• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۳۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۱
اجتماعی » جامعه و شهری
درگفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما مطرح شد؛

توانمندسازی مددجویان،هدف اصلی کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره): هدف اصلی ما توانمندسازی مددجویان است به نحوی که نیازی به کمیته امداد نباشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، سیدپرویز فتاح با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه عدالت اجتماعی و رفع فقر و محرومیت از مهمترین اصول و آرمان های امام راحل بود، افزود: ایشان با همین هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) را تاسیس کردند.


وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حداقل حقوق و دستمزد را برای امسال حدود 930 هزار نفر درنظر گرفت، اضافه کرد: امسال با کمک دولت ، مجلس و خیرین ، مستمری مستمری بگیران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) را تا 700 هزار تومان رساندیم در حالی که در سال 95 این رقم زکمتر از 400 هزار تومان بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


فتاح ادامه داد: یک خانوار 5 نفره ماهانه 690 هزار تومان دریافت می کندکه با توجه به بقیه خدماتی که به آن ها ارائه می کنیم این رقم تقریباً به 930 هزار تومان می تواند برسد.


وی با اشاره به اینکه تبصره 14 بودجه سال 1397 برای رفع فقر مطلق در جامعه است ، افزود: احتمالاً کسانی که درآمد آن ها کمتر از حداقل دستمزد باشد زیر خط فقر هستند.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه حدود 5 میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: سه میلیون نفر تحت پوشش مستقیم ما هستند و مستمری ماهانه دریافت می کنند و 2 میلیون نفر را هم به صورت موردی خدمت ارائه می کنیم و حدود یک میلیون نفر هم تحت پوشش سازمان بهزیستی و خیریه ها هم حدود سه میلیون نفر هستند و در مجموع حدود 11 میلیون نفر هستند.


فتاح افزود: کمیته امداد حدود 18 نوع خدمت را به مدد جویان تحت پوشش خود ارائه می کند و مسئولیت اجتماعی وسیع را پیدا کرده است .


وی اضافه کرد: حدود 30 هزار خانواده را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دادیم و هرماه حق بیمه آن ها را پرداخت می کنیم و به 300 هزار دانش آموز و 70 هزار دانشجو خدمات تحصیلی ارائه می کنیم و وام مسکن و وام اشتغال هم از جمله خدمات ماست.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه یارانه افراد نیازمند باید بیشتر شود ، گفت: اینکه همه به طور مساوی یارانه دریافت کنند عادلانه نیست و در همین راستا ، از ابتدای سال 96 مستمری خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بیش از سه برابر شد و اجرای این طرح 4 هزار میلیارد تومان هزینه داشته است .


فتاح افزود: عدد 4 هزار میلیارد تومان در تبصره 14 بودجه سال 97 به 7 هزار میلیارد تومان یعنی در مقایسه با پارسال حدود 75 درصد افزایش یافته که این افزایش برای رفع فقر مطلق است.


وی ادامه داد: توافق ما با سازمان مدیریت برنامه و بودجه این است که 10 درصد به مستمری مددجویان تحت پوشش افزوده شود.


فتاح گفت: امسال مراجعه به کمیته امداد برای تحت پوشش قرار گرفتن ، حدود 50 درصد افزایش یافته است که علت آن تبلیغات رئیس جمهور ،دولت ، مجلس و ما مبنی بر سه برابر کردن مستمری مددجویان است.


وی افزود: سعی می کنیم مددجویان واقعی را شناسایی و به آن ها مستمری پرداخت کنیم.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه تعداد مستمری بگیران در هر ماه تغییر می کند، گفت: در بهمن امسال یک میلیون و 509 هزار خانواده معادل 247 میلیارد تومان مستمری گرفتند .


فتاح افزود: امسال بیشترین تسهیلات تاریخ کمیته امداد به مبلغ 2 هزار و 100 میلیارد تومان در نطر گرفته شده است که تاکنون 1650 میلیارد تومان را دریافت کردیم و 100 میلیارد تومان تا آخر امسال و بقیه را در فروردین و اردیبهشت دریافت خواهیم کرد و علاوه بر این ها 500 میلیارد تومان از منابع کمیته امداد، وام پرداخت کردیم که در مجموع بیش از 2 هزار و 500 میلیارد تومان می شود که این تسیهلات برای اشتغال ودر قالب 5 تا 20 میلیون تومان به مددجویان پرداخت می شود.


