• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۴۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال
سرمربی سایپا مطرح کرد؛

درخواست از نهادهای نظارتی برای ورود به فوتبال

سرمربی تیم فوتبال سایپا: نهادهای نظارتی از من شروع کنند و ببینند چه پول‌هایی به حساب من یا نزدیکانم و از کجا واریز شده است؟

درخواست دایی از نهادهای نظارتی برای ورود به فوتبالبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی دایی در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل سپاهان اظهار داشت: فردا یک بازی مهم و حساس دیگر داریم که مقابل سپاهان هست و همیشه جزو بهترین تیم‌های شهرستانی بوده است. آنها همیشه تیم خوبی داشتند و امسال هم با بازیکنانی خوب، کادر فنی و هوادارانی که دارند جزو مدعیان قهرمانی هستند.

وی ادامه داد: مطمئنا در دیدار فردا کار راحتی نخواهیم داشت. در دیدار رفت ما بخت بدی را در اصفهان تجربه کردیم اما تمام تلاش‌مان را انجام خواهیم داد تا با یک بازی خوب نتیجه دیدار رفت را جبران کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه سایپا می‌تواند عملکرد خوب خود مقابل استقلال و پرسپولیس را در مقابل سپاهان هم به نمایش بگذارد، عنوان کرد: در مقابل پرسپولیس عملکرد چندان خوبی نداشتیم و اگر عملکردمان خوب بود بازی را می‌بردیم. ما مقابل پرسپولیس اسیر چند اشتباه بچه‌گانه شدیم و آن دیدار را از دست دادیم اما مطمئن باشید تمام سعی و تلاش خود را انجام می‌دهیم و تمام قدرت خود را به کار می‌گیریم تا در دیدار فردا عملکرد خوبی داشته باشیم. دوست داریم با ارائه یک بازی خوب ۳ امتیاز را نیز کسب کنیم و برای این مهم هر کاری از دست‌مان بربیاید انجام می‌دهیم.

سرمربی تیم سایپا در واکنش به حاشیه‌هایی که پس از شکست این تیم مقابل پرسپولیس رخ داد و صحبت‌هایی که محمد دایی برادرش انجام داده بود که حاشیه‌ساز شد گفت: من پیش از بازی نیز در نشست خبری صحبت کردم و همیشه احترام گذاشته‌ام و تا به حال نشده توهینی به برانکو کرده باشم یا کاری که او انجام داده زیر سوال ببرم. برانکو کار بزرگی انجام داده و پرسپولیس را دو سال پشت سر هم قهرمان کرده و امسال هم مدعی جدی قهرمانی است و فصل قبل هم تیمش را تا فینال لیگ قهرمانان آسیا برده است. همه اینها نشان می‌دهد که برانکو کار بزرگی انجام داده و مورد احترام من بوده است.

وی تاکید کرد: اینکه شما (رسانه‌ها) بعد از یک بازی حساس که تیم ما شکست خورده و طبق صحبت خودتان به کادر فنی ما فحاشی شده و در چنین شرایطی تماس می‌گیرید و مصاحبه می‌کنید آن هم در شرایطی که با اشتباهات بچه‌گانه خودمان باخته‌ایم و در حالت عصبانی هستیم چنین چیزهایی نیز پیش می‌آید. آن صحبت‌هایی که از سوی محمد ما (محمد دایی مربی سایپا) صورت گرفته که یک بچه هم می‌توانست این نتایج را بگیرد شاید اشتباه بوده یا شاید اصلا چنین تعبیری را به کار نبرده است اما آیا بخش دیگر صحبت‌های او اشتباه بود؟

سرمربی سایپا ادامه داد: مگر دروغ گفته که یک بازیکن پرسپولیس به اندازه بودجه تیم ما هزینه داشته است. البته این موضوع هم ایرادی ندارد و همه جای دنیا به همین شکل است که آن تیم‌هایی که توان دارند هزینه می‌کنند و نتیجه هم می‌گیرند. من خیلی وقت است که می‌گویم تیمی که هوادار ندارد مشکل مالی هم دارد و در چنین شرایطی نبرد ما نابرابر است اما با تمام این شرایط به بازیکنانم، به کادرم و به تیمم افتخار می‌کنم که در این فصل به خصوص در نیم فصل دوم چنین بازی‌هایی انجام داده‌ایم و چنین اتفاقاتی را در فصل جاری رقم زده‌ایم.

دایی با اشاره به برخی ابهامات و شبهات افزود: من نه تنها از کمیته اخلاق بلکه از قوه قضائیه، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه تقاضا دارم که به خیلی از موارد و اتفاقات در فوتبال و ورزش ما ورود کنند. ببینند چه اتفاقاتی در ورزش ما رقم می‌خورد. خوشحال می‌شوم که ابتدا از خود من شروع کنند و ببینند چه پول‌هایی به حساب من یا نزدیکان من از کجا واریز شده است؟ از خود من شروع کنند و ببینند چگونه است که یک کارمند ساده چه پول‌هایی را به حساب خودش یا نزدیکانش واریز می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: کمیته اخلاق که سهل است از هیچ کسی حرفی نداریم و ای کاش وارد این ماجرا شوند. ببینند که از سال ۸۹، ماجراهای کارخانه روغن نباتی و صندوق پیشکسوتان چه بوده و به این مسائل برسند. بحث عیدی‌های آن زمان و مباحثی چون بلیت‌فروشی، تبلیغات محیطی نیاز به بررسی دارند و ببینند که بلیت‌ها چگونه فروخته شده و پول آنها کجا رفته است؟ در بازی‌های خانگی خارج از کشور پرسپولیس ببینند چه کسانی بلیت‌فروشی کردند و بلیت تقلبی فروخته‌اند که این مسائل باید بررسی شود. آن وقت ببینیم که سر چه کسانی بالا و سر چه کسانی پایین خواهد بود.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماجراجویی نظامی در کارائیب، باتلاق سیاسی ترامپ
بازشدن پای رئیس جمهور صربستان به پرونده سافاری سارایوو
تداوم تخلفات در نبود نظارت
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
تاکید بر مشارکت حداکثری و برگزاری انتخاباتی امن در تهران
نائب قهرمانی عبدی در رقابت‌های کشتی همبستگی کشور‌های اسلامی
رای گیری در کنگره آمریکا برای انتشار پرونده آپستین
احداث ۱۵ مدرسه برای کاهش تراکم دانش آموزان در لرستان
اجرای بیش از ۳ هزار برنامه همزمان با هفته بسیج در آذربایجان‌شرقی 
تشکیل شورای پیشرفت در ۷۲ محله کرمان
فوتسال دانش‌آموزان جهان؛ برتری قاطع پسران ایران مقابل صربستان
استفاده دولت انگلیس از کودکان با عنوان اصلاحات در نظام پناهجویی
وزارت دفاع انگلیس در جستجوی محل‌های مناسب برای مهمات سازی
معرفی تیم‌های برتر رویداد «امید» رفسنجان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
برگزاری سالگرد قتل عام وکووار در کرواسی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ مردان بسکتبال سه‌نفره ایران نتیجه را واگذار کردند
حقوق مالکانه معادن نباید در هزینه‌های جاری دولت مصرف شود
بازگشت سهم ۱۵ درصدی استان کرمان از درآمد معادن؛ زمینه ساز توسعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)