برداشت انگور از قطب تولید این محصول در استان اصفهان
امسال 15 هزار تن انگور در تیران و کرون قطب تولید انگور استان اصفهان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه هزار و 250 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان تیران و کرون تاکستان است افزود: 20درصد از انگور تولیدی در این شهرستان امسال فرآوری شد که به عنوان شیره و کشمش مورد مصرف قرار می گیرد.
محسن حاج عابدی برند سازی محصول انگور شهرستان تیران و کرون را ضروری دانست و افزود: انگور تولید شده در این شهرستان به دلیل آب و هوا و خاک مناسب از ظرفیت خاصی برای برند سازی و صادرات برخوردار است.
وی گفت: انگور شهرستان تیران و کرون علاوه بر مصرف مردم این شهرستان در بازارهای محلی عرضه و به شهرستان های استان اصفهان نیز ارسال می شود.
شهرستان تیران و کرون در 45 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.