه در حقیقت ادامه مباحثی بود که در پایان ماه مبارک رمضان و در همایش نخبگان مطرح شده بود.
وی گفت: امروز تصمیماتی گرفته شد که بخشی از آن به موضوعات سربازی و مسافرت‌های علمی به خارج و همین‌طور بهره‌مندی از مزایا برای رشد علمی و پژوهشی نخبگان پزشکی کشور مربوط می‌شد.
وزیر بهداشت با اشاره به موضوع گذراندن سربازی نخبگان در مراکز تحقیقاتی و معافیت آن ها افزود: در حوزه علوم پزشکی پروژه‌های مهمی نیز به صورت مشترک میان ما و معاونت علمی و فناوری در حال اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به سلول‌درمانی اشاره کرد.
وی ادامه داد: در پزشکی اگر چه نخبگان ما در 550 مرکز تحقیقاتی به صورت گمنام فعالیت می‌کنند، اما دستاوردهای بزرگی داشته‌اند و با توجه به استقبالی که از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود امیدواریم در حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و واکسن شاهد پیشرفت کشور باشیم.
هاشمی با اشاره به تولید مقالات علمی با ارجاعات زیاد از سوی پزشکان تاکید کرد: نخبگان پزشکی کمترین سهم را از بودجه‌های پژوهشی می‌برند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «تربیت کودک»، الگویی کاربردی برای تعلیم و تربیت
خرمشهر در وضع قرمز و آبادان در وضع نارنجی آلودگی هوا
۵ هکتار از دیمزار‌های دزفول زیر کشت کاملینا می‌رود
اوقات شرعی ۷ دی ماه ۱۴۰۴ به افق یزد
استفاده ازفناوری‌های بومی در گل گهرسیرجان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفتم دی ماه۱۴۰۴)
معرفی یک بانک به دستگاه قضایی به دلیل ترک فعل در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری
توسعه غشای نانوکامپوزیتی ایرانی برای حذف کامل رنگ‌های کاتیونی پساب
تقویم روز و اوقات شرعی هفتم دی به افق آبادان و خرمشهر
ایران جوان - قسمت ۱۲۵
فعالیت ۱۱۵ پایگاه سوادآموزی در خراسان رضوی
فناوران ایرانی؛ پیشگام تأمین مواد شیمیایی پیشرفته با فناوری نانو
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
«دست ایران بر آسمان»؛ روایت پرتاب سه ماهواره ملی
لرستان میزبان جشنواره ملی دانش آموزی کارینو
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
تحلیل AFC از وضعیت امید‌های ایران در آستانه جام ملت‌ها
تمدید پویش «فیلم ما» شانزدهمین جشنواره فیلم عمار
پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت استاد بهرام بیضایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
سرنوشت مبهم وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۵
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۳ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)