توصیههای دامپزشکی قزوین برای خرید مرغ
دامپزشکی استان قزین با صدور اطلاعیه بهداشتی از مردم خواست تا با رعایت ضوابط بهداشتی در هنگام خرید مرغ ، سلامت خانواده را تضمین کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز قزوین، مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: از خرید مرغهای قطعه بندی شده و فاقد روکش

پلاستیکی بدون اطلاعات، پرهیز شود.
نقیبی افزود: بستهبندی مرغها باید دارای تاریخ تولید، انقضاء (حداکثر ۳ روز پس از تولید)، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی و اطلاعات دقیق تولید کننده باشد.
وی گفت: پوست مرغ سالم باید به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی و به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد.
نقیبی افزود: همچنین گوشت مرغ باید فاقد هرگونه تورم، خون مردگی یا خراش و نیز عاری از پر، ذراتخارجی و هرگونه آلودگی باشد.
مدیرکل دامزشکی استان گفت: ماهیچههای اسکلتی هم باید به رنگ سفید مایل به صورتی و فاقد هرگونه تغییر رنگ، خون مردگی و آثار تورم باشد.
به گفته نقیبی، نباید هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی، تعفن یا گندیدگی، از گوشت مرغ به مشام برسد.
مدیرکل دامزشکی استان گفت:: فرآوردههای خام دامی تازه باید در یخچال و در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و فرآوردههای منجمد نیز در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری شود.