• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۲۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
مربی تیم ملی کشتی:

خادم با بزرگ منشی حاضر به همکاری با من شد

مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان گفت: با وجود اختلاف سلیقه با رسول خادم، او با بزرگ منشی و نگاه حرفه‌ای حاضر به همکاری با من شد.

با وجود اختلاف خادم حاضر به همکاری با من شدرسول جزینی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: کشتی گیران حاضر در اردو پتانسیل بسیار خوبی دارند و می توانند با تمرین و ممارست به اوج آمادگی برای حضور در مسابقات پیش رو دست یابند و موفق پیش روند. با توجه به اینکه مسابقات کشتی فرنگی جام تختی در رنکینگ فدراسیون جهانی قرار گرفته است از اهمیت بسزایی برخوردار است و فرنگی کاران برای رسیدن به موفقیت مسیر سختی پیش رو دارند. اما نکته قابل توجه به حضور موفق در بازی های آسیایی و المپیک 2020 مربوط می شود.


وی گفت: با توجه به میانگین سنی، انگیزه و پتانسیل حاکم در میان کشتی گیران کسب موفقیت در بازیهای آسیایی و المپیک را دور از دسترس نمی بینم. اگر با برنامه ریزی مدون در این رابطه پیش رویم می توانیم به نتایج مورد نظر در این مسابقات دست یابیم.


جزینی درباره اجرای قوانین جدید در مسابقات کشتی افزود: طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی از سال 2018 همه مسابقات با قوانین جدید برگزار خواهد شد. نظر خاصی در این رابطه ندارم. معتقدم این قوانین و مقررات در هر شرایطی چه سخت و چه آسان برای همه کشتی گیران در همه دنیا یکسان است. اما از آنجائیکه ترک عادتها سخت است برخی از این تغییرات استقبال نمی کنند. اما کشتی گیران باید خود را با شرایط جدید وفق دهند تا بتوانند فعالیت خود را بخوبی دنبال کنند.


وی در خصوص اختلاف سلیقه اش با رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی افزود: همچنان همانند گذشته فکر می کنم و نظرم تفاوتی با گذشته ندارد. با این حال حضورم در کادر فنی تیم ملی را باید از بزرگواری رسول خادم دانست. دوست داشتم کشتی فرنگی با حضور محمد بنا رشد کند. هنوز هم بر این اعتقاد هستم و تفاوتی با گذشته نکرده ام.


جزینی گفت: با وجود اختلاف سلیقه های بسیار رسول خادم حاضر به همکاری با من شد. این نگرش خادم را باید ناشی از بزرگ منشی و حرفه ای گری اش دانست. این اقدام رئیس فدراسیون کشتی را می توان الگویی بسیار خوب در مدیریت دانست که فقط رسول خادم در ورزش کشور به آن دست یافته است. هرچند شاید در مواردی هم عقیده با خادم نباشم اما او بدون توجه به این موضوع حاضر به استفاده از توانایی ام شد که اقدامی ارزشمند است و می تواند الگویی برای دیگران باشد.


وی درباره حضور دوباره بنا در کشتی فرنگی گفت: محمد بنا عاشق کشتی است. او در هر شرایطی نگاهی حرفه ای دارد و به من توصیه کرد که اگر کمکی از دستم برمی آید دریغ نکنم و با حضورم در تیم ملی به کشتی فرنگی کمک کنم. واقعیت این است که اختلاف سلیقه نباید مانع از انجام کارهای مفید در تیم ملی شود. منافع ملی مقدم بر همه چیز است. این موضوعی است که رسول خادم به آن اعتقاد دارد و بطور عملی آن را انجام می دهد. هرچند بنا خود را بازنشسته اعلام کرده است اما معتقدم اگر شرایط مورد نظر فراهم شود او می تواند دوباره فعالیت خود را در کشتی فرنگی از سر بگیرد.


مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان درباره بازگشت حمید سوریان نابغه کشتی فرنگی افزود: به نظرم اگر حمید سوریان قصد بازگشت دارد باید با دستی پر از برنامه ریزی بازگردد. او تجربه کافی در کشتی فرنگی دارد اما با توجه به اینکه مدتی دور از مسابقات بوده است علاوه بر برنامه ریزی تلاشی دوچندان داشته باشد.


وی گفت: فعالیت دوباره سوریان به زندگی قهرمانی اش مربوط می شود. بازگشت او به دنیای قهرمانی دیر نیست، اما در این بین شرایط از اهمیت بسزایی برخوردار است و نقشی تعیین کننده دارد.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)