• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ؛

تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تسهیلات به استان

هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال و عمرانی به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده می‌شود.

وعده معاون رئیس جمهور به مسئولان استان برای کاهش بیکاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز جلسه‌ای با حضور حجت الاسلام موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، دکتر کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مهدی روشنفکر نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار، دکتر دارا کریمی نژاد مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری با دکتر امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
مهدی روشنفکر در نشست مجمع نمایندگان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد با معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری گفت: بدون شک یکی از برنامه‌های موفق و تاثیرگزار دولت در سال‌های اخیر اجرای قانون توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی بوده که نه تنها موجب ایجاد اشتغال و رونق تولید شده بلکه تا حدودی مهاجرت به شهر‌ها را نیز کنترل کرده است.

وی با اشاره به اینکه در راستای استفاده بهینه از این فرصت توجه به برخی الزام‌ها ضروری است، عنوان کرد: مطالعات انجام شده و اطلاعات آمار موجود نشان از آن دارد که استان کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیت‌های مناسبی در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی برخوردار است و به همین دلیل اختصاص سهم ۴۵ درصدی تسهیلات روستای در این بخش بسیار کم و ضروریست نسبت به افزایش سهم تسهیلات این بخش اقدام شود.
وی خواستار تداوم و استمرار پرداخت تسهیلات روستایی با افزایش تعداد موسسات و بانک‌های عامل به عنوان موضوعی بسیار مهم در توسعه اقتصادی مناطق روستایی شد و ادامه داد: شرایط اقلیمی، بارندگی‌های نسبتا مناسب و برخورداری از منابع طبیعی غنی استان کهگیلویه و بویراحمد را مستعد توسعه بخش کشاورزی کرده است.
نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: منابع مالی برای احداث مجتمع‌های دامپروری صنعتی حداقل ۵۰۰۰ راسی در مناطق دشتروم، لوداب و سپیدار و همچنین ایجاد مجتمع‌های صنایع تبدیلی محصوالت کشاورزی در سی سخت، بخش پاتاوه و کاکان تامین شود.

روشنفکر خاطرنشان کرد: تامین منابع مالی احداث مجتمع‌های گلخانه‌ای حداقل ۱۰۰ هکتاری در مناطق کاکان، مارگون و بخش کبگیان نیز ضروری بوده و بخش‌های از شهرستان بویراحمد، سی سخت مرکز شهرستان دنا و روستاه‌های اطراف آن از ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه گردشگری برخوردار بوده که می‌طلبد تامین منابع مالی برای توسعه گردشگری و تبدیل روستا‌های موصوف به عنوان دهکده‌های گردشگری اجرایی شود.
وی بیان کرد: همواره مشاغل خرد و خانگی بعنوان یکی از کسب کار‌های شناخته شده مطرح هستند و دهستان سادات محمودی از توابع شهرستان دنا از ظرفیت‌های انسانی مستعدی در زمینه صنایع دستی برخوردار بوده که
نیازمند حمایت مالی، آموزشی و پوشش بیمه دارند.

روشنفکر گفت: انتخاب تعداد ۱۰ روستای دیگر از روستا‌های شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون بعنوان روستا‌های بدون بیکار به‌منظور حمایت‌های مرتبط با برنامه مربوطه از مطالبات مردم این ۳ شهرستان از مجموعه دفتر مناطق محروم رئیس جمهوری است.
روشنفکر همچنین در این نشست خواستار احداث جاده ولى حسین به طول ٧ کیلومتر، جاده گلال به طول ٩ کیلومتر، شب لیز به دلى گردو به طول ٨کیلومتر جاده گردنگاه به طول ٣ کیلومتر و جاده چیتاب به راه اصلى پاتاوه دهدشت به طول ٣ کیلومتر شد.
امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در پاسخ به درخواست‌های مهدی روشنفکر وعده داد کارگروهی با هدف توسعه کهگیلویه و بویراحمد با حضور برخی از وزرا و معاون رئیس جمهوری تشکیل شود.
وی از معاون خود خواست تا به تامین یک هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای رفع محرومیت‌ها در این استان پیش بینی کند و از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در نیمه اول و ۱۰۰ میلیارد ریال در نیمه دوم اختصاص یابد.
 
در این دیدار حجت الاسلام موحد با اشاره به اهمیت توجه به روستائیان و توسعه مناطق روستایی و همچنین ضرورت مهاجرت معکوس برای جهش تولید گفت: بخش عمده‌ای از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد را روستائیان تشکیل می دهند که نیاز است خدمات ویژه‌ای به این قشر ارائه شود.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی ساخت و بهسازی راه‌های ارتباطی را از مهمترین خواسته‌ها و برون رفت روستائیان از محرومیت دانست و افزود: با ایجاد راه ارتباطی مناسب می‌توان خدمات مختلفی به روستائیان ارائه کرد که این مهم باعث جهش تولید و کاهش بیکاری در روستا‌ها می‌شود.

در این جلسه حجت الاسلام موحد به مشکلات راه‌های ارتباطی تعدادی از روستا‌های حوزه انتخابیه اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های مناسب شهرستان چرام در زمینه گردشگری که هرساله پذیرای گردشگران زیادی از داخل و خارج از کشور است و نیاز است تا زیر ساخت‌هایی را برای رونق این صنعت و ایجاد اشتغال مردم فراهم کرد.
وی اضافه کرد: حال که جاده ملی پاتاوه دهدشت از خدمات ارزشمند نظام به مردم استان می‌باشد و شهرستان چرام هم در همجواری این محور قرار دارد انتظار می‌رود جاده ارتباطی سادات امام زاده علی (ع) به دمه و میان تنگان به این جاده متصل شود، که با این امر روستا‌های بسیاری از بن بست خارج خواهد شد.

وی همچنین به دیگر روستا‌های شهرستان چرام اشاره کرد و بیان کرد: زیر سازی و آسفالت جاده طسوج، چرام – چاسخار از روستای گره ای، جوخانه به چات باریک لوداب و پشته زیلایی به بید انجیر در حوزه سرفاریاب از دیگر مشکلات و خواسته‌های مردم چرام است که جمعیت زیادی در این مناطق ساکن اند و انتظار می‌رود مساعدت ویژه‌ای در این زمینه صورت گیرد.
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگر از پیگری مطالبات مردم، توجه به ساخت راه دسترسی روستای گردشگری عروه در شهرستان لنده را یاد آور شد و گفت: این روستا نیز یکی از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان لنده است که توجه به این امر کمک زیادی به رونق منطقه و اشتغال زایی جوانان خواهد داشت.

احداث جاده روستای مونه -کوه سفید که محل ییلاق جمعیت زیادی از عشایر شهرستان‌های لنده و بهمئی است از دیگر خواسته‌های حجت الاسلام موحد از دکتر امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری بود.
در پایان حجت الاسلام موحد از معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری خواست تا با حضور در حوزه انتخابیه از نزدیک دیگر مشکلات روستائیان این حوزه را بررسی و مساعدت‌های ویژه اعمال شود.
بر اساس این گزارش، در این دیدار استاندار و دیگر مسولان حاضر در جلسه پیگیر مشکلات و خواسته‌های مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)