• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۲۸۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۳
ورزشی

آسیب شناسی دوران بازنشستگی ورزشکاران

استاددانشگاه:ورزش ماامروز فقط نتیجه مدار است وچیزی به نام تکلیف مداری وتلاش مداری در آن ارزشی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر حاج رسولی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با موضوع آسیب شناسی دوران بازنشستگی ورزشکاران افزود: در بین نسل جوان ما دوپینگ سهم بزرگی دارد که حدود 36 درصد آن ناشی از علل اجتماعی ـ روانی است. 
تیتر امشب؛ آسیب شناسی دوران بازنشستگی ورزشکاران
این کارشناس ناهنجاری های اجتماعی و ورزشی  افزود: شهرت های بادکنکی باعث چنین آسیب هایی می شود که در واقع رسانه ها یک ورزشکار را در یک زمانی بزرگ می کنند و بعد از اینکه فرد دیگری به عرصه آمد آن ورزشکار احساس می کند باید برود و به صورت بادکنکی با یک سوزن خالی می شود. 
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: دلیل دیگر این است که ورزشکاران وزنی مانند بوکس و کشتی کاهش وزن بی رویه ای پیدا می کنند که ناشی از بی مدیریتی و در  واقع فشارهای بی رویه تمرینی باعث می شود ورزشکاران آسیب های زیادی ببینند. 

وی با بیان اینکه چرا قهرمانان ما عمره طولانی ندارند گفت: قهرمان جهان ما در کشتی آقای سلیمانی بعد از چند سال دیابت در سن 58 سالگی فوت کرد که ناشی از همین فشارهای تمرینی و نامهربانی ها بود. 
حاج رسولی در ادامه به حمایت های صندوق بازنشستگی اشاره کرد و گفت: صندوق حمایت از قهرمانان باید یک حمایت همه جانبه از نظر سلامتی ، بهداشت ، بهداشت روانی داشته باشد اگر قرار است این کمک ها مالی باشد مسلماً یک ورزشکار محتاج ماهی 90 هزار تومان نیست و این مبلغ مشکلی را از آنها حل نمی کند. 
وی افزود: ورزش قهرمانی خسارت دارد و مربی خوب کسی است که این خسارت ها 
را کم کند و متأسفانه آن مدیریتی که در ورزش ما باید باشد آن مدیریت حاکم نیست در حالیکه می توان از تجربیات این قهرمانان استفاده کرد.
**بازیکن پیشین استقلال: آسیب پذیرترین قشر، قشر ورزشکار است. 
مهدی فنونی زاده دیگر مهمان این برنامه گفت: فرقی نمی کند که این ورزش فوتبال باشد یا رشته ای دیگر خیلی از ورزشکاران وقتی دوران ورزشی شان تمام می شود و از عرصه رفتند، فنا می شوند که این ناشی از کم محلی بازشگاه، بی محلی دور و اطرافیان و سازمانهای ورزشی است. 
تیتر امشب؛ آسیب شناسی دوران بازنشستگی ورزشکاران
وی گفت: من 25 سال فوتبال بازی کردم در تیم ملی بودم اکنون بیکارم علیرغم اینکه این همه باشگاه داریم و می توانند از امثال بنده در تیم های پایه استفاده کنند. 
فنونی زاده افزود: این نامهربانی ها و کم محلی ها باعث می شود ورزشکاران پیشکسوت آسیب ببینند.
بازیکن پیشین استقلال در ادامه گفت: زمانی که ما را از تیم ملی کنار گذاشتند دیگر کسی به سراغ ما نیامد علیرغم اینکه بنده مدرک مربی گری هم دارم که بالاتریم مدرک مربیگری است اما 10 سال است که آنرا قاب و به دیوار نصب کرده ام. 
وی افزود: به خاطر همین بی محلی ها و نامهربانی هاست که خیلی از این ورزشکاران به اعتیاد و انزوا گرایش پیدا می کنند. 
مهدی فنونی زاده گفت: ما اکنون بیمه خدمات درمانی هستم اما بیمه بازنشستگی ندارم ضمن اینکه اکنون کمیته ای در باشگاه استقلال با عنوان کمیته پیشکسوتان تشکیل شده و یکسری از پیشکسوتان از این کمیته حقوق می گیرند اما مدیریتش مناسب نیست.
**بازیکن پیشین پرسپولیس: ما دهه شصتی ها نسل سوخته ورزش(فوتبال)‌ و با محدودیت منابع مالی مواجه هستم. 
مرتضی فنونی زاده دیگر مهمان برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: ورزشکاران در چند دهه قابل تقسیم اند که یک دهه، دهه 40 ـ 50 هستند که دهه باشکوهی برای فوتبال بود ، دهه دیگر دهه 70 ـ 80 هستند که به واسطه اینکه دو دوره در جام جهانی حضور پیدا کردند از لحاظ مالی غنی شده اند و محدودیت منابع مالی نداشتند.
وی ادامه داد: دهه دیگر امثال ما دهه شصتی هستند که نسل سوخته ایم و با محدودیت منابع مالی و دوران جنگ مواجه شدیم. 
تیتر امشب؛ آسیب شناسی دوران بازنشستگی ورزشکاران
بازیکن پیشین پرسپولیس گفت: در واقع ورزشکاران دو دهه می میرند که یک بار دوران افول و بازیگریشان است که در واقع این بدترین نوع مرگشان است و تمام ورزشکاران که مشکلات روحی و روانی پیدا کرده اند متعلق به دهه 60 هستند. 
**بازیکن پیشین پرسپولیس: فوتبال مافیاست.
قلیچ در ارتباط تلفنی به بیان مشکلات پرداخت و اسیب شناسی ورزش پرداخت و گفت: ورزش قهرمانی عمر کوتاهی دارد و عمر آن بیشتر از 10 سال نیست.
وی افزود : ما خیلی مربیان خوبی می توانیم داشته باشیم اما نمی دانم چه سری است یا مافیای فوتبال است که حتما باید این مربیان باشند و اگر هم کس دیگری بخواهد بیاید فراری می دهند .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهایی محکوم به قصاص در بوکان به عشق حضرت فاطمه (س)
بسته خبر خوش و اخبار امیدآفرین از سیستان و بلوچستان
پاسخگویی مستقیم استاندار به مطالبات مراجعه کنندگان
اکثریت آمریکایی ها معتقدند ترامپ از سوء رفتار اپستین آگاه بوده است
توزیع تجهیزات آموزشی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
چهاردهمین دوره نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال سیتکس ۲۰۲۶ برگزار می‌شود
مرمت و احیای بافت تاریخی بندرلنگه
ارومیه میزبان همایش منطقه‌ای اوتیسم؛ از تشخیص تا مداخله
مهار آتش الیت فردا با هواپیمای ایلوشین 
جمعه ۳۰ آبان آخرین مهلت استعفای مقامات و مشاغل همتراز برای نامزدی شورا‌های اسلامی روستا‌ها
بهره برداری از مجموعه گردشگری باغ فدک تا پایان سال
ادامه عملیات طرح تفصیلی شهر لنده
سیستان و بلوچستان تامین کننده ماهی صنعتی کشور
افتتاح درمانگاه عمومی و تخصصی ایثار ایلام
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تشریح برنامه های هفته بسیج در بویراحمد و بهمئی
مشارکت صندوق بازنشستگی کشور در توسعه سرمایه گذاری استان
استقبال پرشور مردم شهیدپرور جاجرم از شهدای گمنام
نهج‌البلاغه، مبنای تحول مدیریتی در منطقه آزاد ماکو
تکذیب شایعه افزایش قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)