به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد ، نخستین سالگرد انتخابات عمومی سال ۱۳۹۷ پاکستان در شهرهای مختلف این کشور برگزار شد.
حزب حاکم تحریک انصاف که برنده انتخابات سراسری پارسال بود ، این روز را به عنوان روز تشکر و احزاب مخالف که مدعی تقلب در انتخابات بودند ، به عنوان روز سیاه برگزار کردند.
در این روز تجمعات اعتراضی علیه دولت در شهرهای مختلف پاکستان با حضور سران احزاب مخالف دولت از جمله «مسلم لیگ نواز شریف»، «حزب مردم» و «جمعیت علمای اسلام(شاخه فضل الرحمان)» برگزار شد.
«بلاول بوتو زرداری» رئیس حزب مردم با انتقاد از دولت کنونی اعلام کرد: دولت کنونی با سیاست های اشتباه آینده پاکستان را در معرض خطر جدی قرار داده است و اقتصاد کشور را به سوی نابودی پیش میبرد.
احزاب مخالف دولت با متهم کردن حزب تحریک انصاف به تبانی با قدرت های غیردموکرات، آن را بعنوان تهدیدی جدی برای بقای دموکراسی در پاکستان می دانند.
حزب حاکم نیز با رد این اتهامات مدعی است که روز سوم مرداد ۱۳۹۷ روز پایان یافتن سیاست وراثتی دو خانواده در میادین سیاسی پاکستان بود.
«فردوس عاشق اعوان وزیر تبلیغات پاکستان در این زمینه اعلام کرد: احزاب مخالف باید به جای مخالفت بی جا با حزب حاکم در زمینه توسعه کشور اقدام کنند.
احزاب مخالف دولت در تلاش اند تا صادق سنجرانی رئیس مجلس سنا را نیز از سمت خود برکنار کنند ، اما حزب حاکم می کوشد تا این اقدامات احزاب مخالف را ناکام بگذارد.
با وجود افزایش تنش های سیاسی در پاکستان کارشناسان و بسیاری از مردم این کشور با تایید اصلاحاتی که تاکنون حزب تحریک انصاف انجام داده اعتقاد دارند باید فرصت بیشتری به این حزب برای عملی کردن برنامه هایش داد.