پخش زنده
امروز: -
وزير دفاع آمريکا از نمايندگان کنگره خواست تا بودجه مورد نياز ارتش اين کشور را تامين کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از رويترز؛ ژنرال جيمز ماتيس که در جلسه استماع کميته نيروهاي مسلح مجلس نمايندگان آمريکا حضور يافته بود گفت: ارتش ما همچنان قادر و توانا است اما برتري رقابتي ما در همه عرصه هاي جنگ افزاري دچار فرسايش شده است که شامل هوا، زمين ، دريا، بخش سايبري و فضايي مي شود.
جيمز ماتيس افزود: براساس محدوديت هاي متعدد ناشي از قطعنامه ها و کسري بودجه ، مزيت ها و برتري هاي ما همچنان افول مي کند. ترکيبي از فناوري هايي که به سرعت درحال تغيير هستند ، تاثير منفي ناشي از طولاني ترين نبرد تاريخ آمريکا (اشاره به افغانستان) بر آمادگي ارتش و نيز تامين مالي ناکافي باعث شده است که ارتش ما منابع کافي در اختيار نداشته باشد.
وزير دفاع آمريکا گفت: من نمي توانم درباره تاثير اين سردرگمي بر روحيه نظاميان ما، اغراق کنم. امروز درحاليکه من اينجا هستم، ما در پنتاگون مشغول برنامه ريزي عاقلانه و دور انديشانه براي يک تعطيلي ديگر (احتمالي) در دولت هستيم. کنگره براساس قانون اساسي اختيار دارد که ميزان حمايت از ارتش را افزايش دهد و هزينه نيروي دريايي را تامين کند. ما نيازمند کنگره هستيم که کنترل را در دست بگيرد نه اينکه فقط نظاره گر باشد.
من مي دانم که در زمان وقوع يک جنگ بزرگ، کنگره تمام نيازها را در اختيار ارتش قرار خواهد داد اما پولي که در زمان بحران داده مي شود ديگر نمي تواند به عنوان يک بازدارنده براي جنگ عمل کند! شما مي دانيد که در آن زمان(وقوع جنگ) ديگر ما هيچ فرصتي نخواهيم داشت که خود را آماده کنيم چون توليد مهمات، آموزش دادن و آماده کردن نظاميان نيازمند ماهها و سالها وقت است. براي اجراي راهبرد، ما نيازمند آن هستيم که شما ( در کنگره) هم اکنون بودجه را تصويب کنيد.