رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت ضمن تقدیر از حضور پر شکوه مردمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن فرمودند: همه انسجام ملی را حفظ کنیم، این انسجام ملی خیلی قیمتی است.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان راز و جرگلان گفت: دو حفار غیرمجاز توسط نیروهای انتظامی دستگیر و تعدادی سکه و ادوات حفاری کشف و ضبط شد.
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: ۸۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به دهیاریهای کشور در ۱۰ ماهه امسال اختصاص یافت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۵ برابر رشد داشته است.
نماینده ولی فقیه در استان، استاندار خراسان شمالی و نماینده مجلس خبرگان رهبری در پیامی مشترک از حضور حماسی مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کردند .
سخنگوی سپاه پاسداران در مراسم راهپیمایی ۲۲بهمن مردم بجنورد گفت: ملت ایران با تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی، از قدرت و استقلال خود رونمایی کرد و حضور حماسی اش، همه محاسبات دشمنان را بر هم زد.