ازآغاز برداشت انبه تاکنون 20 هزار تن انبه از باغهای هرمزگان برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت 20 هزار و 355 تن محصول انبه برداشت شود که نسبت به پارسال تغییری ندارد مسعود گرگیج گفت : برداشت انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد . وی افزود : شهرستانهای میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد . 30درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود . از انبه نارس بصورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، شوری ، مربا، لواشک و سس استفاده می شود. ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است . قدمت کاشت درخت انبه در میناب به 300 سال پیش می رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است . زمان گلدهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است . انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین های آ، بی و سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب، پروتئینها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است . ازچوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی و از مغزهسته آن در تهیه صابون و پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد .
گارم زنگی ، جم ، چیکو ، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستانهای میناب و رودان کشت می شود.