آغاز برداشت پیاز در فلاورجان قطب تولید این محصول درکشور
شهرستان فلاورجان با تولید سالانه بیش از صد هزار تن پیاز قطب تولید این محصول در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،معاون طرح وتوسعه جهاد کشاورزی فلاورجان گفت:در این شهرستان بیش از هزار هکتار زمین زیر کشت پیاز است که پیش بینی می شود امسال 150 هزارتن پیاز برداشت شود .
سید ابوالفضل رضوی افزود: در یک سال گذشته برای کشاورزان زراعی بیش از 10 دوره کلاس های آموزشی برگزار شده که موجب رشد 4 برابری محصولات زارعی و به ویژه پیاز شده است.
معاون طرح وتوسعه جهاد کشاورزی فلاورجان پیش بینی کرد امسال به دلیل نبود قیمت مناسب و بازار برای خرید پیاز ، 80 درصد از پیاز تولیدی به انبار های پیاز قهدریجان منتقل شوند.
وی گفت : با تولید سالانه بیش از 350 هزار تن انواع محصولات زارعی در این شهرستان ، ایجاد یک مرکز صنایع تبدیلی نیاز است.
در این شهرستان دو نوع پیاز تولید می شود با نام های پیاز روز کوتاه یا بهاری که در فصل بهار کاشت و در فصل تابستان برداشت و پیاز روز بلند که در اویال بهار کاشت و پاییز برداشت می شود.
برداشت پیاز تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.