احتمال امضای تفاهمنامه در اجلاس گازی تهران
وزیر نفت از احتمال امضای تفاهمنامه در حاشیه برگزاری اجلاس کشورهای صادرکننده گاز در تهران خبر داد و گفت: انتخاب دبیرکل مهمترین بحث هفدهمین نشست عادی جی یی سی اف است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزای صدا و سیما از هتل هما، بیژن زنگنه درباره این که آیا ترکمنستان و آذربایجان درخواستی برای پیوستن به جی یی سی اف مطرح کرده اند یا خیر، گفت: ترکمنستان درخواستی برای پیوستن به جی یی سی اف مطرح نکرده اما آذربایجان درخواست خود را مطرح کرده و در اجلاس عادی وزارتی این مجمع که بعدازظهر امروز برگزار می شود درخواست این کشور مورد بررسی قرار می گیرد.
وی درباره این که در هفدمین اجلاس عادی وزارتی چه مباحثی مطرح خواهد شد، افزود: انتخاب دبیرکل مهمترین بحث نشست بعدازظهر امروز خواهد بود؛ ضمن این که در مباحثی مانند بودجه این مجمع، راهبرد بلندمدت گاز و... نیز در این نشست مطرح خواهد شد.
وزیر نفت با بیان این که در نشست فوق العاده وزارتی که صبح امروز برگزار شد پیش نویس سومین اجلاس سران آماده شده است، گفت: این نشست همچنین پیامی برای کاپ 21 که هفته آینده در پاریس برگزار می شود خواهد داشت.
وی با تاکید بر این که سوخت گاز بعنوان سوخت پاک و برای جلوگیری از آلایندگی هوا باید مورد توجه جدی در جهان قرار گیرد، تصریح کرد: متاسفانه هم اکنون میزان مصرف زغالسنگ در جهان بالاست که باید کاهش پیدا کند.
هفدمین نشست عادی مجمع کشورهای صادرکننده گاز بعداز ظهر امروز به ریاست وزیر نفت نیجریه برگزار می شود.