• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۸۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
اقتصادی » مسکن

دولت به شدت پیگیر تأمین زمین برای ساخت مسکن است

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه دولت به شدت به دنبال تأمین زمین برای ساخت مسکن است، گفت: بانک ها موظف هستند در ارائه تسهیلات به متقاضیان در زمان معین اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، خلیل محبت خواه مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران با حضور در برنامه روزی نو، رادیو اقتصاد گفت: بر اساس قانون جهش تولید مسکن، بانک ها موظف هستند که برای جبران عقب ماندگی بخش مسکن، بخشی از اعتبارات خود را تا سقف سالی معین در این بخش هزینه کنند و پروژه نهضت ملی مسکن را تامین مالی کنند. اما متاسفانه برخی از  بانک ها از انجام این ماموریت خودداری می کنند.

دولت به شدت پیگیر تامین زمین برای ساخت مسکن استگفتگوی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران دراین برنامه به این شرح است:


سوال: دولت امسال با موضوع مسکن و به خصوص در حوزه اجاره بها در آستانه تابستان چه برنامه ای دارد و می خواهد چه کار کند ؟
محبت خواه : در مورد مسکن یکی از کارهایی که دولت در حال انجام است این است که تامین زمین کند و نسبت به تغییرکاربری و ساخت مسکن اقدام کند، دولت دارد این کار را با مشارکت مالی مردم و تسهیلاتی که از بانک ها گرفته می شود انجام می دهد منتها چالش هایی است که با آن مواجه هستیم یکی از کارهایی که ما انجام می دهیم این است که در زمان معین ، در زمان تعیین شده با توجه به قرارداد این مسکن ها باید ساخته شود ، نیاز آن این است که آورده ای که مردم عزیز باید بیاورند و همچنین تسهیلاتی که بانک ها باید در اختیار این طرح قرار دهند در زمان خودش انجام شود . بعضی از بانک ها دارند خوب همکاری می کنند و بعضی ها همکاری خوبی تا الان نداشتند تصمیمی که گرفته شده این همکاری باید در مورد تمام بانک ها انجام شود . مورد بعدی ما با واحدهایی که تحویل داده می شود و صورتجلسه تحویل توسط متقاضی امضا می شود مواجه هستیم که در آن هیچ گونه سکونتی انجام نمی شود ، اخطارها و هشدارهایی که داده شده اگر واحدهایی که تحویل داده شده و فاقد سکونت باشند قطعا این ها با همکاری قوه قضائیه از لحاظ حقوقی بررسی و از حیطه اختیار آن ها در خواهد آمد و به کسانی که نیازمند واقعی هستند داده خواهد شد و این گونه هم نیست که بگویند چون ما مالک این واحد هستیم می خواهیم خالی نگهداریم قطعا چنین چیزی نداریم چون عرصه آن اجاره داری ۹۹ ساله دولت است و دولت حق دارد که نسبت به آن واکنش نشان دهد این عزیزان هم به طور کلی حذف نخواهند شد و به آخر صف می روند و بعد از این که متقاضیان ساماندهی شدند نسبت به آن ها اقدامات لازم انجام خواهد شد . کاری که این جا ما انجام می دهیم این است که در زمان معین بتوانیم واحدها را به اتمام برسانیم ، همکاری مردم واقعا نیاز ما است که خودشان هم ورود کنند در شهرهایی که زمین به اندازه کافی است به اندازه متقاضی تهیه شده در آن جا به صورت گروهی یا واحدی داده می شود که خود مردم ساختشان را انجام دهند یک واحده ، دو واحده و غیره ولی در شهرهایی مثل استان تهران که کمبود زمین داریم ما به ارتفاع می رویم یعنی تراکم را زیاد می کنیم و به صورت ویلایی نخواهیم داشت .
سوال : پس می شود امیدوار بود که این برنامه ها بتواند موضوع را یک مقدار متعادل کند؟ 
محبت خواه : ما بسیار پیگیر هستیم و نیازمند همکاری سایر دستگاه ها هستیم ، ببینید اسمش را نهضت ملی گذاشتند که همه ورود کنند چه دستگاه خدمات رسان باشد، چه بانک ها باشد همه باید همکاری کنند تا این نهضت ملی که برای خانه دار کردن مردم است هم نتیجه خوبی داشته باشد و هم مطلوب باشد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)