• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۰۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
شناسایی ۲۱۳۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور

تعداد جان باختگان کرونا از ۲۳ هزار نفر فراتر رفت

سخنگوی وزارت بهداشت: ۲۱۳۹ بیمار جدید کووید۱۹ در شبانه روز گذشته شناسایی شدند و مجموع قربانیان کرونا در کشور از ۲۳ هزار نفر فراتر رفت.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، خانم دکتر سیما لاری افزود: از دیروز تا امروز ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و هزار و ۱۳۸ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۹۹ هزار و ۹۴۰ نفر رسید.

خانم لاری گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۳ هزار و ۲۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۳ هزار و ۲۹ نفر رسید.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۳۴۴ هزار و ۵۱۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۳۷۶۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

دکتر لاری افزود: تاکنون سه میلیون و ۵۳۲ هزار و ۸۷۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.

 
خانم لاری گفت: همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
 
مجموع قربانیان کرونا در کشور از ۲۳ هزار نفر فراتر رفت

 

 

تحریم های ظالمانه آمریکا، بزرگترین تهدید قرن علیه ملت ایران

 

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین با انتقاد از تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، گفت: با خروج آمریکا از برجام، نقض یکجانبه قوانین بین المللی، بی توجهی به مصوبات بین المللی و ادامه و اعمال سخت ترین تحریم های معاصر علیه ملت ایران، مسدودسازی کانال های تامین مالی و فشار به شرکت هایی دارویی و تجهیزات پزشکی و منع آنها در فروش این اقلام به ایران، تامین نیازهای سلامت مردم را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

 
دکتر لاری گفت: اکنون به رغم مواجهه همه جانبه کشور با همه گیری کرونا و با وجود تلاش همه جانبه و جهادگرانه مسئولان نظام سلامت در این شرایط حساس و پیچیده، با نقص غیر قانونی و آشکار قوانین بین المللی از طرف آمریکا بزرگترین تهدید قرن حاضر علیه ملت ایران رقم خورده است.
 
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: اعمال هر گونه سیاست خصمانه و ضد حقوق بشر دولت آمریکا علاوه بر تضییع حقوق ملت ایران، عواقب ناگواری برای سلامت و امنیت جهان به همراه دارد. ارسال نامه وزیر بهداشت به مدیر کل سازمان بهداشت جهانی و اشاره وی به توافقات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با کرونا و فراخوان آن سازمان برای رفع تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران بیانگر اقدامات ضد حقوق بشر آمریکا علیه ملت ایران است.
 
دکتر لاری گفت: تحریم دارو و تجهیزات پزشکی و از دسترس دورنگه داشتن این اقلام ضروری سیاست ظالمانه آمریکا علیه سلامت ملت ایران را ثابت می کند اما ملت ایران با رعایت شیوه نامه های بهداشتی سرافرازانه و سربلند از این آزمون سخت عبور می کنند.
 
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)