• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۸۸۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
با دستور رئیس جمهور

رونمایی از موشک‌های شهید حاج قاسم و ابومهدی

جانشین وزیر دفاع موشک بالستیک شهید حاج قاسم و موشک کروز ابومهدی ساخت متخصصان صنعت هوافضای وزارت دفاع را رونمایی کرد.

موشک بالستیک شهید حاج قاسم و موشک کروز ابومهدی رونمایی شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع در آیین رونمایی از این دو موشک راهبردی گفت: روز صنعت دفاعی یادآور رشادت‌های گمنامان عرصه دانش و فناوری این مرز و بوم است؛ به همت جهادگران گمنام سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع که یکی از سازمان‌های پیشرو در این وزارتخانه است دو محصول رونمایی می‌شود.
وی با بیان اینکه دستاورد‌های امروز بخش دفاع فراتر از تصور بدخواهان و دشمنان ملت غیور ایران اسلامی است گفت: در زمینه موشک‌های بالستیک به مرز‌های فناوری دانش آیرودینامیک رسیده‌ایم؛ در موشک‌های کروز بر تمام تحریم‌های دشمنان غلبه کرده و فصل نوینی باز شده است. طراحی و ساخت این دو موشک ویژگی‌های بی‌بدیلی دارد که بخش کمی از آن به استحضار می‌رسد. این محصولات با کمترین هزینه تولید شده که چیزی نزدیک به یک دهم قیمت جهانی است؛ زمان دستیابی به این دو محصول در کمترین رده در نرم جهانی است؛ چیزی که بزرگان هوافضای جهان به آن اذعان دارند این است که ه دوی این دو محصول توان بازدارندگی و عمق راهبردی امنیت کشور را افزایش می‌دهند و دشمنان را از مرز‌های آبی و خاکی مان دور می‌کنند. محصول اول به یاد سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی موشک "شهید حاج قاسم" نامگذاری شده و امیدواریم در سایه الطاف الهی، قدرت ملی و امنیت مردم عزیز کشورمان بیش از پیش فراهم شود.
جانشین وزیر دفاع در تشریح موشک بالستیک حاج قاسم گفت: موشک شهید‌قاسم موشک بالستیکی است که با برد ۱۴۰۰ کیلومتر مایل پرتاب کملاً تاکتیکی و بر خلاف تمام موشک‌های مشابه آن در دنیا مبتنی بر کنترل آیرودینامیکی است؛ چیزی که در دنیا سابقه ندارد؛ رسیدن به موشک شهید حاج قاسم حاصل تجربیات متعددی است که نمونه‌های آن در نمایشگاه اقتدار موشک‌های بالستیک به نمایش درآمده است؛ خرداد سال ۱۳۸۰ موشک راهکنشی فاتح ۱۱۰ با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی شد؛ موشک فاتح ۳۱۳ با برد ۵۰۰ کیلومتر در اوایل دولت یازدهم رونمایی شد که در عملیات عین الاسد به غرش درآمد؛ موشک‌های راهبردی خانواده سجیل قبل از آن تحویل نیرو‌های مسلح شده است؛ پس از آن موشک‌های ارزشمند و تاکتیکی ذوالفقار با طراحی و ساخت صد درصد داخلی امتحان خود را در سرکوب تروریست‌های جنایتکار برای انتقام خون شهدای اهواز و مجلس پس دادند.

سردار تقی زاده ادامه داد: برپایه اندوخته این تجربیات موشک شهید حاج قاسم طراحی شده است؛ سامانه‌های پدافندی موشک‌های سریع را نمی‌توانند رهگیری کنند که موشک شهید قاسم از جمله آنهاست.

جانشین وزیر دفاع در تشریح مشخصات موشک راهبردی کروز گفت: موشک ابومهدی یک موشک کروز برد بلند است که نام مجاهد بزرگ شهید ابومهدی المهندس بر آن نهاده شده است؛ ویژگی اصلی موشک‌های کروز قابلیت شلیک از عمق را دارد و در آینده نزدیک، نیروی دریایی راهبردی کشور نیز به آن مجهز خواهد شد که با تجهیز نیرو‌های مسلح ما به موشک شهید ابومهدی امنیت مرز‌های آبی از هزار کیلومتری تامین خواهد شد.
وی افزود: این موشک قابلیت دارد که در زمان‌های متفاوت و از چند مسیر مختلف به یک هدف برسد و بدین ترتیب پدافند دشمن در این حالت ناتوان و ناکارآمد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماجراجویی نظامی در کارائیب، باتلاق سیاسی ترامپ
بازشدن پای رئیس جمهور صربستان به پرونده سافاری سارایوو
تداوم تخلفات در نبود نظارت
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
تاکید بر مشارکت حداکثری و برگزاری انتخاباتی امن در تهران
نائب قهرمانی عبدی در رقابت‌های کشتی همبستگی کشور‌های اسلامی
رای گیری در کنگره آمریکا برای انتشار پرونده آپستین
احداث ۱۵ مدرسه برای کاهش تراکم دانش آموزان در لرستان
اجرای بیش از ۳ هزار برنامه همزمان با هفته بسیج در آذربایجان‌شرقی 
تشکیل شورای پیشرفت در ۷۲ محله کرمان
فوتسال دانش‌آموزان جهان؛ برتری قاطع پسران ایران مقابل صربستان
استفاده دولت انگلیس از کودکان با عنوان اصلاحات در نظام پناهجویی
وزارت دفاع انگلیس در جستجوی محل‌های مناسب برای مهمات سازی
معرفی تیم‌های برتر رویداد «امید» رفسنجان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
برگزاری سالگرد قتل عام وکووار در کرواسی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ مردان بسکتبال سه‌نفره ایران نتیجه را واگذار کردند
حقوق مالکانه معادن نباید در هزینه‌های جاری دولت مصرف شود
بازگشت سهم ۱۵ درصدی استان کرمان از درآمد معادن؛ زمینه ساز توسعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)