نمایش«اورمو» در خانه موزه انتظامی
نمایش «اورمو»، «ORMO» نوشته و کاری از علی مرتضوی فومنی یکشنبه 15 فروردین در خانه موزه انتظامی روی صحنه میرود.

علی مرتضوی فومنی کارگردان نمایش «اورمو» در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: نمایش داستان اسید پاشی است و دختری در این میان دیده می شود که روایت زندگی وی در 3 طبقه اجتماعی دیده می شود.
وی افزود: در پرداختی اسطوره ای و با دستمایه قرار دادن زایش «میترا» از دل سنگ، نبردش با «گاو» و پیکرگردانی دو اسطوره دیگر اورفئوس و ایزد جانبخش سنگ و خلسه و رویا، داستان یک اسیدپاشی را با نگاهی به زن اساطیری و زن امروز، بازگو می کند.
نمایش «اورمو» از 15 تا 27 فروردین به مدت 50 دقیقه در ساعت17 و30 دقیقه در خانه موزه انتظامی به روی صحنه می رود.
«خسرو حکیمرابط» هنرمند پیشکسوت تئاتر زنگ اجرای نمایش را به صدا در خواهد آورد.
این اجرا در دو سانس 18 و 30 دقیقه و 20 و 30 دقیقه به نشانی قیطریه، بلوار اندرزگو، رو به روی بلوار کاوه، کوچه احمدی، پلاک 28، روی صحنه خواهد رفت.