وی گفت: امسال به 140 هزار نفر این تسهیلات را پرداخت می کنیم و اگر آن ها به دو سوم درآمد حداقل پایه برسند از پوشش کمیته امداد خارج می شوند و در طول یک سال و نیم اخیر حدود 15 درصداز مددجویان از پوشش کمیته امداد خارج شدند و بیشتر آن ها توانمند شدند.

واگذاری 50 هزار مسکن مهر بدون متقاضی به مددجویان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در بودجه سال 1397 مقرر شد 50 هزار واحد مسکونی مهر بدون متقاضی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد واگذار شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، سیدپرویز فتاح در ادامه سخنان خود در برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه این کمیته، اورژانس اجتماعی فقر است، افزود: علت مراجعه مددجو به کمیته امداد را بررسی و سعی می کنیم مشکلاتش را حل کنیم و پس از رفع مشکل ، آن ها از پوشش این کمیته خارج می شوند یعنی مستمری آن ها قطع می شود اما خدمات دیگر آن ها ادامه می یابد .
فتاح درباره درآمدهای کمیته امداد گفت: ردیف اصلی از بودجه برای امسال حدود 4 هزار و 200 میلیارد تومان است که بیشتر برای پرداخت مستمری صرف می شود.


وی با بیان اینکه پیش بینی ما این است که سازمان مدیریت برنامه و بودجه تا پایان امسال 90 درصد این رقم را به ما تخصیص دهد، ادامه داد: درآمدهای مردمی امسال کمیته امداد حدود 2 هزار میلیارد تومان است که 30 درصد نسبت به پارسال رشد دارد و صرف خدمات به مددجویان می شود.


فتاح اضافه کرد: صدقات امسال 14 درصد و طرح اکرام 26 و زکات، 50 درصد افزایش یافته است.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه صندوق های صدقات در تهران در معرض آسیب های بیشتری قرار دارند، گفت: همه کسانی که به این صندوق ها دست درازی می کنند معتاد هستند اما در 95 درصد شهرستان ها هیچ کدام از صندوق های صدقات آسیب نمی بینند.


وی بر لزوم گسترش روش های الکترونیکی دریافت صدقات تاکید و اضافه کرد: درآمد کمیته امداد از این روش به شدت در حال افزایش است .

فتاح در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در بودجه سال 97 مقرر شد 50 هزار واحد مسکونی مهر بدون متقاضی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد واگذار شود، گفت: امسال 16 هزار واحد مسکونی را تحویل می دهیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم امسال 4 هزار واحد مسکونی را برای مددجویان کمیته امداد ساخت و قرار است سال آینده هم 6 هزار واحد را بسازد.

وی افزود: امسال 400 میلیارد تومان برای مسکن مددجویان هزینه می کنیم که این رقم در سال آینده به 700 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

فتاح اضافه کرد: بخشی از این منابع صرف اجاره و رهن واحد مسکونی، بخشی صرف تعمیر و بازسازی و بخشی هم صرف ساخت مسکن می شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: بیش از 80 درصد مددجویانی که وام اشتغال دریافت کردند، توانمند شدند.

وی افزود: تا هفته آینده عیدی همه جامعه هدف کمیته امداد را برابر مستمری یک ماه این کمیته به آن ها پرداخت می کنیم اما به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در 7 شهرستان مناطق زلزله زده استان کرمانشاه که حدود 25 هزار خانوار هستند سه برابر این مبلغ پرداخت می شود.


فتاح اضافه کرد: در این شهرستان ها 6 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد داشتیم که منازل آن ها بر اثر زلزله آسیب دید، 2 هزار و 500 واحد مسکونی تخریب کامل و 3 هزار و 500 واحد مسکونی نیاز به بازسازی و نوسازی دارند که اکثر آن ها آغاز شده است و صد در صد این واحد ها ساخته و یا نوسازی و حتی تجهیز می شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)