• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
صفحه نخست » عمومی

توافق هسته‌ای یک پیروزی برای منطقه است

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: در توافق ۱+۵ کشورهای قدرتمند به قدرت و توانایی های ایران اعتراف کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم در افتتاحیه هشتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی افزود: توافق اخیر یک موفقیت برای جمهوری اسلامی است و به نفع منطقه خواهد بود زیرا در جنگ، همه طرف‌ها ضرر می‌کنند.
وی گفت: ایران اسلامی در توافق اخیر از دشمنان تعهداتی گرفت که تحت ضوابطی، فعالیت‌های هسته‌ای خود را ادامه دهد و علاوه بر این، جهانیان به نقش و جایگاه ایران اعتراف کردند.
معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان افزود: همچنین می‌توان از این ره‌آورد به توافقی میان ایران و کشورهای منطقه دست یافت زیرا هیچ دلیلی وجود ندارد که کشورهای عربی با ایران تعامل و تفاهم نداشته باشند؛ ترس آن ها از جمهوری اسلامی بیجاست و البته امتیازاتی را می‌خواهند که شایستگی آن ها را هم ندارند.
رسالت اصلی رسانه‌های اسلامی راستگویی است
شیخ نعیم قاسم گفت: وظیفه اصلی رسانه‌ها تولید و انتشار خبر است ولی در این بین برخی رسانه‌ها از وظیفه اصلی خود خارج شده‌اند یعنی دروغ می‌گویند یا تهمت می‌زنند. باید در قبال  مخاطبان رسانه اسلامی راستگویی پیش بگیریم زیرا رسالت اصلی رسانه‌های اسلامی راستگویی است؛ اگر با راستگویی به هدفی نرسیم با دروغگویی هم به آن نخواهیم رسید و گرفتار راه منحرفان خواهیم شد و به اسارت آن ها در می‌آییم.
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: رسانه‌ به شکل واقعی و حقیقی خود توسط کشورهای اسلامی باید ارائه شود و فرهنگ‌سازی در این زمینه صورت بگیرد تا ملت‌های مسلمان دریابند که از چه منبعی می‌توان حقایق را دریافت.
وی گفت: قرآن کریم هم به مسلمانان توصیه می‌کند که اگر خبر فاسقی را بدون تحقیق باور کنید گرفتار فسق و عصیان می‌شوید.
شیخ نعیم قاسم با تاکید بر لزوم نهراسیدن از امکانات کم  گفت: اگر تلاش کنیم و به هدفمان ایمان داشته باشیم با امکانات محدود موجود هم می‌توان به اهداف پیش‌بینی شده دست یافت.
وی ادامه داد: هر چند امکانات رسانه‌های مسلمان قابل قیاس با رسانه‌های بیگانه نیست ولی امیدواریم این جریان همچنان ادامه یابد و در مقابل تهمت‌ها و انحرافات موجود بایستد و به تقویت قدرت تمایز میان رسانه‌های دروغگو از راستگو منجر شود.
دشمنان عنوان جنگ مذهبی را انتخاب می‌کنند
معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان افزود: نزاع و جنگی که در جهان و منطقه در گرفته میان دو دسته کشورهای استکباری و دیگری مقاومت در برابر مستکبران است؛ جریان استکباری همچنان ادامه داشته و منحرفان هم پیرو آن هستند ولی در محور مقاومت، همه کسانی که به عقیده واقعی، کرامت والای انسانی، تربیت نسل‌ها و رعایت اصول دینی ایمان دارند حضور خواهند داشت.
شیخ نعیم قاسم گفت: دشمنان عنوان جنگ مذهبی را انتخاب می‌کنند تا ملت‌ها را دچار گمراهی کنند و به اقدامات خود مشروعیت ببخشند و همچنین درگیری‌های موجود را مقدس جلوه دهند تا به این ترتیب دیدگاه‌های ضعیف‌شان، قوی نشان داده شود.
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: با این حال وظیفه ماست که از فتنه‌های مذهبی پرهیز کنیم زیرا این یک جنگ غیر واقعی است تا مسلمانان در میان خود درگیر شوند و به گمراهی بیفتند؛ جنگ مذهبی یکی از روش‌های گمراه‌سازی است که نباید فریب آن را خورد.
