• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۰
سیاسی » رهبری
رهبر انقلاب اسلامی:

نترسیدن از دشمن؛ دستور مهم قرآن

مقام معظم رهبری: نترسیدن از دشمن و محکم ایستادن در مقابل او از دستور‌های مهم قرآن است.

نترسیدن از دشمن؛ دستور مهم قرآنبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در اولین روز از ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و موسم ضیافت الهی، مراسم انس با قرآن در مصلای تهران و ارتباط زنده تصویری با حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد و قاریان قرآن کریم به تلاوت آیات نور پرداختند.

رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم در سخنانی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن، به بیان مواردی از دستورهای کاربردی و سعادت‌بخش قرآن برای تنظیم قواعد و روابط فردی و جمعی زندگی انسانها پرداختند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تنها راه نجات بشریت از ظلم، تبعیض، جنگ، ناامنی، لگدمال شدن ارزشها و حاکم شدن امنیت و سلامت و آسایش را عمل به دستورهای کاربردی قرآن دانستند و گفتند: یک دسته از دستورهای کاربردی قرآن، نحوه قاعده سازی در زندگی است. اگر این قاعده‌سازی بر مبنای قدرت و پول و شهوت باشد، انسان از زندگی واقعی و اخروی بی‌نصیب خواهد ماند اما اگر انسانها بنای زندگی خود را در دنیا براساس نیکی و حسنه قرار دهند، علاوه بر منافع دنیوی قطعاً به مقاصد واقعی و حقیقی زندگی نیز خواهند رسید.
وسیله قرار دادن نعمت های الهی همچون ثروت و قدرت برای آباد کردن زندگی انسانهای دیگر و نجات نیازمندان و نیکی به همنوعان، یکی دیگر از دستورهای کاربردی قرآن بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، عمل به دسته دیگری از آیات قرآن و دستورهای کاربردی آن را موجب تنظیم مناسبات اجتماعی دانستند و افزودند: از جمله این دستورها، «نهی از غیبت در جامعه» و «رعایت انصاف حتی در قبال مخالفان و دشمنان» است.
ایشان «پیروی نکردن از موضوعاتی را که نسبت به آنها یقین وجود ندارد» از جمله دستورهای قرآن خواندند و یکی از مشکلات ژورنالیسم رایج در دنیا را عمل نکردن به این دستور و تلاش برای شایعه پردازی و خبرسازی دانستند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: متأسفانه در داخل جامعه ما هم از این موارد به چشم می‌خورد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «پرهیز از اعتماد و گرایش به ظالمان»، «رعایت قسط و عدل و انصاف در زندگی» و «خیانت نکردن در امانت» را از دیگر دستورهای اسلام برشمردند و با تأکید بر اینکه خیانت نکردن در امانت شامل مسئولیت هم می شود، گفتند: «نترسیدن از دشمن و محکم ایستادن در مقابل او» از دستورهای مهم قرآن است و وضعیت امروز برخی دولتهای اسلامی و تحقیر آنها به‌وسیله قدرتهای ظالم نتیجه ترسیدن آنها از دشمنان اسلام است.
ایشان با اشاره به سیره و درس بزرگ امام بزرگوار مبنی بر نترسیدن از قدرتهای زورگو تأکید کردند: هراس از امریکا نتایج تلخی را به بار خواهد آورد و ما در سالهای گذشته در برخی دولتهای خودمان مشاهده کردیم که ترس از امریکا، آنها را دچار چه مشکلات سختی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی «اقامه نماز با توجه و برای یاد خدا» و «توبه و درخواست عفو و بخشش از خداوند بخصوص در ایام ماه مبارک رمضان» را زمینه ساز اعتلای روحی دانستند و در پایان اظهار امیدواری کردند که آحاد ملت و مسلمانان و بویژه دولتهای اسلامی و مسئولین توفیق عمل به دستورهای کاربردی قرآن را بیابند زیرا نسخه شفابخش مشکلات است.
در این مراسم نورانی، تعدادی از اساتید قرآنی و قاریان جوان و یکی از مناجات‌خوانان به اجرای برنامه پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۹ دی؛ یوم‌اللهِ بصیرت و تجلی پیوند ناگسستنی مردم و انقلاب
دعوت از فرنگی کار جهرمی به رقابت‌های انتخابی تیم ملی
تقویم روز و اوقات شرعی نهم دی به افق آبادان و خرمشهر
دعوت وزنه برداری سیرجانی به اردوی تیم ملی
درخشش تیم وزنه برداری باشگاه گل‌گهر در هفته دوم لیگ برتر
سال ۲۰۲۵ سال پیروزی مطلق بر طرح بی‌ثبات‌سازی ونزوئلا است
بازدید استاندار کرمان از محل فیلم‌برداری «پسرک پشم‌فروش»
جعفری: طرح جامع صنعت سیمان تدوین می‌شود
آتش‌سوزی مرگبار دیگر در انگلیس
صدور روادید فرودگاهی در کرمان
بهره‌برداری از «پل سه‌راهی سیلو» کرمان تا سه ماه آینده
افزایش ۷۷ درصدی صادرات ایران به آفریقا در ۸ ماه امسال
آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش آموز
افت ۱۱ درصدی تولید در صنعت سیمان
نظامی که با حضور بیمه شد؛ روایتی از حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸
شب‌های هنری ایران در مسقط
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و شهمیرزاد
شهادت ۲۵ فلسطینی بر اثر سرمای هوا در غزه
حمله مجدد آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
معرفی فینالیست‌های بوکس قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)