پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت هرگونه کمک برای ارتقای فضای فیزیکی و تجهیزاتی نگهداری معلولان و مددجویان بهزیستی به عنوان هزینه های مالیاتی مورد قبول است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور درگفتگو با خبرگزاری صدا وسیما در تنکابن گفت: هیات دولت قانون حمایت از معلولان سال 93 را بازنگری و موافقت کرد کمکها و مشارکتهای اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان بهزیستی برای ساخت مراکز توانبخشی، درمانی، حرفه آموزی و تأمین مسکن متناسب با نیاز افراد معلول و مددجو به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب شود.
محسنی بندپی گفت: وزارت اقتصاد و دارایی بزودی این مصوبه را ابلاغ می کند.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی در تلاش هستند موانع عملی نشدن قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه در خصوص مستمری مددجویان را برطرف کنند افزود: حداقل حقوق و دستمزد مزایای هر سال که به عنوان مستمری به مددجویان پرداخت می شود با توجه به امکانات مالی دولت از ابتدای سال آینده افزایش خواهد یافت.رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان پیشنهاد دو برابر شدن مستمری مددجویان را به دولت ارائه کرده است.