• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۱۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در پیامی به مناسبت دهه فجر؛

اجازه نزدیکی دشمن به حریم موشکی را نمی دهیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: اجازه نزدیکی دشمن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهیم داد.

اجازه نزدیکی دشمن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نمی دهیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز؛ سرلشکر باقری در پیامش اورده است: نیروهای مسلح با رصد نگاه خصمانه فرعون آمریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان به حوزه‌های راهبردی قدرت نظام، اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهند داد.
سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آغاز دهه مبارکه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در پیامی با تبریک این ایام خجسته و تاریخ ساز به مقام معظم رهبری، ملت ایران و آحاد علاقمندان به انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان آورده است: 12 بهمن ماه سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور پس از 15 سال تبعید و دوری از ایران عزیز، در تاریخ انقلاب و میهن اسلامی از رخدادهای مبارک، ماندگار و الهام بخشی است که نه تنها سرآغاز دهه فجر "انقلاب اسلامی" نام گرفته است، بلکه یک نقطه عطف در تاریخ معاصر و منشأ تحولات شگرف در صحنه بین‌المللی به شمار می‌رود.

این پیام افزوده است: با ورود تاریخی امام (ره) و ثبت پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ؛ توطئه "شیطان بزرگ" و طرح امریکایی‌ها در "مهار انقلاب" و خاموش کردن شعله‌های نهضت اسلامی از طریق روی کارآوردن یک چهره‌ به ظاهر ملی (بختیار) در رأس دولت پلید شاهنشاهی خنثی و باطل شد و دیری نپایید که پژواک پیروزی انقلاب اسلامی بر بلندای جهان طنین انداز شد و با سقوط نظام 2500 ساله شاهنشاهی در 22 بهمن ماه 1357، خورشید "نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران" طلوع کرد.

در ادامه این پیام با اشاره به پیامدهای پیروزی انقلاب اسلامی تصریح شده است: با پیروزی انقلاب اسلامی توازن دوقطبی "امریکا- شوروی" متزلزل و منطق جدیدی با برخورداری از ظرفیت‌های "تمدن ساز" در عرصه‌ بین‌المللی قدرت نمایی کرد، منطقی که با تکیه بر اصول و ارزش‌های اسلامی، به سرعت با ارائه‌ی الگویی موفق در "نظام سازی" و نحوه اداره حکومت و جامعه، گفتمان "لیبرال دموکراسی" غربی و گفتمان "سوسیال کمونیسم" شرقی را منفعل کرد و به چالش کشید.

در این پیام خاطرنشان شده است: استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی منجر به "شکاف راهبردی" و "شوک ژئوپلتیکی" در بلوک "قدرت" شد و با برهم خوردن موازنه قوا و ورود "جهان اسلام" در عرصه‌ بازگیری "قدرت"، هم اینک در طلیعه‌ چهلمین سال انقلاب جبهه دشمنان اسلام ناب محمدی (ص) نظاره‌گر این عظمت و اقتدار شده است.

این پیام با اشاره به پیامدهای توسعه‌ نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی در فراسوی جغرافیای ایران تأکید کرده است: پدیدار شدن قطب قدرت جهان اسلام در "هندسه قدرت جهانی"، نوید بخش ایجاد تمدن نوین اسلامی" و شکست "جاهلیت مدرن" در آینده خواهد بود، که به فضل الهی جامعه بشری آن را درک خواهد کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه این پیام رمز موفقیت و سربلندی ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی را "تبعیت از ولایت مطلقه فقیه"، "وحدت و مقاومت ملی" و "حضور آگاهانه و به موقع مردم در صحنه‌های نیاز انقلاب اسلامی" معرفی کرده و افزوده است: تشریح دستاوردهای ملی، منطقه‌ای و جهانی انقلاب اسلامی از جمله "تشکیل نظام دینی کارآمد و جامعه ولایی و انقلابی با ویژگی سلطه ستیزی و اتکا به خودباوری و توان داخلی"، "شکل گیری جبهه بیداری و مقاومت اسلامی علیه نظام استکبار و صهیونیسم"، "بسترسازی برای تغییر هندسه جهانی" و "آغاز عصری جدید برای جامعه‌ی بشری با محوریت اسلام و عدالت خواهی" و همچنین مقایسه وضعیت امروز کشور با دوران قبل از انقلاب و به ویژه تبیین سیاهه‌ جنایت‌ها و خیانت‌های رژیم خبیث و وابسته شاه علیه ملت ایران و ترسیم تصویر آن دوره حقارت آمیز، از ضرورت‌های غفلت ناپذیر امروز به ویژه برای نسل جوان و نومخاطبان انقلاب است که بایستی مورد اهتمام جدی‌تر نهادها، نخبگان و شخصیت‌های مرجع واقع شود.

