• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۷۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
صفحه نخست » عمومی

عربستان، مسئول اصلی فاجعه تلخ منا

خطیب نماز جمعه تهران با هشدار به حکام سعودی درباره عواقب تعلل در شناسایی و انتقال جانباختگان ایرانی فاجعه مصیبت بار منا گفت: عربستان مسئول اصلی فاجعه تلخ منا است و حکام سعودی بدانند که مسایل منا از دید کشورهای اسلامی و ایران پنهان نمی ماند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، آیت الله موحدی کرمانی در خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به هشدار صریح مقام معظم رهبری درقبال اقدامات کنونی سعودی ها تاکید کرد: بدون تردید مدیریت حج باید تغییر کند زیرا جانباختن حدود 4 هزار و 700 نفر از زائران خانه خدا در منا نشان داد حکام سعودی لیاقت مدیریت حج را ندارند.
 وی با اشاره به اینکه عاملین فاجعه منا باید مشخص، معرفی و مجازات شوند تاکید کرد: با احضار و گفتن این جمله که هرکاری تشریفات دارد، کار درست نمی شود.
عید غدیر، عید اکمال دین است
آیت الله موحدی کرمانی در خطبه اول با گرامیداشت اعیاد سعید قربان و غدیر گفت : متاسفانه به دلیل حادثه ای که در مکه برای حجاج پیش آمد باید به ساحت نبی اکرم (ص) و ائمه معصومین و همچنین مقام معظم رهبری و مردم و همه آزادگان جهان ، مسلمانان ، شیعیان و خانواده داغدار تسلیت گفت.
وی افزود :‌  عید سعید غدیر عید اکمال دین و کامل شدن دین اسلام و همچنین تمام شدن نعمت های الهی است و خداوند با این عید ، دین اسلام را برای مسلمانان به عنوان دین کامل برگزید.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه در گذشته علمای اهل تسنن احترام خاصی به علمای شیعه داشته اند ، به مکاتبه شیخ الاسلام از علمای اهل تسنن با شیخ شرف الدین از علمای اهل تشییع درباره حقانیت مکتب تشییع و پیروی از اهل بیت پیامبر گرامی اسلام پرداخت و گفت : این تلاش ها نشان می دهد که در گذشته مناسبات علمای  شیعه و علمای سنی  مطلوب بوده است و  به اعتقادات یکدیگر احترام می گذاشتند اما امروزه استکبار جهانی  به دنبال افزایش تفرقه و دشمنی میان پیروان جهان اسلام است و باید هوشیاری خود را حفظ کند .
امام جمعه موقت تهران افزود : شافعی  150 سال بعد از هجرت پیامبر ، ابن حنبل  164 سال ، مالک 95 سال و حنفیه 90 سال بعد از هجرت پیامبر به دنیا آمدند ، پس اهل تسنن  در این مدت کدام مکتب را حق می دانند ؟ اما اهل تشییع بعد از رحلت حضرت پیامبر به اهل بیت تمسک جستند و هرگز گمراه نشدند.
ایت الله موحدی کرمانی گفت : در گذشته مکاتبات و مباحثات زیادی میان علمای اهل تسنن  و اهل تشییع با احترام برقرار بود و امروز هم جهان اسلام به وحدت نیاز دارد که این وحدت در چارچوب احترام و عقاید مسلمانان امکانپذیر است و جهان اسلام باید در برابر توطئه های دشمنان و استعمارگران هوشیار باشند.
آیت الله موحدی کرمانی گفت : حتی بررسی کتاب های معتبر اهل تسنن درباره حقانیت اهل بیت (ع) و ولایت و امامت حضرت علی (ع) و همه ائمه معصومین  نشان می دهد که واقعه غدیر غیر قابل انکار است.
وی افزود : در کتاب المراجعات که از کتب معتبر اهل تسنن است به حدیث ثقلین از پیامبر « انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی اهل بیتی ، لن یفترقا حتی یردا علی الحوض» اشاره شده است و احادیث زیادی از حضرت پیامبر در کتب اهل سنت درباره جایگاه والای اهل بیت و حضرت علی (ع) و وجوب پیروی از ولایت و امامت حضرت امیرالمومنین علی (ع) وجود دارد.
وی افزود : در یکی از این احادث آمده است مثل اهل بیت من در میان شما مسلمانان مانند کشتی نوح است که هر کس اهل بیت مرا همراهی کند نجات می یابد در غیر این صورت گمراه و غرق خواهد شد و همچنین در کتاب المراجعات در این حدیث ثبت شده است که حضرت پیامبر فرمودند عترت و اهل بیت من از وجود من خلق شده اند و دانش و  علم را از من گرفته اند از آنها پیروی کنید در غیر این صورت خداوند شفاعت من را نصیب شما نخواهد کرد.
امام جمعه موقت تهران گفت : حضرت پیامبر فرموده اند که جایگاه اهل بیت مرا مانند جایگاه سر به بدن و مانند جایگاه چشم در سر پاس بدارید تا به سوی رستگاری هدایت شوید که این حدیث هم در کتاب معتبر اهل تسنن آمده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)