 افسانه شکست‌ناپذیری ارتش اسرائیل باطل شده است
وی ادامه داد: بعد از جنگ 33 روزه در سال 2006 تحولات زیادی به وجود آمد که موجب تغییراتی شد؛ نخست اینکه افسانه شکست‌ناپذیری ارتش اسرائیل باطل شد و امروز به انتظار شکست نهایی و کامل این رژیم هستیم و دیگر اینکه به دوره اتمام طرح‌هایی رسیدیم که به نفع اسرائیل بودند و راه‌حل‌های صهیونیست‌ها فقط ارائه می‌شدند به عبارتی ملت فلسطین و مقاومت لازم نیست به راه‌حل‌های غربی تن دهند زیرا در جریانی قرار گرفته‌ایم که در نهایت به شکست صهیونیست‌ها می‌انجامد.
شیخ نعیم قاسم گفت: امروز جنبش مقاومت در مناطق مختلف شکل گرفته و با صهیونیسم جهانی مبارزه می‌کند.
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه زمان شکایت مسلمانان به پایان رسیده و امروز غربی‌ها و صهیونیست‌ها نالیدن از شکست‌هایشان را شروع کرده‌اند گفت: امیدواریم با عنایات الهی، نتیجه تمام این تحولات به تحقق اهداف اسلام ناب منجر شود.
وی ادامه داد: مقاومت توانسته است طی کمتر از 10 سال، سه طرح مختلف رژیم صهیونیستی را شکست دهد که نقطه آغاز آن، نبرد 33 روزه بود که اسرائیل قصد داشت مقاومت را لگدمال کند ولی امروز نظریه خاورمیانه جدید ارائه شده از سوی سیاست‌مداران آمریکایی باطل شده است.
شیخ نعیم قاسم گفت: همچنین طرح تکفیری‌ها که می‌خواستند از طریق اشغال سوریه آن را اجرایی کنند شکست خورده است؛ پیشروی‌های اولیه گروه‌های تکفیری دیگر دیده نمی‌شود و به جای آن اخبار عقب‌نشینی تروریست‌ها به گوش می‌رسد.
عبور تکفیری ها از طریق سوریه برای رسیدن به خاورمیانه جدید 
معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه در مرحله‌ای هستیم که جریان تکفیری نمی‌تواند خطرساز شود افزود: سومین طرحی که توسط محور مقاومت شکسته شد، عبور برای رسیدن به خاورمیانه جدید از طریق سوریه است؛ دشمنان قصد داشتند ابتدا دولت سوریه را ساقط کنند و سپس به طرح‌های آمریکایی و اسرائیلی تداوم ببخشند ولی نتوانستند به این هدف دست یابند.
وی با تاکید بر اینکه پیروزی نهایی زمانی حاصل می‌شود که همگان مقاومت را بپذیرند گفت: مقاومت خود به وضع معادلات می‌پردازد و از کسی دستور نمی‌گیرد زیرا تصمیم‌گیری بر عهده خودش است و منتظر اقدام یا نظر دیگران نمی‌‌ماند.
شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه حق و حقیقت روزی پیروز می‌شود که از قدرت لازم برخوردار باشد افزود: راز قدرت بیگانگان، اتکا به سلاح‌های مختلف بود ولی رمز قدرت و توانمندی مقاومت، راستگویی و ایمان است؛ مقاومت از قدرت بیگانگان نهراسیده و به امکانات خود توجه کرده است، ایمان قوی به همراه امکانات محدود توانست بر تجهیزات بی شمار ولی بدون ایمان و عقیده دشمنان پیروز شود و قرآن کریم هم بر این امر صحه می‌گذارد.
شیخ نعیم قاسم با بیان این سوال که چرا عربستان سعودی نمی‌تواند بر گروه‌های مختلف تاثیرگذار باشد گفت: حقیقت آن است که آمریکا و عربستان سعودی با همه دار و دسته خود با نیروهایی کار می‌کنند که لیاقت زندگی را هم ندارند ولی در محور مقاومت، همه گروه‌ها بر اساس احترام و هم پیمانی مشغول به کار هستند.
معاون دبیرکل حزب‌الله افزود: معادلات نظامی و سیاسی در یمن و سوریه آسیب‌های فراوانی برای مردم مظلوم دارند زیرا هیچ افقی را نمی‌توان در راه‌حل‌های نظامی جستجو کرد.
وی با بیان اینکه ادامه حملات به سوریه هم نمی‌تواند تداوم داشته باشد گفت: البته ذکر این نکته هم ضروری است که در راه حل‌های سیاسی هم گروه‌های مختلف هر آنچه می‌خواهند به دست نمی‌آورند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)