• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۱۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری

شیوع کرونا باعث اعتماد بیشتر مردم به هلال احمر شد

رییس جمعیت هلال احمر: شیوع کرونا و همراهی مردم با هلال احمر باعث شد تا اعتماد مردم به این نهاد اجتماعی ارتقا یابد.

شیوع کرونا باعث اعتماد بیشتر مردم به هلال احمر شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای کریم همتی در نشست ویدئو کنفرانس معاونان امور داوطلبان استان‌های این جمعیت به مناسب روز جهانی داوطلب که با حضور رئیس سازمان داوطلبان و مسئول دفتر حوزه نمایندگی، ولی فقیه در سازمان داوطلبان برگزار شد، ضمن تبریک روز جهانی داوطلب، از زحمات و خدمات همکاران حوزه داوطلبان هلال‌احمر در سراسر کشور تقدیر کرد و با تاکید بر ضرورت شفاف بودن هزینه‌ها در ارائه خدمات داوطلبانه گفت: رئیس سازمان داوطلبان در این زمینه، عملکرد کاملا شفافی داشته و نشان داده هرآنچه که امروز به دست هلال‌احمر می‌رسد، از همان دست، به دست مردم نیازمند خواهد رسید.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: گسترش خانه‌های هلال، از اولویت‌های هلال‌احمر بوده و رئیس جمهور هم در این مورد وعده تخصیص اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی را داده که در حال پیگیری وصول آن هستیم.
همتی گفت: در حوزه داوطلبان باید میزان فعالیت‌ها و حضور و مشارکت داوطلبان در فعالیت‌های بشردوستانه را افزایش دهیم، بخشی از حضور داوطلبان مالی است، اما گاهی می‌توان از ظرفیت‌های دیگر داوطلبان هم استفاده کرد به طور مثال، اگر پزشکی می‌تواند با تخصصش و یا مهندسی با ایده‌های نوآورنه خود، همراه هلال احمر در کمک به نیازمندان باشد، اتفاق خوشایندی است.
وی با استقبال از استقرار پایگاه‌های سیار انتقال خون در جمعیت هلال احمر ادامه داد: استقرار این پایگاه‌ها خبر خوشی بود چراکه بسیاری از روستاییان و ساکنان شهر‌های کوچک برای اهدای خون دچار مشکل هستند که استقرار این پایگاه‌ها بسیار کمک کننده خواهد بود.

ظرفیت ایجاد ۲۲ پایگاه سیار انتقال خون در هلال‌احمر

در این نشست رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر ضمن گرامیداشت روز جهانی داوطلب و هفته نکوداشت داوطلبان هلال احمر گفت: این سازمان، برنامه‌های عملیاتی استان‌ها را به آن‌ها ابلاغ کرده که طبق آن، تقدیر و تجلیل از اعضا حداقل کاری است که ما می‌توانیم در این هفته انجام دهیم.
محمد نصیری در ادامه گفت: ۲۵ میلیارد تومان اعتبار، به منظور تهیه و توزیع سبد‌های غذایی به استان‌ها اختصاص یافته و این اعتبار‌ها تا انتهای سال به صورت دوره‌ای پرداخت خواهد شد.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت اهداء خون ادامه داد: در هفته آینده یک پایگاه سیار انتقال خون در ساختمان صلح مستقر می‌شود و ظرفیت ایجاد ۲۲ پایگاه سیار را خواهیم داشت تا در نقاط مختلف کشور حضور داشته باشیم.

اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال‌احمر

رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر ۱۸۹ بانک امانات داریم و تمام تلاش ما تا پایان دولت این است که هیچ شعبه‌ای بدون بانک امانات پزشکی نماند، هم اکنون ۵۲۰۰ کالا مانند ویلچر، واکر، تخت و سایر تجهیزات پزشکی در این بانک‌ها موجود است، به علاوه اینکه ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هم برای خرید تجهیزات پزشکی به بانک امانات اختصاص خواهد یافت.
نصیری در ادامه و با اشاره به پویش "اهدای نفس" که در روز‌های گذشته برگزار شد، تاکید کرد: در هفته آینده کپسول‌های اکسیژن به استان‌های کشور ارسال خواهد شد.
امسال گرامیداشت روز جهانی داوطلب با شعار «با هم می‌توانیم، به واسطه داوطلبی»، روز پنجم دسامبر؛ پانزدهم آذر برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاشت درختان تجاری با بهره گیری از آب های نامتعارف درقروه
فعالیت سه هزار و ۵۰۰ مرکز مشاوره بهزیستی در کشور 
در آینده نزدیک ؛ موزه بانک در ارومیه افتتاح می‌شود
نقش تئاتر در تاب‌آوری جامعه و نمایش تاریخ و هویت ملی
حضور سازمان هواشناسی در نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو
دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری سانحه در پیست موتورسواری آزادی
مقام سوم جام رسانه ای امید برای ایلام
برپایی اردو‌های خدمت جهادی دندانپزشکی در خمینی شهر
کارگروه ویژه ساماندهی مدارس اوقافی در یزد تشکیل می‌شود
خرید بیش ازیک میلیون و ۳۵۰ هزار تن چغندر قنداز کشاورزان آذربایجان غربی
اصلاحیه آیین‌نامه جداسازی یارانه اعضای خانوار از سرپرست ابلاغ شد
گزارش خبرنگار صداوسیما از روند مهار آتش‌ در جنگل‌های الیت
پایداری هوا در اردبیل
اسقاط خودرو‌های فرسوده در برنامه هفتم
اختتامیه چهارمین جشنواره سواد رسانه ای گلستان در گرگان
­راهیابی تیم فوتبال هفت نفره ایران به دیدار پایانی قهرمانی آسیا - اقیانوسیه
روایت ایثار؛ کشاورز مؤمن پِرکَلّه ای که خانواده‌ را رها کرد تا ایران بماند
وزیر صمت: در مقاطع میانی زنجیره فولاد با مازاد تولید روبه‌رو هستیم
گام بلند شبکه یزد به سوی HD؛ سامانه نوین MCR و اتوماسیون پخش به بهره‌برداری رسید
پایش واحد‌های صنعتی در شهرستان اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)