• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۴۲۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
سرپرست سابق تيم ملي کشتي:

خط فکري ام با اشکاني يکي نبود

سرپرست سابق تيم ملي کشتي فرنگي گفت: خط فکري من و اشکاني يکي نبود. من با روش خود پيش مي رفتم. بنابراين انتخاب فردي جديد کاملا طبيعي بود.

خط فکري ام با اشکاني يکي نبودمحمد دليريان در گفتگوي تلفني با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما افزود: بعد از اينکه پازاج به عنوان مدير فني تيم ملي کشتي فرنگي بزرگسالان انتخاب شد، تغيير و تحول در کادر فني اتفاقي دور از انتظار نبود. به کادر فني جديد در تيم ملي کشتي فرنگي تبريک مي گويم و براي همه آنها آرزوي موفقيت مي کنم.
وي گفت: اگر فعاليتم را به عنوان سرپرست در تيم ملي کشتي فرنگي از سر گرفتم فقط به علت لطف رسول خادم رئيس فدراسيون بود. او حالا صلاح دانست که من در کنار تيم ملي کشتي فرنگي نباشم من هم طلبکار نيستم .


دليريان افزود: واقعيت اين بود که من با اشکاني سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي هماهنگ نبودم. خط فکري من و اشکاني يکي نبود و من روش خود را داشتم. مدتي بود که سر تمرين هم نمي رفتم. بنابراين طبيعي بود که فرد ديگري را براي ادامه فعاليت در تيم ملي انتخاب کنند.


وي گفت: فرنگي کاران تيم ملي پتانسيل بسيار خوبي دارند. آنها بخوبي تمرين مي کنند و نبود فردي مثل من مشکلي در روند اجراي برنامه هاي آنها ايجاد نمي کند. بطور حتم ملي پوشان با همين سبک و سياقي که دارند پيش روند مي توانند موفق شوند. جوانان حاضر در اردوي تيم ملي نه تنها از توان بدني بسيار بالايي برخوردارند بلکه انگيزه خوبي دارند و همين انگيزه مي تواند زمينه موفقيت بهتر آنها را فراهم کند.


عضو شوراي فني کشتي فرنگي در خصوص رقابت هاي بين المللي جام تختي افزود: اين دوره از رقابتهاي جام تختي در شرايطي کاملا متفاوت برگزار مي شود. اين مسابقات در رنکينگ جهاني قرار دارد و همين موضوع بر حساسيت اين مسابقات افزوده است. به نظرم بزرگترين اشکال ممکن به اين طرح فردي بودن آن است. اگر اين رنک براي کشورها در نظر گرفته مي شد بهتر بود. حوادث غير قابل پيش بيني زيادي وجود دارد. در اين شرايط ممکن است جواني آسيب ببيند و نتواند در مسابقات آينده شرکت کند. اما اگر اين رنک به نام کشور بود مي توانستيم از هر کشتي گيري براي اين مسابقات استفاده کنيم.اميدوارم کشتي گيران جوان از اين گذرگاه بخوبي گذر کنند و بتوانند پشتوانه هاي خوبي براي تيم ملي باشند.


وي درباره بازگشت حميد سوريان و فعاليت دوباره اش در کشتي گفت: هيچکس به اندازه سوريان نمي داند که در چه شرايطي قرار دارد. او مدتي است که تمرين جدي نداشته است. با توجه به تغيير اوزان هم نمي دانم بعد از بازگشت در چه وزني به روي تشک خواهد رفت. هم اکنون جوانان زيادي در اوزان مختلف کشتي حضور دارند که با انگيزه بسيار بالايي تمرين مي کنند.


دليريان افزود: به نظرم اگر سوريان قصد بازگشت دارد بايد در شرايط آرماني باشد. اين درست نيست که بعد از بازگشت به روي تشک نتواند موفق پيش رود و جايگاهش تخريب شود. سوريان يک الگوست و نبايد با احساسات براي بازگشت تحريک شود. او در عرصه قهرماني زحمات زيادي کشيده و افتخارات زيادي بدست آورده است. به نظرم براي بازگشت به دنياي قهرماني بايد با مطالعه پيش رود و همه جوانب را در نظر بگيرد تا جايگاهش حفظ شود.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حسینی به سبزپوشان اصفهان پیوست
نویدکیا: دلیل ناکامی سپاهان برابر تیم‌های بزرگ را نمی‌دانم
برگزاری نخستین نشست شورای هماهنگی معاونین رئیس جمهور
برتری شهرداری ارومیه در بازی پایانی نیم فصل لیگ برتر والیبال
افزایش ارزش افزوده معادن خراسان جنوبی با راه‌اندازی شهرک فرآوری
برگزاری جشن آرزوهای کودکان ایتام در شاهرود
افزایش بازرسان کار؛ ایمنی معادن مازندران زیر ذره‌بین
تصادف زنجیره ای مرگبار در جاده سمنان - دامغان
همت بلند برای محرومیت‌زدایی در روستا‌های منطقه بادرود
مدیریت پسماند نقش کلیدی در جلوگیری از ورود حیات‌وحش به شهر دارد
برگزاری جشنواره بوی سیب در شهرکرد
آغاز پویش «سلام محله» از ۱۴ بهمن در استان قزوین
کشف علمی ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی
توقیف ۲۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در انار
دهمین پیروزی فولاد مبارکه سپاهان در لیگ برتر والیبال
برگزاری سومین مرحله آزمون تیمز در مدارس متوسطه گلباف
خبر‌های کوتاه از گوشه و کنار گیلان؛ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
آغاز چهل و هفتمین بهار انقلاب در بیت قدیمی امام خمینی (ره)
دقیقی: چرا نباید دنبال حقمان باشیم؟ مگر بی‌احترامی کردم که اخراج شدم
عزت، امنیت و کرامت امروز کشور از برکت خون شهداست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
ساترا تحریم شد
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)