سرلشکر باقری مقایسه دستاوردهای ایران انقلابی و اسلامی با ایران وابسته و شاهنشاهی و تحلیل سختی‌ها و موانع پیشرفت در دهه‌های پیش و بحران‌های بزرگ ناشی از جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه و زنجیره‌ای کشورهای متخاصم علیه ملت و نظام را اقدامی الهام‌بخش و معنا‌دار توصیف و تصریح کرده است: ایران عصر پهلوی یک کشور وابسته و متکی به بیگانه بود که تحت منویات و سیاست‌های قدرت های سلطه‌گر و استکباری و در رأس آن امریکا، ملت و توانمندی‌های ایرانی را تحقیر و روزنه های نقش آفرینی آنها را مسدود کرده بود، اما امروز این یک حقیقت مسلمِ مورد اعتراف دوست و دشمن است که ایران با تکیه بر ظرفیت‌های درونی که در شرایط سخت تحریم، تهدید و فشار حاصل و هم اکنون به عنوان بازیگری تأثیرگذار در عرصه‌ی بین المللی به رسمیت شناخته شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرده است: در شرایط خطیر کنونی، برای خنثی سازی نقشه دشمن در پیگیری خط شیطانی "ناکارآمد نشان دادن نظام" و بزرگ نمایی ضعف‌ها و کاستی‌ها و نادیده گرفتن اقدامات و دستاوردهای مثبت و افتخارآمیز دوران جمهوری اسلامی، ضروری است همه دستگاهها به ویژه اصحاب رسانه بصورتی عالمانه، مسئولانه و مجاهدانه به صحنه آمده و رویای دشمنان در هدف قرار دادن باور و اعتماد مردم به انقلاب و نظام اسلامی را باطل سازند.

وی در پایان پیام خود با گرامیداشت یاد و خاطره آموزنده حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان همیشه زنده انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم و حوزه امنیت و خدمت به کشور در طلیعه‌ی چهلمین سال انقلاب و تولد جمهوری اسلامی با اطمینان دادن به ملت شریف و بصیر ایران نسبت به آمادگی‌های همه جانبه نیروهای مسلح برای مقابله قاطع و پشیمان کننده با توطئه‌های دشمنان و تداوم حرکت برای "قدرت افزایی دفاعی" و ارتقای توان "بازدارندگی" کشور، تأکید کرده است: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ملت ایران به مدد تجارب تاریخی و آنچه از رخدادها، حوادث و تحولات منطقه و نیز در صحنه فتنه‌گری ها و آشوب طلبی‌های اخیر آموخته به نیکی می‌دانند هرگونه سستی و کوتاهی در شناخت دشمن و یا تسلیم اغواگری و صحنه آرایی آن در هر عرصه‌ای شدن، فرجامی جز شکست انقلاب و سیلی خوردن اسلام نخواهد داشت، لذا تحت منویات و فرامین مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) هوشمندی و هوشیاری برابر جبهه دشمن را بیش از هر مقطع دیگری مورد مراقبت و اهتمام قرار داده و با رصد نگاه خصمانه فرعون امریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله ‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان به حوزه‌های راهبردی قدرت نظام، اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهند داد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح دومین خانه خانواده کشور در نیشابور
بنادر ایران در مسیر توسعه دریا‌محور، پدافند غیرعامل و جهش لجستیکی قرار دارند
وصل برق ۹۰ درصد منازل مسکونی در بندرعباس
رای مردم حق الناس است
آغاز عملیات برقی کردن خط ریلی تهران - مشهد تا پایان امسال
برگزاری چهارمین اجلاسیه مجمع عمومی بسیجیان بویراحمد درحسینیه ثارالله
افتتاح مدرسه قرآنی «سیدهاشم» در غزه با مشارکت پویش «ایران همدل»
گروه های پرخطر مراقب شیوع آنفلوانزا باشند.
برپایی نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی و سوغات در سنندج
تزریق روزانه ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز از پارس جنوبی به شبکه سراسری
در طولانی ترین شب سال نیازمندان را فراموش نکنیم.
تجلیل از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران برتر دانشگاه در گرگان
میزان ذخیره خون استان روند کاهشی دارد
گازگرفتگی در کهگیلویه و بویراحمد باز هم قربانی گرفت
دستگیری کیف‌قاپ حرفه‌ای در تبریز
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای کهگیلویه و بویراحمد
مدارس سراسر استان کرمان چهارشنبه ۲۶ آذر ماه غیرحضوری شد
تاکنون گزارشی از سیلاب، تلفات یا انسداد راه‌ها در استان نداشته‌ایم
افزایش عوارض ۱۰ آزادراه؛ رشد تا ۱۲۰ درصد در برخی مسیر‌ها
پژوهشگران؛ بازوان توانمند خوداتکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۹ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)