مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد: طی چهار سال گذشته و با اجرای برنامه گسترده نوسازی، تعداد اتوبوسهای فعال پایتخت از حدود ۸۰۰ دستگاه به بیش از ۳ هزار دستگاه رسیده است.
فرماندار تهران گفت: اجرای بهموقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است و هیچ عاملی نباید مانع پیشرفت آن شود.
مسئول دستگاههای اجرایی و حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران از اهمیت تشکیل شوراهای تخصصی در ادارات برای ارتقای خدمترسانی و تقویت معروفات خبر داد.
فرمانده انتظامی فیروزکوه گفت: مامورین پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان فردی را به اتهام کارچاق کنی و دلالی از طریق دریافت وجه غیر متعارف از اتباع افغانستانی برای صدور دفترچه اقامت، دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری دو قاچاقچی و کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم شیشه، هروئین و تریاک در یکی از محلات این شهرستان خبر داد و متهمان پس از بازجویی و اعتراف به جرم تحویل مرجع قضائی شدند.
فرماندار اسلامشهر از تحقق برنامه ساخت ۴۰ مدرسه جدید در این شهرستان با اجرای ماده ۱۸ قانون شوراهای آموزشوپرورش خبر داد و تأکید کرد: این اقدام با همکاری مجتمعسازان و اداره راه و شهرسازی همزمان با آغاز ساخت مجتمعهای مسکونی انجام خواهد شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران اعلام کرد: برای تردد در معابر باریک بازار در مواقع آتش سوزی و حوادث خودروهای ویژه و موتورسیکلتهای چهارچرخ پیش بینی شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از شناسایی و توقیف سه نفر متخلف زندهگیری غیرمجاز پرندگان وحشی توسط محیطبانان پاسگاه محیطبانی رودافشان خبر داد و گفت: این افراد در جریان گشت و کنترل ضلع شرقی منطقه شکار ممنوع کوه سفید دستگیر شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر از اجرای ۱۲۶ مورد گشت و پایش زیستمحیطی طی سهماهه سوم سال جاری خبر داد که با هدف نظارت بر واحدهای صنعتی، خدماتی و صنفی و حفاظت از منابع زیستی شهرستان انجام شده است.
استاندار تهران از عبور پایتخت از بحران کمبود سرانه فضای آموزشی با اجرای نهضت مدرسه سازی خبر داد و گفت: با وجود محدودیت ها، ۱۵۰۰ کلاس درس در سال تحصیلی جاری تحویل و ساخت بیش از ۲۵۰۰ کلاس جدید در مسیر تحقق عدالت آموزشی آغاز شده است.