تعامل دولت با همه گروه های سیاسی
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در نشست با فعالان مدنی ، اجتماعی ، سیاسی و نمایندگان تشکل ها و احزاب شهرستان بیجار مسائل و موضوعات مختلف را بررسی کرد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، حسین خوش اقبال در این نشست پس از شنیدن نظرات شرکت کنندگان در این جلسه گفت: دولت با تمامی گروهها، تشکلها و احزاب قانونی کشور تعامل خواهد داشت.

خوش اقبال هدف از برگزاری این نشست را استفاده از نظرات فعالان مدنی، اجتماعی و سیاسی برای تصمیم گیریهای استانی و شهرستانی اعلام کرد و افزود: باید به دور از تنشهای غیر ضروری در تصمیم سازیها از تمامی سلایق استفاده کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با پذیرش تمامی نقدها گفت:: تقابل جناحها و گروههای سیاسی حربهی دشمنان نظام برای تضعیف انقلاب است.
وی افزود: عقلانیت و منطق باید در تمامی نقدها و نظرات در نظر گرفته شود.
خوش اقبال گفت:مردم با وجود تمامی مشکلات معیشتی و اقتصادی همواره پشتیبان نظام اسلامی هستند.
وی گفت: تحمل همدیگر و نقدپذیری دو ویژگی مهم مسئولین باید باشد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان همچنین گفت: پیگیری مشکلات شهرستان در دستور کار مسئولین قرار گرفته و قطعا همه باید دولت را در راستای اهداف نظام همراهی کنند.