• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
تقویم و روزشمار //حماسه نهم دي (6)

نقش رهبري در نفوذ ناپذيري ملت ايران در برابر فتنه

يکي از ويژگي هاي اهميت "حماسه نهم دي" در مشخص شدن جايگاه و نقش ولايت فقيه و مقام معظم رهبري در هدايت امت مسلمان ايران است.

پژوهش خبري: يکي از ويژگي هاي اهميت "حماسه نهم دي" در مشخص شدن جايگاه و نقش ولايت فقيه و مقام معظم رهبري در هدايت امت مسلمان ايران است. هوشمندي مقام معظم رهبري در خنثي کردن توطئه ها، شکست دشمنان خارجي و پيوندهاي داخلي آنان، شفاف سازي جبهه حق و باطل، نااميدي و شکست استکبار و فتنه گران داخلي از اتفاقات مهم اين روز به شمار مي رود.

سوال اين است که نقش بي بديل رهبر معظم انقلاب در کنترل و مديريت بحران فتنه 88 ونيز پيوند ناگسستني ملت ايران با ولايت فقيه وپاي‌بندي آنان به آرمان‌هاي بلند انقلاب چه نقشي در حماسه نهم دي داشت ؟ 

در مورد نقش رهبري در کنترل و مديريت بحران فتنه 88 بايد گفت که رهبري همواره در نظام جمهوري اسلامي ايران به منزله يک ديده‌بان وهدايتگر فعال در صحنه حضور داشته است. چه در زمان امام راحل(ره) و چه در زمان رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي هميشه، نظام اسلامي به داشتن رهبري هوشمند و آگاه افتخار کرده و از اين که رهبري توطئه‌ها را به خوبي مي‌شناسد به خود مي‌بالد.

‌آن آسيب‌شناسي که رهبري نسبت به نوع ترفند دشمن طي سال­ هاي­ گذشته انجام داده است واقعاً قابل قياس با هيچ دوره‌اي در کشور نبوده و حتي در دوران بسيار سخت وحساس مقام معظم رهبري اين توطئه‌ها را کشف و خنثي کرده و ثمره چنين درايتي اين است که امروز پس از 37 سال علي‌رغم همه دشمني‌ها مثل دوران دفاع مقدس و خنثي‌سازي تلاش براي کودتا در کشور و... با مدد گرفتن از آگاهي و اطلاع رساني دقيق و موثق و بهنگام رهبري پيروز ميدان بوده‌ايم.

فتنه 88 يک برنامه طراحي شده از سوي دشمنان براي براندازي نظام مقدس جمهوري اسلامي بود که شکست خفت بار آن، بستري براي اعمال تحريم‌هاي ظالمانه غرب عليه ملت ايران قرار گرفت.فلسفه بازخواني فتنه 88 در فرصت‌هاي مختلف توسط مقام معظم رهبري را برجسته نگه داشتن درس‌ها و عبرت‌هاي اين توطئه براي ايجاد آمادگي مستمر کشور در برابر توطئه هاي سياسي و تهديد‌هاي فراروي انقلاب و نظام است، فتنه 88 يک برنامه طراحي شده از سوي جبهه متحد ضد انقلاب و نظام سلطه و استکبار براي نابودي جمهوري اسلامي و حاصل بيش از يک دهه تلاش دشمنان بود که ممکن است در هر مقطعي به دليل غفلت و فراموشي از عبرت‌هاي تاريخي، در سناريوهاي پيچيده‌تر و خطرناک‌تر باز توليد و عملياتي شود.

بازخواني فتنه88 نشان مي‌دهد، سران فتنه با جهالت، لجبازي و اصرار به رفتارهاي غير قانوني، مواضع غلط و اشتباهات جبران‌ناپذير خود امنيت ملي کشور را در معرض تهديد و مخاطره قرار دادند و در شرايطي که نظام حرکت پر شتابي را به سوي پيشرفت و تعالي تجربه مي‌کرد، براي مدتي در روند آن ايجاد اخلال کردند.هوشياري و حسن تدبير مقام معظم رهبري با توسل به آموزه‌هاي الهي و قرآن و سيره و روش پيامبر اعظم (ص) و ائمه معصومين (ع) بود که انقلاب را از يک چالش بزرگ نجات دادند.

مديريت و روشنگري‌هاي شگرف و نافذ مقام معظم رهبري و حماسه آفريني‌ ملت درحماسه 9 دي، نماد پيمان از هم ناگسستني ملت ايران با ولايت فقيه و سند پاي‌بندي آنان به آرمان‌هاي بلند انقلاب، امام و رهبري قلمداد و با تاکيد بر ضرورت تبيين ابعاد ناشناخته فتنه 88 و تلاش همه جانبه براي ارتقاي بصيرت در دشمن‌شناسي و وضعيت‌شناسي است.

هر چند نهم دي ايستگاه آخر فتنه 88 بود اما تقابل ذاتي و راهبردي انقلاب اسلامي با جبهه سلطه و استکبار جهاني، ظهور فتنه‌هاي نوين و پيچيده‌تري را متصور مي‌سازد که ملت ايران بايستي به هنگام، به موقع و به اندازه به مقابله با آن پردازد و به فضل الهي دشمن را همچنان مقهور اقتدار خدادادي و هوشمندي و بصيرت سياسي خود‌ سازد.

رهبري الهي، حکيمانه و هوشمندانه مقام معظم رهبري حضرت امام خامنه‌اي‌ دامت برکاته‌، بصيرت و اقدام به لحظه ملت ايران ازعوامل اصلي بستر ساز يوم الله نهم دي بودند.رهنمودها، بيانات و تبيين‌هاي مقام معظم رهبري اثرات شگرفي درمديريت و روشنگري‌ فتنه 88 داشت، و ملت ايران را براي آفريدن حماسه پرشکوه بدون دعوت و فراخوان رسمي برانگيخت. معظم له با مديريت حکيمانه، تبيين و آشکارسازي ماهيت فتنه و با استراتژي مقابله نرم از طريق قدرت مردمي نظام، انرژي و ظرفيت جامعه را به جريان انداخت و با مديريت مردمي و انقلابي بساط فتنه را جمع کردند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)