• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۰۰۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
دکتر ولایتی:

جشنواره فیلم مقاومت، تریبونی برای فیلمسازان مستقل ارزشی

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل گفت: با برگزاری جشنواره فیلم مقاومت تریبونی را برای فیلمسازان مستقلی که در جشنواره‌هایی مثل «کن» ارزش گذاری نمی‌شوند فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نشست مشترک دبیر و مدیران چهاردهمین جشنواره بین المللی مقاومت با دکتر علی اکبر ولایتی مشاور رهبری در امور بین الملل برگزار شد.

دکتر ولایتی در این نشست گفت: مفهوم مقاومت خطی را ترسیم می کند که از انقلاب اسلامی آغاز شده و تا عراق،سوریه، لبنان، یمن و سایر کشور ها ادامه پیدا کرده است.

وی افزود: ادبیات و گفتمان مقاومت در حال گسترش است و در برابر جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا با محوریت رژیم اشغالگر قدس خطی را ترسیم کرده است.

ولایتی گفت: آن‌ها فکر می کردند می توانند این حلقه و زنجیر مقاومت را که در منطقه تشکیل شده از بین ببرند و فکر می کردند سوریه شکننده است اما اشتباه کردند. سوریه نقطه ثقل همه جریانات فعال و پیشتاز مقاومت است.

مشاور مقام معظم رهبری اظهار در امور بین‌الملل افزود: جشنواره فیلم مقاومت باید تداوم داشته باشد زیرا خیلی از فیلمسازان مستقل و ضد استعمار در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین جایی در جشنواره های بین المللی غرب ندارند و جشنواره مقاومت می تواند این پایگاه را ایجاد کند تا محل تبادل نظر و اندیشه این فیلمسازان مستقل باشد. خوب است در این جشنواره به جای افزایش کمیت کیفیت را افزایش دهیم.

وی گفت: اگر ما پنجره ای رو به جهان باز نکنیم دیگران این پنجره را باز می کنند مثل این کاری که تا به امروز انجام داده اند.

ولایتی ادامه داد: بسیاری از هنرمندان ما الان آرزو دارند فیلم هایشان به جشنواره هایی مثل کن برود، جشنواره هایی مثل کن هم محدودیت هایی دارند و از قبل می توان حدس زد که چه فیلم هایی در این جشنواره حضور پیدا می کنند.

وی افزود: مرحوم کیارستمی برای من تعریف می کرد اگر فیلمی قدری ضد صهیونیسم باشد آن را به جشنواره کن راه نمی دهند؛ آن‌ها تعاریفی برای ورود یک فیلم دارند مثلاً فیلم باید ضد آمریکا، ضد اسرائیل نباشد، ضد ایران و اسلام باشد و...

وی گفت: آن‌ها از طریق کن و اسکار ارزش های خودشان را به کشورهای جهان سوم و ایران تحمیل می کنند ما هم باید انسان‌های آزاده را پیدا کنیم و تریبونی برای آن‌ها شویم.

دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت نیز پس از بیان جزییاتی از این جشنواره گفت: جشنواره فیلم مقاومت از سال 62 به صورت دو سالانه برگزار شده است اما  این جشنواره امسال از 2 تا 9 مهر در دو بخش ملی و بین المللی برگزار خواهد شد.

محمد خزایی افزود: تاکنون 1400 اثر در بخش ملی و  1600  اثر در بخش بین المللی به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گفت: در این دوره 6 سریال تلویزیونی که مستقیماً برضد ایران ساخته شده است با ترجمه فارسی در بخش ایران هراسی به نمایش در می آید.

خزایی افزود: در این دوره در 7000 نقطه اکران عمومی داریم و این جشنواره به صورت همزمان در سوریه، لبنان و عراق برگزار می شود.

وی گفت: تا به امروز 50 میهمان برای حضور در این جشنواره دعوت کرده ایم و از شما می خواهم امکاناتی را فراهم کنید که اندیشمندان و میهمانان بیشتری دعوت کنیم.

راه اندازی اتحادیه فیلمسازان بیداری اسلامی

اتحادیه فیلمسازان بیداری اسلامی توسط مجمع جهانی بیداری اسلامی و جشنواره بین المللی فیلم مقاومت راه اندازی شد.

در نشست مشترک دبیر و مسئولان جشنواره مقاومت و دکتر علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب، اتحادیه فیلمسازان بیداری اسلامی راه اندازی شد.

در این نشست که جمعی از اعضای انجمن سینمای دفاع مقدس نیز حضور دارند درباره موضوع سینمای مقاومت، دفاع مقدس و رویکردهای جشنواره فیلم مقاومت بحث و تبادل نظر می شود.

همزمان با برگزاری چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت نشست مقدماتی اتحادیه فیلمسازان بیداری اسلامی برگزار می شود.

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از 2 تا 9 مهر به دبیری محمد خزایی همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
توزیع ۶ هزار بسته حمایتی یلدا در مازندران
آغاز هجدهمین هفته فیلم و عکس مراغه
اجرای طرح سفیران امنیت در خراسان جنوبی
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعیین مجری بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صداوسیما
پنج شنبه، بارش‌های گسترده از شمال تا جنوب استان بوشهر
پیگیری دانشگاه یزد برای فعال‌سازی پردیس مهریز
دیدار حضوری و الکترونیک مسئولان قضائی لرستان با ۱۱۹ نفر از مردم
کشف و ضبط ۹۴۰دستگاه ماینر غیر مجاز در آذربایجان‌غربی
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
سند آشفته و متناقض امنیت ملی آمریکا
ارتقای رنکینگ نوجوانان ایران پس از درخشش در کانتندر جوانان عربستان
قیمت سکه و طلا ۲۵ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۱:۴۵
کشف پیکر بی جان بانوی کوهنورد
توزیع یخچال بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان میرجاوه
آغاز طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در قم
دلایل عقب‌ماندگی حوزه معادن از اهداف قانون برنامه هفتم
استقرار ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایر در مناطق قشلاقی استان کرمانشاه
افتتاح مدرسه ۴ کلاسه «فرزندان میهن» با مشارکت خیران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
عزیزی و رفیعی جریمه شدند
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)