• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۴۰۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
در سازمان برنامه و بودجه ؛

تایید مجوز جذب ۲۵ هزار فرهنگی

سازمان برنامه بودجه: مجوز جذب ۲۵ هزار نیرو در آموزش و پرورش در چند روز گذشته در سازمان برنامه و بودجه کشور تایید شد.

تایید مجوز جذب ۲۵ هزار فرهنگی در سازمان برنامه و بودجه کشوربه گزارش ‌خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی،‌ روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور،رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و فنی و‌حرفه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور: مجوز جذب ۲۵ هزار نیرو در آموزش و پرورش در چند روز گذشته در سازمان برنامه و بودجه کشور تایید شد و این نیروها باید از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب شوند.
سعید طاهری در نشستی که با مسئولان آموزش و پرورش ، افزود: مجوز جذب حدود ۱۷ هزار معلم پارسال و امسال در کشور داده شد که ۱۵ هزار نفر آن به صورت آزاد جذب می شوند. وی ادامه داد: آزمون استخدامی این نیروها برگزار شده و این افراد در مراحل گزینش هستند.

ایجاد انگیزه برای ماندگاری معلمان
رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و فنی و‌حرفه‌ای سازمان برنامه و بودجه ‌کشور همچنین گفت: باید فضای آموزشی بین شهرستان های برخوردار و کم برخوردار برابر شود و دانش آموزان در تمام مناطق از امکانات مناسب برای ادامه تحصیل برخوردار باشند.
طاهری افزود: این موضوع با عنوان عدالت بین شهرستانی، یکی از برنامه‌های اولویت‌دار درآموزش و پرورش است.
وی همچنین گفت: باید انگیزه معلمان را برای ماندگاری در سیستم آموزش و پرورش افزایش داد و تا زمانی که معلمان تمایل و امکان تدریس در مدرسه را دارند، می توانند به فعالیت خود ادامه دهند و بازنشسته نشوند.
طاهری یادآور شد: طبق قانون افرادی که در مشاغل تخصصی فعالیت دارند تا سن ۶۵ سالگی می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
اختصاص ۵۱ درصد اعتبار به آموزش و پرورش خوزستان
وی در ادامه افزود: ۴۲۰ پروژه مدرسه سازی نیمه‌کاره در خوزستان با ۲ هزار و ۱۵۰ کلاس درس به سه هزار و ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
این مقام مسوول گفت: از این تعداد ۱۴۰ پروژه استانی شامل ۱۸۱ کلاس درس به یک هزار و ۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و همچنین ۱۱۸ پروژه ملی شامل ۷۱۸ کلاس درس نیز به ۸۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
طاهری افزود: هشت پروژه نیز مردمی و ۱۱۴ پروژه نیز جزو سایر پروژه‌ها در خوزستان هستند که نهایت همکاری را با خوزستان برای تکمیل این پروژه ها خواهیم داشت.
رییس امور آموزش و پرورش عمومی و فنی و حرفه‌ای سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اعتبار تخصیص یافته به آموزش و پرورش بیان کرد: اعتبارات تخصیص یافته برای دستگاه‌های اجرایی، تاکنون کمتر از ۵۰ درصد بوده اما آموزش و پرورش خوزستان تاکنون حدود ۵۱ درصد تخصیص اعتبارات داشته است.
طاهری افزود: در یک زمان بندی مناسب باید سرانه فضای آموزشی را در خوزستان افزایش دهیم.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح نماد در مدارس خوزستان بیان کرد: در این طرح معلم ها برای ارتباط هر چه موثرتر و بهتر با دانش آموزان آسیب دیده آموزش می بینند و از دستگاه های مرتبط با مسایل اجتماعی از جمله بهزیستی نیز در این طرح کمک گرفته می شود.

پیش بینی خدمات رفاهی خاص و فوق العاده برای فرهنگیان خوزستان
طاهری در ادامه گفت: پدیده گرد و غبار در خوزستان باعث شده که معلمان این استان را ترک کنند، که در این زمینه پیشنهاد شد که افزایش انگیزه‌ای به صورت فوق‌العاده یا خدمات رفاهی خاص در این منطقه برای معلمان در نظر گرفته شود و قرار شد آموزش و پرورش، طرح اولیه آن را تنظیم و به برنامه و بودجه ارایه دهد.
وی گفت: برخی از معلمان به دلایل متعدد از خوزستان مهاجرت می‌کنند، که پدیده گردو غبار مهمترین عامل آن است که برای کاهش آمار مهاجرت لازم است انگیزه‌ای به صورت فوق‌العاده یا خدمات رفاهی خاص در این منطقه برای معلمان در نظر گرفته شود.
بنا به این گزارش،‌ دکتر سعید نمکی، معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه یک هیات هشت نفره متشکل از پنج رییس و سه مشاور زیر مجموعه خود در سفری ۲ روزه به خوزستان سفر کرده است.
سفر معاون سازمان برنامه و بودجه به خوزستان به منظور بررسی ظرفیت های خوزستان در تمام بخش ها و استفاده هر چه بیشتر و بهتر بودجه ملی اختصاص یافته در سال ۹۷ به خوزستان و بررسی تمام جوانب و مسایلی که باید در اختصاص بودجه سال ۹۸ به این استان مد نظر باشد انجام گرفته است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاشت درختان تجاری با بهره گیری از آب های نامتعارف درقروه
فعالیت سه هزار و ۵۰۰ مرکز مشاوره بهزیستی در کشور 
در آینده نزدیک ؛ موزه بانک در ارومیه افتتاح می‌شود
نقش تئاتر در تاب‌آوری جامعه و نمایش تاریخ و هویت ملی
حضور سازمان هواشناسی در نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو
دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری سانحه در پیست موتورسواری آزادی
مقام سوم جام رسانه ای امید برای ایلام
برپایی اردو‌های خدمت جهادی دندانپزشکی در خمینی شهر
کارگروه ویژه ساماندهی مدارس اوقافی در یزد تشکیل می‌شود
خرید بیش ازیک میلیون و ۳۵۰ هزار تن چغندر قنداز کشاورزان آذربایجان غربی
اصلاحیه آیین‌نامه جداسازی یارانه اعضای خانوار از سرپرست ابلاغ شد
گزارش خبرنگار صداوسیما از روند مهار آتش‌ در جنگل‌های الیت
پایداری هوا در اردبیل
اسقاط خودرو‌های فرسوده در برنامه هفتم
اختتامیه چهارمین جشنواره سواد رسانه ای گلستان در گرگان
­راهیابی تیم فوتبال هفت نفره ایران به دیدار پایانی قهرمانی آسیا - اقیانوسیه
روایت ایثار؛ کشاورز مؤمن پِرکَلّه ای که خانواده‌ را رها کرد تا ایران بماند
وزیر صمت: در مقاطع میانی زنجیره فولاد با مازاد تولید روبه‌رو هستیم
گام بلند شبکه یزد به سوی HD؛ سامانه نوین MCR و اتوماسیون پخش به بهره‌برداری رسید
پایش واحد‌های صنعتی در شهرستان اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)